Gość Adrian Matracki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zdejmiecie obrączki i ujdziecie za kawalerów z odzysku Mcm nie pisz tego głośno bo ci WP zapchają....
Gość Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zdejmiecie obrączki i ujdziecie za kawalerów z odzysku Mcm nie pisz tego głośno bo ci WP zapchają.... Za późno, juz poszło
lukaszr Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 i zero złudzeń i zobowiazań Jaaaaasneeeee Nie zawsze to się sprawdza ... złudzenia zawsze są, a potem okazuje się wszystko jedną wielką ściemą
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja na letni póki co się piszę. Decyzję podejmę później, ale póki co mi pasuje. Ja chcę już grila 8 maja! Najprawdopodobniej to będzie dla mnie rewolucyjna popijawa, ale nie będę mówił o co mi chodzi, bo zapeszę. Wszyscy (albo i też nie) dowiedzą się w swoim czasie.
oZiX Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja na letni póki co się piszę. Decyzję podejmę później, ale póki co mi pasuje. Ja chcę już grila 8 maja! Najprawdopodobniej to będzie dla mnie rewolucyjna popijawa, ale nie będę mówił o co mi chodzi, bo zapeszę. Wszyscy (albo i też nie) dowiedzą się w swoim czasie. Panowie!! Proponuję zakupić stalowe gacie!! Tomasz coś kombinuje! [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 00:22_________________________________________________hmm Tu paczajcie dla Tomasza "żeby wszystkim żyło się lepiej"
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na grila to chętnie bym se zakupił stalowe gacie, ale takie, które zasłonią mój tyłek. Ozix, nie rób sobie nadziei, nie mam planów co do Ciebie...
oZiX Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na grila to chętnie bym se zakupił stalowe gacie, ale takie, które zasłonią mój tyłek. Ozix, nie rób sobie nadziei, nie mam planów co do Ciebie... spoko ale mogę być świadkiem
mcm Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Oby nie było tak :polew: no i z rana humor mi poprawiłeś :polew:
oZiX Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Oby nie było tak :polew: no i z rana humor mi poprawiłeś :polew: Dokładnie, teraz kawka i MilkyWay i na angielski, a potem znowuy ściera , szamta, wiadro i jedziemy do wieczora :> Bry Wszystkim :hi:Witam Witam moją sponsorkę Kochaną Michał nie wiem czemu ale się zaczynam bać was i 8maja:|
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Oby nie było tak :polew: no i z rana humor mi poprawiłeś :polew: Dokładnie, teraz kawka i MilkyWay i na angielski, a potem znowuy ściera , szamta, wiadro i jedziemy do wieczora :> Bry Wszystkim :hi:Witam Witam moją sponsorkę Kochaną Michał nie wiem czemu ale się zaczynam bać was i 8maja:| a juz myslelem zeby wpaść na spota czy grilla, ale nie wiem czy gacie mi dojdą na czas :polew:
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 a juz myslelem zeby wpaść na spota czy grilla, ale nie wiem czy gacie mi dojdą na czas :polew: Haha. Ja po prostu jak usiądę na krześle to nie będę wstawał. Pozdrawiam z Lublina. Ale jestem głupi - przyjechałem na uczelnię i nie poszedłem na zajęcia.
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Pozdrawiam z Lublina. Ale jestem głupi - przyjechałem na uczelnię i nie poszedłem na zajęcia. skąd ja to znam ja czasami na cały tydzień jadę do Kielc i szkołę tylko widze jak ide do klubu bilardowego zycie pzdr z kielc ide dalej ogladac F1
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 skąd ja to znam ja czasami na cały tydzień jadę do Kielc i szkołę tylko widze jak ide do klubu bilardowego zycie Pocieszyłeś mnie.
oZiX Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Pany i Panie>:> Kto dziś może mnie jak najszybciej użyczyć Vagensa:>?? bo coś mi się piloty popieprzyly;P
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 skąd ja to znam ja czasami na cały tydzień jadę do Kielc i szkołę tylko widze jak ide do klubu bilardowego zycie Pocieszyłeś mnie. no ale teraz w nagrodę musze isc dzis najgorsze ze musiałem zostawić w domu i dopiero za prawie tydzień nia pośmigam
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no ale teraz w nagrodę musze isc dzis To skoczysz za mnie. Słuchajta, kto jedzie na zlot? Widziałem, że tam Ozix + 1 wpisał się na listę. Ozix, jedziesz z siostrą czy z kolegą??
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no ale teraz w nagrodę musze isc dzis To skoczysz za mnie. Słuchajta, kto jedzie na zlot? Widziałem, że tam Ozix + 1 wpisał się na listę. Ozix, jedziesz z siostrą czy z kolegą?? jak ty pójdziesz za mnie to ok ja nie i dobrze Ci tak:P zazdrocha?
Rekomendowane odpowiedzi