Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

juz jest link bo mi cos nie wszedł poprzednio :wink:

Opublikowano

widać że ogarnia temat:decayed:

---------- Post dopisany 15-05-2013 at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany 13-05-2013 at 22:05 ----------

może ktoś szuka [h=1]Mercedes-Benz ML 400 2002[/h]znajomy ma samochód nie od handlarza :hi:

Opublikowano
  • Autor

cena ?

Opublikowano

No bo to taki samochód dla Antka. :decayed:

Opublikowano

siema, będzie dzis ktoś pod obi????

ja bede wracał z pracy moturem, to przejade obok,. pozdr

Opublikowano
Panowie może macie jakieś namiary: na dobrego stolarza (meble kuchenne mnie interesują), oraz wyposażenie kuchni (piekarnik do zabudowy, płyta grzewcza, zmywarka, zlewozmywak itp.).

Mokom ja robiłem meble i trochę się znam,nie proponuję swoich usług bo nie mam czasu ale jak będziesz miał projekt i wycenę to mi prześlij to ci powiem czy cię nie robi na kasę.

Opublikowano
Panowie może macie jakieś namiary: na dobrego stolarza (meble kuchenne mnie interesują), oraz wyposażenie kuchni (piekarnik do zabudowy, płyta grzewcza, zmywarka, zlewozmywak itp.).

Mokom ja robiłem meble i trochę się znam,nie proponuję swoich usług bo nie mam czasu ale jak będziesz miał projekt i wycenę to mi prześlij to ci powiem czy cię nie robi na kasę.

ok jak juz coś ktoś wyceni dam znać

Opublikowano

jeb chrom na metry to je to i te otwory na halogen:doh:

DSC_0117.jpg

---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ----------

wpasowałem sie wczoraj na tylne siedzenie :facepalm: kolana pod brodą

DSC_0144.jpgale za kierą już lepiej:kox:

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ----------

Białobrzegi: Makabryczny widok na siódemce! Zakrwawiony bagażnik BMW, a w środku... (video) - 17 maja 2013 :wink:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

koledzy z Pionek coś takiego znalazłem

Zalecam ostrożnośc przy wysyłaniu do regenracji wtrysków, pomop, turbin - DodajOszusta.pl

Opublikowano

ja z tego co sie orientuje to wszystkie warsztaty w pionkach wysyłają pompy i wtryski do jednego speca w Zakrzewie..... powinniscie wiedziec o kogo chodzi:D

Opublikowano

możliwe ale ten to jakiś typowy wałkarz

---------- Post dopisany 21-05-2013 at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany 20-05-2013 at 15:37 ----------

zaleciało wczoraj :kwasny:

Droga w miejscowości Mariampol po nawałnicy., fot. czytelnik - 21 maja 2013

Opublikowano

witam ,gdzie jest dobry plastikarz spawacz od zderzaków w radomiu

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ----------

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ----------

ja kiedyś spawałem na Słowackiego przed rondem po lewej ale czy on jest dobry to nie wiem w każdym bądź razie mi zrobił robotę i żalu nie małem

Opublikowano

kolega blacharz u mnie to robi, dzwoń

Opublikowano

ja kiedyś spawałem na Słowackiego przed rondem po lewej ale czy on jest dobry to nie wiem w każdym bądź razie mi zrobił robotę i żalu nie małem

temat tego antka już kiedyś przerabialiśmy jak miał mi spawać lampę przedliftową odradzam... bynajmniej ja gadałem z takim emerytem albo przed emeryt :thumbdown:

Opublikowano

kolega blacharz u mnie to robi, dzwoń

kupiłem juz w kolorze zderzak, ale mój jak zdejme i zaloze ten nowy , zostawie Ci kudlaty - blacharz naprawi - Ty to co on popsuje pomalujesz a ja to odbiore i sprzedam ok heheheh

Opublikowano