Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jaki masz kolorek bo ostatnio chyba mijałem granatową na lachach LC a to chyba Chełm jak dobrze kojarzę :)

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolorek mam granatowy i blachy LC :decayed: a kiedy i gdzie mnie widziłeś :naughty: jaki kolorek ma Twoja nińka :wink4: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2008, 22:27_________________________________________________

Ja też jak na razie bez oznakowania ale z czasem sie załatwi.

Wczoraj przypadkiem nie jechałes ul Koziennicka, jesli dobrze pamietam :mysli: od ronda jak sie z LBN leci w strone wawy :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Adrianie Matracki czy masz brata Roberta ?

Opublikowano

A może siostrę Beatę..? :decayed:

mokom, pewnie jak co roku była pasterka pod Billą, ale ja zasnąłem na "Kewinie w NY". :D

Co do oznaczeń klubowych - sam bardzo długo jeździłem bez oznaczeń. :embarrassed:

Opublikowano

kolorek mam granatowy i blachy LC :decayed: a kiedy i gdzie mnie widziłeś :naughty: jaki kolorek ma Twoja nińka :wink4: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2008, 22:27_________________________________________________

Ja też jak na razie bez oznakowania ale z czasem sie załatwi.

Wczoraj przypadkiem nie jechałes ul Koziennicka, jesli dobrze pamietam :mysli: od ronda jak sie z LBN leci w strone wawy :wink4:

Zgadza się pędziłem na myjkę^^ Przed tłokiem nie zdążyłem :P

Jasne że mam brata Roberta. A czemu pytasz ?

Opublikowano

Jasne że mam Brata Roberta. A czemu pytasz ?

Hmm, pyta pewnie dlatego, że zna Roberta, który nazywa się tak jak Ty.. :decayed:

A może ten Robert ma siostrę Beatę..?

Opublikowano
:mysli: z tego co mi wiadomo to ma brata Michała.
Opublikowano
  • Autor

Jasne że mam brata Roberta. A czemu pytasz ?

Jeśli to o niego chodzi to studiowaliśmy razem na Polibudzie Radomskiej

Opublikowano

To by się zgadzało bo Robek już mgr. Kierunek chyba związany z budową maszyn czy coś w tym rodzaju.

Opublikowano

Pewnie Mechanika i Budowa Maszyn. Studiowałem tam, ale tylko jeden rok. :decayed:

Opublikowano

Dobrze sie znaliście z Robkiem ? Swojego czasu mieli kilka golfów nawet teraz maja chyba jeszcze 2

Opublikowano
  • Autor

Dobrze sie znaliście z Robkiem ? Swojego czasu to mieli kilka golfów nawet teraz maja chyba jeszcze 2

Studiowaliśmy na innych wydziałach ale spotykaliśmy się na wykładach, Pozdrów go od Marcina ze Zwolenia powinien wiedzieć o kogo chodzi

Opublikowano

Zgadza się pędziłem na myjkę^^ Przed tłokiem nie zdążyłem :P

To w takim razie Cię widziałem :decayed: nawet chyba mijaliśmy się :kox: ale nie dawałem zadnych znaków bo nie wiedziałem czy jesteś z klubu A4 :gwizdanie:
Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked:

Ale nawaliliście postów - lepiej niż na warszawskich :polew:

Hehe, Świeta są, chłopaki maja czas to i piszą....a brzuchy rosną :>

Opublikowano

a widziałem Cie na ulicy Wolanowskiej , skręcałeś w ulicę Kielecką i jak dobrze pamiętam miałeś antene od CB na autku...mam rację??

Opublikowano

Ma ktoś vaga i mógłby mi dziś pod Billą pokazać jak z niego korzystać ? /wezmę laptopa.

Opublikowano

Hmm, no właśnie nie wiem czy VAG RADOM dziś spotuje.. Dowiem się czy będą i czy przywiozą VAGa. Dam znać później. :)[br]Dopisany: 26 Grudzień 2008, 10:16_________________________________________________VAG RADOM dzisiaj nie spotuje, a od nas chyba nikt nie ma kabla. Był spot pasterkowy, a o dzisiejszym dniu nie ma żadnej informacji, więc czekamy do przyszłego piątku.

A tak BTW jeśli ktoś ma chęć to możemy dziś zrobić małego spota tam gdzie zawsze.. :)

Opublikowano

Tomaszu ja mam chęć ale nie mogę .... :drunk: :drunk: :)

Opublikowano

Tomaszu ja mam chęć ale nie mogę .... :drunk: :drunk: :)

Jasne. :decayed:

Ja też raczej wole odpocząć po całym roku i nie ruszać się z domu. :)

Opublikowano

VAG RADOM dziś spotuje.. Dowiem się czy będą i czy przywiozą VAGa. Dam znać później. :)[br]Dopisany: 26 Grudzień 2008, 10:16_________________________________________________VAG RADOM dzisiaj nie spotuje, a od nas chyba nikt nie ma kabla.

Mam kabel , tylko czasu nie za wiele, po niedzieli bedzie wiecej wiec możemy przyspocic :wink4: