Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliśmy MISTRZA ŚWIATA w paralotniarstwie, ale ze 3 tygodnie temu zdarzył się wypadek śmiertelny. :kwasny:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Miałeś jechać bałaganie... zmiana planów?

a kto Ci mowił ze ja miałem jechać ? :kox: Mnie nie bawia takie zloty jak ten w Ostrowie , pojade sie furami jarac ?? dla mnie istnieje jeden zlot INTEGRACYJNY , mianowicie Bukowina Tatrzańska :grin:

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

Mieliśmy MISTRZA ŚWIATA w paralotniarstwie, ale ze 3 tygodnie temu zdarzył się wypadek śmiertelny. :kwasny:

no szkoda chłopa ale tu nie ma co porownywać , na paralotni nie polatam a w piłkarzyki z MŚ sobie popykałem :wink:

Opublikowano
Miałeś jechać bałaganie... zmiana planów?

a kto Ci mowił ze ja miałem jechać ? :kox: Mnie nie bawia takie zloty jak ten w Ostrowie , pojade sie furami jarac ?? dla mnie istnieje jeden zlot INTEGRACYJNY , mianowicie Bukowina Tatrzańska :grin:

na wieśbuku wyrażałeś cheć wyjazdu ..dobrze widziałem i dlatego pytam:jerk:

Opublikowano
:afro:
Opublikowano

takiego wyniku w 30 minut sie nie spodziewałem,.

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

Ja też hehe

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

pierdoilone niemce :wallbash::wallbash::wallbash: znowu się wyspać nie dadzą, żeby chociaż h.uje w finale przegrali

Opublikowano
pierdoilone niemce :wallbash::wallbash::wallbash: znowu się wyspać nie dadzą, żeby chociaż h.uje w finale przegrali

Na forum to kozak jesteś, a na ulicy to pewnie sam dmuchasz w wuwuzelę dla niepoznaki. :decayed:

Opublikowano

hehehhehe:grin:

---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

Kudłaty PW miałeś wysłąć:jerk:

Opublikowano
  • Autor

Na forum to kozak jesteś, a na ulicy to pewnie sam dmuchasz w wuwuzelę dla niepoznaki. :decayed:

taa wczoraj jedną skonfiskowałem :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

moskal, ile płacisz za wynajem mieszkania i jaki masz metraż?

Mam dla Ciebie lepsze! :naughty:

Opublikowano
moskal, ile płacisz za wynajem mieszkania i jaki masz metraż?

Mam dla Ciebie lepsze! :naughty:

siema.

Słuchaj płace ,tzn firma płaci 1050 czynszu + media , srednio na miesiąc wychodzi 1300-1350pln. Metrazu nie znam ale sa dwa pokoje , kuchnia , lazienka , przedpokój - normalne komunistyczne mieszkanie.

Jesli masz jakies mieszkanie to podeslij mi na PW co i jak to sie zastanowie. tu na Limanowskiego mi odpowiada bo jest wszedzie blisko , no i druga sprawa to wyprowadzając sie z aktualnego musiałbym je posprzątac a prawde mowiąc od listopada zeszłego roku tylko raz tam były odkurzane "dywany" :grin::grin:

Opublikowano
(...) no i druga sprawa to wyprowadzając sie z aktualnego musiałbym je posprzątac a prawde mowiąc od listopada zeszłego roku tylko raz tam były odkurzane "dywany" :grin::grin:

Wiesz co, chyba jednak nie mamy o czym gadać... :whistling::decayed:

Myślałem nad tym, żeby puścić na wynajem swoje mieszkanie, ale wolę to wynająć komuś, kto odkurzy tam chociaż raz na 2 tygodnie. :decayed: Mam 54m2 z windą i stanowiskiem w garażu. Cena, jaka mnie interesuje sporo przewyższa tę, którą płaci Twoja firma.

Opublikowano
  • Autor

Myślałem nad tym, żeby puścić na wynajem swoje mieszkanie, ...

A ty gdzie sie znowu przenosisz :decayed:

Opublikowano

Myślałem nad tym, żeby puścić na wynajem swoje mieszkanie, ...

A ty gdzie sie znowu przenosisz :decayed:

W Bieszczady do wilków...

Nie, żartuję. Planujemy przenieść się do większego mieszkania, żeby była większa motywacja do powiększania rodziny. :wink:

Opublikowano
  • Autor
:decayed::thumbup1: