Kwinto69 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 antena cb Sirio AS 100 Mag leży idealnie w bagażniku jutro lecę na robotę to będzie próba Pod blokiem sprawdzałem mówią że czysto słychać na wylocie do Lublina tj ok 6 km w miescie ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- ciekawe czy wpasuje w tunel w miejsce na drobne pod ręcznym pionowo gdzieś widziałem ale nie pamiętam czy w b 5
Kali S4 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ja do swojego CB mam taką antenę (niecałe pół metra):Ściąga na 8-10 km, więc idealnie nadaje się na trasę - większy zasięg nie jest potrzebny. Poza tym jest mała, czarna i nie rzuca się w oczy. 10 km? chyba trochę przesadzasz:cool: ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- antena cb Sirio AS 100 Mag leży idealnie w bagażniku bedziesz Pan zadowolony,bardzo dobra antena w rozsądnych pieniądzach. Jak masz podlokietnik to spróbuj pod niego wpasować radio . ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- Baba z Radomia , Orginalne nagranie ! nie zmanipulowane przez rząd ! Radom Wigilia na deptaku - YouTube chytra baba oddaje "fanty":decayed: ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ---------- ale beka:grin::grin: ZBYSZKO 3 CYTRYNY ZAJUMANY Z WIGILII W RADOMIU (2885860521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tabasko Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 no to Radom ponownie sławny ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- Chytra baba z Radomia podbija internet - komediowo.pl
tomaszu Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 10 km? chyba trochę przesadzasz:cool: Z ronda na Słowackiego łapałem kolegę na wlocie do Skaryszewa. Tam jest jakieś 8-9 km. Co do wigilii na deptaku - ciekawe czy babka już wie, że jest taka sławna. Szkoda mi ludzi, którzy muszą się tak upokarzać za 3 zł.
mokom69 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ta aukcja to osuswo bo babka kradła żółte a on sprzedaje zieloną co do anteny fakt jest spora i mało wygodna w przechowywaniu ale na dostawczym jezdziła, sprawdziła się i teraz mam na osobowym...
odzim Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Szkoda mi ludzi, którzy muszą się tak upokarzać za 3 zł. szkoda że nazwiska jej nie podali ,hołota nie ludzie w tym radomiu mieszkają ,nawet Kosztowniak się tłumaczy a magistrat zrobil swój filmik zeby poprawic wizerunek ,jak by nie mogli w dzbanki lac tych napoi ,no ale magistrat wczesniej nie widzial problemu jak ludzie mówili że napoje w butelce będa rozkradzione i nikt sie niczego przy stole nie napije ,ale jak chytra baba została przebojem internetu to zbaczyli problem hehehe, pamiętacie ALE URWAŁ tez hicior byłw niemczech na autostradzie i 15 km sie lapalo -kiedys z bratem sprawdzałem jak wracalismy 17 rekord tylko oczywiscie po słupkach drogowych w prostej linii nie wiem ile bylo
Kwinto69 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ja do swojego CB mam taką antenę (niecałe pół metra):Ściąga na 8-10 km, więc idealnie nadaje się na trasę - większy zasięg nie jest potrzebny. Poza tym jest mała, czarna i nie rzuca się w oczy. 10 km? chyba trochę przesadzasz:cool: ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- antena cb Sirio AS 100 Mag leży idealnie w bagażniku bedziesz Pan zadowolony,bardzo dobra antena w rozsądnych pieniądzach. Jak masz podlokietnik to spróbuj pod niego wpasować radio . myśle też pod kierą jest taka małą pólka ale wolałbym w tunelu łokieć też już mam kiedyś nie było ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------
tomaszu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 bedzie ktos dzisiaj pod obi? Ja bede w Grawitacji na wigilii.
Kwinto69 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 pany jest problem z wtyczka cb jest za długa do zapalniczki zrobił druga i też lipa HELP
kudalty66 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 bedzie ktos dzisiaj pod obi? może przejade obok jak bedę wracał z pracy, po 19,. jak cos bedzie stało to zajadę,.
kudalty66 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Robert kiedy moge w odwiedziny? jutro mam wolne, znaczy w domu jestem, ale troche zarobiony niestety, po świętach czw, pt, so w domu jestem, dzwon, pisz na tel.
Kwinto69 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 takie tam dzisiaj ustrzelone ...nowa wersja bixów? <br /><br />
Kali S4 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 co Cię tak dziwi? typowa wersja skandynawska,zderzaki ze spryskami,halogeny,jak byś się jeszcze przyjrzał to bankowo znalazł byś gniazdo od grzałki silnika gdzieś przy zderzaku:naughty:
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Byl ktos wczoraj na spocie? Ja bylem na sledziku.
Kwinto69 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 e chyba każdy zabiegany Ogarnąłem wreszcie cb z tym tykiem
Kali S4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 teraz przesiedzisz święta w aucie z "gruchą" w ręku:kox:
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Z grucha w reku?? Rownie dobrze mozna isc do kibla.
Rekomendowane odpowiedzi