Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo, ładnie dziś sypnęło. Niestety cały dzień jeździłem z kierowcą, bo.. :drunk: .., ale później dopadłem się do samochodu i zaorałem boczne uliczki. :naughty: Ja na parkingach nie lubie się ślizgać, bo co ciekawego można zrobić z przednim napędem.. :mysli: ale za to długie proste są idealne do jazdy driftem... :>

Co do nart - bardzo chętnie bym pojechał, ale jutro szkoła w Lublinie. :kwasny: Ale bawcie się dobrze. :)

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem wam że jest pięknie:D przez 3h napadało u mnie ponad 20cm śniegu:D bosko[; a jak w radomiu??

Opublikowano
:good: będę miał blisko.
Opublikowano

hmm i co straż może zrobić?

Opublikowano

Bryniu jak wracałaś z Bałtowa nie zahaczyłaś o 2 piękne place przy zajazdach na trasie Iłża Radom ?? powiem wam że pobawiłem się tam wczoraj dość mocno i nikt mnie nie ścigał prócz wskazówki od benzynki :D

Opublikowano

Mróz przyszedł, solarki jeżdzą, a śniegu nima. :decayed:

Opublikowano

no Tomasz nad ranem mialem -20 :)

Opublikowano

Ja miałem jakieś -24, ale na odludziu mieszkam, więc normalne. Teraz się ociepliło...

3276a9eb4cd96bc6m.jpg?

:decayed:

Opublikowano

ja jadąc dziś na uczelnie z łomianek miałem -23,5

Opublikowano

No tak, to wyjaśnia czemu w SPOCIKACH WARSZAWSKICH dziś nikogo nie ma... :decayed:

Opublikowano

ja jestem i do arkadii tez moze podjade;)

Opublikowano

oZiX, byłeś w Arkadii?

Przyjeżdzacie w ten piątek na spota? :naughty:

Opublikowano

Temperatura trochę puszcza, więc powinno być ok. Poza tym zawsze można skoczyć na tea do Fregaty. :wink4:

Opublikowano

tia, znowu będzie ,,6 herbat proszę" :polew:

Oby było coraz więcej tych herbat... :kox:

Opublikowano

tomaszust tak byłem tylko przyjechal kolo 19 jak juz sie zbierali na parkingi wiec chwile posiedzialem i poszedlem na zakupy;) no ja mam zamiar w piatek wrocic do radomia

Opublikowano

Ok, czyli w piątek zebranie. Tym razem wezmę statyw. :decayed:

Opublikowano

Ja też zjeżdżam z wawy na weekend do Radomia ale muszę po drodze zahaczyć o Grójec wiec nie wiem czy wyrobie się na 19:00 no ale zobaczymy jaka będzie pogoda i ile misiów na drodze będzie w piątek stało :evil:

Dziś byłem w hurtowni w Radomiu to na rondzie warszawskim na przeciwko Selgrosa stały misie i TVN Turbo na radyjku mówili że łapali chętnych do programu "Uwaga Pirat"

Opublikowano

Ja też zjeżdżam z wawy na weekend do Radomia ale muszę po drodze zahaczyć o Grójec wiec nie wiem czy wyrobie się na 19:00 no ale zobaczymy jaka będzie pogoda i ile misiów na drodze będzie w piątek stało :evil:

Dziś byłem w hurtowni w Radomiu to na rondzie warszawskim na przeciwko Selgrosa stały misie i TVN Turbo na radyjku mówili że łapali chętnych do programu "Uwaga Pirat"

cholera;/ szkoda ze mnie nie bylo chetnie bym wystapil:D pozdrowil bym rodzine:D hehe

Opublikowano

Ale dziś śliczna pogoda była. :kox: Dobrze, że te z tą kamerą nie jeździły dziś po Radomiu... :decayed:

Opublikowano

Dziewuchy i Chopoki,

czy jest możliwość żebyście oglądnęli dla mnie tę furkę?

http://super-cars.otomoto.pl/audi-s4-avant-sliczne-ze-szwajcarii-C5309564.html

Jeśli tak lub jeśli kojarzycie samo auto, bądź właściciela, prosiłbym o jakieś info tutaj.

Będę Wam bardzo wdzięczny.