Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie dziś wpakowałem się w dziurę rozwaliłem sprężynę i oponę dzwoniłem na policję by się pokazali i mi odpowiedzieli że takie sprawy załatwia się przez autocasco , zdjęcia i dalej MZDiK. Z assistance już scholowałem samochód i teraz co dalej?? Jak to się załatwia, biorę ubezpieczalnie czekam na wycenę itd czy od razu wale do MZDiK czy przez to że policji nie było to już po ptokach??

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

mcm ja juz kilka lat mam mastera 2.8 dci 120km z 2001roku i tez całkiem dobrze sobie radzi w sumie silnika jeszcze nie robiłem

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Natomiast VW i Audi to marki ściśle powiązane, jak Toyota dla mas i Lexus dla bardziej wymagających. :smiley:
nie do końca tak jest Tomek ,teraz raczej to są odrębne marki tak samo powiązane jak skoda i seat -audi nie jest juz tylko odpowiednikiem lexusa w toyocie czy infinity w nissanie ,vw robi na swoje a audi na swoje wrecz zaczynaja ze soba konkurowac oczywiscie na tyle ile dyrektor generalny vag group na to pozwoli

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

lepiej jak burki by były i byla ich notatka ,ale jak masz zdjecia z miejsca zdazenia to wal do mzdik ,zadzwon do swojej ubezpieczlni co i jak czy warto z autocasco czy nie stracisz znizek czy jednak z oc mzdik ,robisz na wlasny koszt a potem czekasz na zwrot kasy oczywiscie najpierw rzeczoznawca z mzdik z ich ubepieczyciela

Opublikowano

ok czyli jutro jade do mzdik i zobaczymy co będzie

Opublikowano
Opublikowano
:hi: Mokom, powodzenia. Na pewno musisz uzbroić się w cierpliwość. W sumie to szkoda, że nie było tych burków, bo ich notatka jest ważna, ale może coś załatwisz.
Opublikowano

Właśnie teraz żałuję że podczas rozmowy z policją tak dałem się zbyć...

Opublikowano

Miesiąc temu na Warszawskiej w str Warszawy jak rozdupczyło się volvo o wyrwy to policja potrafiła przyjechać i zablokować pas. Koleś rozwalił sobie napewno fele i opony nie wiem jak z zawieszeniem.:kwasny:

Opublikowano

Mówisz poważnie? Na zdjęciach to takie trochę redło. Odwołuję akcję - już nie szukam youngtimera. Robek skutecznie mnie z tego wyleczył. Nie mam polotu do rezania przy aucie, więc takie auto u mnie szybko się zniszczy. :wink:

Jednak wolę samochody, które nie budzą żadnych emocji. Takimi nie szkoda mi jeździć po naszych - polskich dziurach. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mówisz poważnie? Na zdjęciach to takie trochę redło. Odwołuję akcję - już nie szukam youngtimera. Robek skutecznie mnie z tego wyleczył. Nie mam polotu do rezania przy aucie, więc takie auto u mnie szybko się zniszczy. :wink:

Jednak wolę samochody, które nie budzą żadnych emocji. Takimi nie szkoda mi jeździć po naszych - polskich dziurach. :decayed:

Jeep Cherokee :wink:

---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ----------

[h=5]Polak je sobie spokojnie śniadanie. Przysiada się do niego żujący gumę Amerykanin.

- To wy w Polsce jecie cały chleb? - pyta Amerykanin.

- No tak.

- Bo my w USA jemy tylko środek. Skorki odkrajamy, zbieramy do

specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na

croissanty i sprzedajemy do Polski - stwierdza pogardliwie Amerykanin, żując swoja gumę. Polak nic.

- A marmoladę jecie? - pyta dalej Amerykanin.

- No, tak.

- Bo my w USA jemy tylko swieże owoce. Skórki, pestki i tak dalej

zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na dżem i sprzedajemy do Polski - mówi i dalej żuje gumę.

- A seks w USA uprawiacie? - pyta Polak.

- No oczywiście.

- A z prezerwatywami co robicie?

- Wyrzucamy.

- Bo my w Polsce to swoje zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na gumę do żucia i sprzedajemy do USA.[/h]

Opublikowano

siemacie, potrzebuje blatu granitowego i słyszałem że na warszawskiej jest jakiś zakład gdzie trochę tego mają do wyboru

wiecie może jak to się nazywa albo jakiś numer tel ??

Opublikowano

Zamiast Cherokee:

Jeep-Wrangler-Rubicon-10th-Anniversary-Edition-15-269062.jpg

i

mercedes_g_edition30.pur_01.jpg

Opublikowano

na kieleckiej w końcu

za selgrosem po prawo, wiecie jak to się nazywa ?

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------

jak terenówka to tylko i wyłącznie G!

dsc0261ae.jpg

Opublikowano

Wuju, jak Twoja E30? Musisz chyba ją sprzedać przed wejściem w życie podatku ekologicznego.. Ja mogę Ci pomóc i odkupić od Ciebie. :wink:

Opublikowano

e30 już od miesiąca jeździ na pomorzu :whistling:

a ten zakład już znalazłem:wink:

Opublikowano

Cooo?? Oszalałeś?? Ile Ci za nią dali??

Opublikowano
---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------

jak terenówka to tylko i wyłącznie G!

http://imageshack.us/scaled/landing/838/dsc0261ae.jpg

o toto:thumbup1: moje klimaty

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

Cooo?? Oszalałeś?? Ile Ci za nią dali??

byś sledził wątek to byś wiedział że mu żona furę sprzedała:naughty:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

skończylo sie wujowi rumakowanie... :naughty::wink:

Opublikowano

Bym śledził, ale nie śledziłem, a wujo miał dać znać jak bedzie sprzedawał.:facepalm:

Opublikowano

sporo dali :decayed: spoko jeszcze będzie, tylko teraz już nie wiem co.. miało być cabrio.. ale coraz bardziej podoba mi się co sobotnia wyprawa na topienie g klasy :grin:

tomaszu od czerwca ją sprzedawałem :facepalm: