Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo ja kupiem 3 miesiące temu juz i leżą :D

U mnie wiekszym problemem jest to że nie mam gdzie tego ogarnąc a nie chce mi sie jechać specjalnie do babci na 2 dni i zajmować sie autem.

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja sobie ogarnąłem autko[emoji41] a915cc134a90ffefed07f2310ea9b4b2.jpg2e2fef91d8b46cce0cbeacaad7437a4b.jpg8628b24eccc9b93b0df0728b28c3c227.jpgf12e0ecd20747230bc6622197406828e.jpg54d855f3011969a1588098d004384121.jpg

Szajsung S7

Opublikowano

Dobra robota :wink:

Moje auto stoi już 2 tygodnie w warsztacie i nie mam kiedy się wziąc :( a Tyle planów było.

Aktualnie poruszam się Octavia z 2007, szału nie ma ale co jak co jest wygodna :D

Edytowane przez Mordeliuss

Opublikowano

Ja niestety nie ogarnę w tym roku  już sciemnienia szyb . Ważne ze dokladki w kolor zrobione i do tego wydech podwójny. Wyglad zmienil sie auta na plus. Lotka  w kombi jak narazie cisza ....

Opublikowano
W dniu 17.10.2017 o 17:26, Bielun22 napisał:

a ja sobie ogarnąłem autkoemoji41.pnga915cc134a90ffefed07f2310ea9b4b2.jpg2e2fef91d8b46cce0cbeacaad7437a4b.jpg8628b24eccc9b93b0df0728b28c3c227.jpgf12e0ecd20747230bc6622197406828e.jpg54d855f3011969a1588098d004384121.jpg

Szajsung S7

Pod klapka wlewu na sztukę przetarte ;)

Opublikowano

U mnie najważniejsze wreszcie zrobione rozrząd...

Opublikowano

Ja robie całą góre wreszcie nie będzie klepało: łącznie z wałkiem i uszczelkami i srubami od pompek ;)

Opublikowano
W dniu 25.10.2017 o 14:21, Mordeliuss napisał:

Ja robie całą góre wreszcie nie będzie klepało: łącznie z wałkiem i uszczelkami i srubami od pompek ;)

:git: będziesz miał podgląd nagaru z oliwy...

Opublikowano

Witam. Dwa szybkie pytanka: znacie kogoś kto mi zakoduje licznik pod dołożony fabryczny Bluetooth? Ogólnie wszystko działa, tylko mam kierę multifunkcyjną i chciałbym mieć też dostęp do książki z przycisku MODE. Druga sprawa, to zauważyłem, że przestał mi grzać fotel kierowcy, a pasażera na "6" ledwie zipie. Dodatkowo przestał działać sygnał niezapiętych pasów i włączonych świateł. Macie jakiegoś ogarniętego elektryka?

Opublikowano

Licznika do BT kodować nie trzeba, podaj mi kodowania jakie masz ustawione na RNS-E, BT, module kierownicy i z jaką końcówką moduł BT, będę miał chwile to zerknę co tam jest nie tak. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Gregory87 napisał:

Licznika do BT kodować nie trzeba, podaj mi kodowania jakie masz ustawione na RNS-E, BT, module kierownicy i z jaką końcówką moduł BT, będę miał chwile to zerknę co tam jest nie tak. 

Problem w tym, że mi się laptop wysypał. Tak to bym sam może pokombinował. Masz może możliwość podpięcia pod VAGa? Jak coś to dzień i pora mi obojętne. 

Opublikowano
6 minut temu, Yuri22 napisał:

Problem w tym, że mi się laptop wysypał. Tak to bym sam może pokombinował. Masz może możliwość podpięcia pod VAGa? Jak coś to dzień i pora mi obojętne. 

Tak mam. Przypomnij się pod koniec tyg, to coś ogarniemy. 

Opublikowano

Przyznawać się czyja jest czarna B5 w Kombi na 18 i gwincie w avancie ;)? Podziwiałem ją ostatnio przy wyjeździe z M1. Oczywiście na klubowych ramkach, jak sie nie myle to jakaś 2-rurka z tyłu.

Opublikowano

ładny sedanik tez był na zlocie pod Obi  z klapą usa b 5 :kox:

Opublikowano

Spot dzisiaj duży pod Obi 

Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kwinto69 czy to Twoje audi widziałem jakiś tydzien temu na Skwerku na taugutta :)?

Opublikowano
W dniu 21.11.2017 o 15:17, Mordeliuss napisał:

Kwinto69 czy to Twoje audi widziałem jakiś tydzien temu na Skwerku na taugutta :)?

Jeśli wieczorem i wciągaliście kebsy to się widzieliśmy ;) byłem po to samo, miałem się ustawić obok ale nie przeszkadzałem...

Opublikowano

Jakoś ostatnio przybyło z oznaczeniem klubowym aut...