tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bryniu, żeby nie było - też mogę Ci załatwić dobrego elektryka, który jak się dowie, że to dla Ciebie to będzie piszczał, żeby tylko pozakładać Ci te gniazdka..
oZiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tomaszu jutro albo na spocie:P Bryńka ja Ci chętnie pomogę Dla Ciebie mogę przyjechać i w środę wieczorem albo w czwartek rano:)))[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:14_________________________________________________ide do monopola :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Słuchajta, zapisać się na motolotnię albo szybowiec na zlocie?? Korci mnie, ale boję się, że będzie żółty alarm, albo co gorsza brązowy... No bo o spadochronie to nawet nie mówię, bo wtedy od razu będą alarmy...
mokom69 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bry wszystkim Mam pytanie czy w najblizszym czasie jedzie ktoś do wawy??i bedzie mogl poświęcic 5 min dla mojej sprawy??
odzim Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja jutro ale nie wiem o co chodzi napisz wawa duza jest
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ku*wa, ale jestem głupi.. http://allegro.pl/item610252031_gierka_zsrr_osmiorniczka_klasyka.html
wuju Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ku*wa, ale jestem głupi.. http://allegro.pl/item610252031_gierka_zsrr_osmiorniczka_klasyka.html trzeba miec fantazje :> mam gdzieś 2 takie autoslalom i ta co wilk łapie jaja :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 trzeba miec fantazje :> mam gdzieś 2 takie autoslalom i ta co wilk łapie jaja :gwizdanie: Autoslalom kiedyś non stop maglowałem, a ośmiorniczka to niespełnione marzenie z dzieciństwa - kolega miał, a ja nie. Na wilka co łapie jaja też poluję - za 7 h kończy się aukcja.. [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 07:50_________________________________________________ Tomaszu, widziałam Cie dzisiaj na 25-czerwca ok 17;30, ale kolega Skody nie poznaje ;( Dopiero teraz zauważyłem to zdanie... Na 25-czerwca to pewnie jechałem od strony dworca i skręcałem w Słowackiego, albo odwrotnie. Niestety nie widziałem Twojej Skody.
oZiX Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/wstyd-bmw-z-polski-i-miotla,1295833 [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 10:27_________________________________________________kto pije:D??
oZiX Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kto pije:D?? a masz co? :drool: ja mam;P[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 13:51_________________________________________________Uwaga Cytuję! "7. Dzisiaj wróciłam do domu z moim chłopakiem. Byliśmy przekonani, że dom jest pusty, więc zaczęliśmy się do siebie dobierać. Jak zaczęło się robić przyjemnie zadzwoniła komórka. SMS od mojej mamy: „Bądź ciszej! Nawet Twój ojciec słyszy, że udajesz” ŻJDD "[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 14:40_________________________________________________ :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/wstyd-bmw-z-polski-i-miotla,1295833 Ale siara z tym BMW. Dziś zrozumiałem dlaczego każdy bluźni na naszą służbę zdrowia. Byłem u lekarza, czekałem cały dzień, nie dowiedziałeś się nic tylko dostałem skierowanie na badanie we wrześniu. Osz f*ck. ;(
krzyniek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dziś zrozumiałem dlaczego każdy bluźni na naszą służbę zdrowia. Byłem u lekarza, czekałem cały dzień, nie dowiedziałeś się nic tylko dostałem skierowanie na badanie we wrześniu. Osz f*ck. ;( e to jeszcze nie tak źle sąsiad dostał termin na maj..... 2010 -nie wie czy dotrzyma do tych badań
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 e to jeszcze nie tak źle sąsiad dostał termin na maj..... 2010 -nie wie czy dotrzyma do tych badań No nieźle. Najgorsze jest to, że USG pokazało guza, ale ku*wa nie wiadomo co i jak i do września na badanie musze czekać, później 3 tyg na wyniki i później jeszcze do endokrynologa. Muszę się zorientować jak to przyspieszyć, chociaż z tego co wiem to nie można tego badania prywatnie zrobić...
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Co to ma być dokładnie za badanie ze prywatnie nie da rady? Jakieś tam igłowe, cytologiczne, coś tam coś tam. Skierowanie mam w samochodzie, więc później dokładnie napiszę. Muszę się zorientować gdzie to szybko zrobić..
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 napisz co dokładnie to ci powiem czy da radę to gdzieś zrobić
mokom69 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a do wawy potrzeba mi oddac spodnie w złotych tarasach a nie oplaca mi sie jechac;/
oZiX Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tomaszu a gdzie masz to skierowanie?? Bo może coś da radę przyśpieszyć albo może u mojego ojca w _klynyce_ da rade zrobić mają tam jakichś ludzi do usg i sprzeta fajnego więc pisz pisz szczegóły!!
mokom69 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Brynia i działa lapek:) jeszcze raz podziękuj Panu Ł ode mnie Ktoś dziś pije?? bo samemu smutno...
Rekomendowane odpowiedzi