oZiX Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dziś rodzę... Czekajcie na info... no to trzymamy kciuki!! Może potrzebujesz jakiejś pomocnej ręki:D??
Gość Adrian Matracki Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Czekamy z niecierpliwością trzeba będzie opić nowe pokolenie A4klubu
mcm Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 O 14.25 urodził się Wojtuś, waży 4450 g, mierzy 54 cm... Fotki wieczorem jak dam radę.
Gość Michał Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 No to gratki stary :good: To co, w piatek spot bez furmanek?
mcm Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zobaczymy, bo małżonka po cesarce i do niedzieli w szpitalu będzie, więc nie wiem czy na spota dotrę... Ale coś na pewno postawię.
oZiX Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 no to wielke Gratki dla Ciebie a jeszcze większe dla żony!!)) http://www.joemonster.org/art/10549/Czy_twoj_samochod_potrafi_latac Ładne R8 było stare;P Bryńka a może Ty chcesz mnie sponsorować;D?? Za stara jestem i tam;) wiekowo w sam raz;P
oZiX Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 oZIX ale teraz to i mnie by się sponsor przydał ;( najlepiej jakiś budowlaniec no to coś tam na budowlance się znam;P Zawsze mogę się poradzić wujka ;P ale ja młodszy:D
tomaszu Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 oZIX ale teraz to i mnie by się sponsor przydał ;( najlepiej jakiś budowlaniec Hmmm, co prawda nie ta branża budowlanki, ale... mcm, gratuluję. Wspieraj żonę i czekamy z niecierpliwością na więcej info. :th:
mcm Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a więc wszystko ok: maluch i żonka zdrowi, a to fotki mojego Wojtka... :> :> :> [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 23:00_________________________________________________ oZIX ale teraz to i mnie by się sponsor przydał ;( najlepiej jakiś budowlaniec mcm :oklaski: Gratulujemy strasznie i nie ma przeproś, stawiasz flaszkę :> spoko przy najbliższej okazji postawię :>
oZiX Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 no stary takie podobieństwo do tatusia!! to aż rzadkość)[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 23:08_________________________________________________ oZIX ale teraz to i mnie by się sponsor przydał ;( najlepiej jakiś budowlaniec Hmmm, co prawda nie ta branża budowlanki, ale... Tomaszu Ty to za stary jesteś!
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nawet firma Welly lubi obciachowy tuning: EDIT: Do szukania A czwórek w skali zainspirował mnie oczywiście Wojtuś.
Nosfer Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 mcm Aleś namajstrował małego człowieczka :good: :good: _________________________________________________ Zyguś gdybyś znalazł jakiś wart uwagi model b5 w skali do daj cynk PW czy coś
Gość Michał Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zyguś ??? Tomek, o co kaman z tym Zygusiem? weź no sie przypucuj
Nosfer Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zygmunta z Radumia nie znasz ? Taki nie wysoki.. niezbyt wyględny.. dosyć wyszczekana chłopina.. często zasuwa na trójkołowcu z antenką.. podobno w święta na golasa obrabiał koszyki z zakupami Kojarzysz drania ?
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zyguś gdybyś znalazł jakiś wart uwagi model b5 w skali do daj cynk PW czy coś Niestety, póki co znalazłem ładny model RS4 firmy Burago, ale B7. Też szukałem B5 i na razie nic.. Zygmunta z Radumia nie znasz ? często zasuwa na trójkołowcu z antenką.. Kojarzysz drania ? Hmmm, tego akurat nie rozumiem. Zyguś ??? Tomek, o co kaman z tym Zygusiem? weź no sie przypucuj Jestem Zygmund ze Szczecina i mam wolny akademik. Mówcie na mnie Zygi.
Rekomendowane odpowiedzi