Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wy***ali Cię z roboty czy becelowałeś za towar?

poszło w straty :whistling:

---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ----------

Pany, Honda Accord do sprzedania. Auto mojej siostry, całkowity pewniak!

Honda Accord Executive - sedan, 2010 r. (4074481862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jajebie , ale koza :bag:

:polew:

---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

Kali u mnie nie ma odpowiedzialności materialnej:naughty:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Powitać Panowie, dzięki za pomoc odnośnie głowicy, jest już gotowa do montażu, teraz pozostaje kwestia tłoka, bo dostał po d.... jak urwał się kawałek zaworu od dolotu:kwasny:, w Zwoleniu koleś powiedział, że tłok można dostać od ręki w Radomiu, gdzieś koło Leclerc-a, na Toruńskiej czy jakoś tak, orientuję się ktoś ze stałych bywalców gdzie może być ten sklep z częściami:eusathink:
Opublikowano

pewnie chodziło mu o Osowskiego na Wierzbickiej

---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

Auto-Szlif - Ireneusz Osowski. Radom ul. Wierzbicka 67.

Opublikowano

Panowie od godziny 0,15 jestem szczęśliwym tatusiem, urodziła mi się córeczka :)

Opublikowano

witam :hi: panowie potrzebuję jakiegoś dobrego lakiernika z Radomia lub okolic. podrzuci ktoś jakiś namiar? tylko prośba o takiego u którego coś robiliście i widzieliście efekt jego pracy. z góry dzięki.

Opublikowano
Panowie od godziny 0,15 jestem szczęśliwym tatusiem, urodziła mi się córeczka :)

GRATULACJE!! :wink:

Opublikowano

gratulacje kolego! :wink:

Opublikowano

gratulacje:thumbup1:

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ----------

witam :hi: panowie potrzebuję jakiegoś dobrego lakiernika z Radomia lub okolic. podrzuci ktoś jakiś namiar? tylko prośba o takiego u którego coś robiliście i widzieliście efekt jego pracy. z góry dzięki.

kolega Kudłaty66 jest tutaj wychwalany więc skontaktuj się z nim

Opublikowano
kolega Kudłaty66 jest tutaj wychwalany więc skontaktuj się z nim

dzięki. zaraz zagadam.

Opublikowano
  • Autor

gratulacje tato

Opublikowano

:thumbup1::drunk::oklasky:

Opublikowano

Gratki:) Bardzo Ładna nowa dziewczyna:)

Opublikowano

gratulacje, odezwij sie, dzwoniłes ostatnio

Opublikowano

ładnie buczy i lepiej jeszcze "szczela":wink:

https://www.facebook.com/photo.php?v=616812215060488&set=vb.245786972163016&type=2&theater

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

image.jpg:whistling:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Dzięki panowie :)

w jakiej wadze?

Opublikowano

jak to w jakiej- piórkowej +/- 3000g :decayed:

Opublikowano
jak to w jakiej- piórkowej +/- 3000g :decayed:

jak w Misiu było 12 kg :wink:

"Pediatra: Przepraszam pana… Przepraszam pana…Ryszard: Dziękuję.Pediatra: Jestem lekarzem pediatrą.Ryszard: Jaa… przecież… syn… tłumaczę panu!Pediatra: Ile waży syn?Ryszard: Dwanaście kilo.Pediatra: Dwanaście?! Słuszną linię ma nasza władza."

Opublikowano
ładnie buczy i lepiej jeszcze "szczela":wink:

https://www.facebook.com/photo.php?v=616812215060488&set=vb.245786972163016&type=2&theater

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

http://s29.postimg.org/sl0jlrcqr/image.jpg:whistling:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Dzięki panowie :)

w jakiej wadze?

3200 i 55cm 3 tyg przed terminem 10/10pkt

Opublikowano

Witam, Panowie kolega coś gadał mi, że 13 kwietnia jest jakiś spot VAG-ów w Radomiu.

Wie ktoś coś więcej o tym?