mokom69 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a no jeszcze bęzie okazja to ja dokończę mojego redsika i przyłączę się do was:)
oZiX Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no w końcu!! JA znowu dziś pije:P żywczyki poszły i teraz Lech mrrr;>> w Czwartek wracam:D będzie ktoś w piątek?!
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no w końcu!! JA znowu dziś pije:P żywczyki poszły i teraz Lech mrrr;>> w Czwartek wracam:D będzie ktoś w piątek?! w piątek długołikendujemy
oZiX Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no w końcu!! JA znowu dziś pije:P żywczyki poszły i teraz Lech mrrr;>> w Czwartek wracam:D będzie ktoś w piątek?! w piątek długołikendujemy gdzie?! To chętnie wpadnę eMCieM jak młode Pokolenie KlubowE?! czadu daje?
mokom69 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mnie nie bedzie...chyba ze na spocie w malopolskim:) ale dzis mozemy popic:)
odzim Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Michał, szykuj się jutro na wieli dzień ,,kontaktowy to bedziecie mieli wspolne kontakty .................
mokom69 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 siema i zarazem Bra noc wszystkim
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Michał, szykuj się jutro na wieli dzień ,,kontaktowy to bedziecie mieli wspolne kontakty ................. Tak wspólne na tyle że ja je kupiłam, a on z kumpem je będą montować Jak masz czas to też wpadnij, na coś się przydasz, jak nie do kontaktów, to do mojego chorego kręgosłupa a boli kręgosłup znam to
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 zadzwoń i opowiesz dokładnie- cos wymyślimy Uruchomiłem już swoje kontakty i okazało się, że mam spore plecy w tym temacie, ale zadzwonie jutro to pogadamy. A badanie nazywa się tak: BADANIE CYTOLOGICZNE Z BIOPSJI ASPIRACYJNEJ CIENKOIGŁOWEJ TARCZYCY
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A badanie nazywa się tak: BADANIE CYTOLOGICZNE Z BIOPSJI ASPIRACYJNEJ CIENKOIGŁOWEJ TARCZYCY o kur...a to żeś sobie chorobę wymyślił
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tylko żeby na Tomaszka nie popsuła bo człowiek zazwyczaj jest zdrowy dopóki nie zacznie po lekarzach chodzić
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Tomaszu, to co piszesz na bank ogarnia moja ,,ciocia W....", więc dzwoń juto i załatwiamy temat Szczerze mówiąc dziś właśnie byłem u W.W. i nie jestem zadowolony. Niczego się nie dowiedziałem... mcm, masz rację...
odzim Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 BRYNIU ...chętnie ale jutro jestem na urlopie i bede dłubał przy aucie troche , trzeba pare rzeczy porobic by dalej te 200 latała ,popierwsze opony na letnie wymienie oleje moze tarcze z tyłu no i co tamwyjdzie jak ja lukne tu i tam wiec kregoslup musi zaczekac choc nie mowie ze nim tez sie nie zajmę
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Tomaszu q..a jego mać, nie mogłeś zadzwonić, na ja pie......, no !!!!!! Kufa, no mogłem zadzwonić no. Myślałem, że łatwiej pójdzie.. Jutro dzwonię do Ciebie.
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 od 7-00 jestem dostępna... :naughty:
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 od 7-00 jestem dostępna... :naughty: Erotoman :tongue4: :polew: Erotoman Gawędziarz
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dobranoc ludziska kochane. I nie pijta tego piwska, bo Wam kałduny wywali. Ozix, jeszcze młody jesteś, ale po takich dawkach, jakie przyjmujesz to niedługo będzie łatwiej Cię przeskoczyć niż obejść.
Gość Michał Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 od 7-00 jestem dostępna... :naughty: Erotoman :tongue4: :polew: Erotoman Gawędziarz Ostatno słyszałem nieco mocniejszą wersję- " Jebak Teoretyk"
oZiX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Dobranoc ludziska kochane. I nie pijta tego piwska, bo Wam kałduny wywali. Ozix, jeszcze młody jesteś, ale po takich dawkach, jakie przyjmujesz to niedługo będzie łatwiej Cię przeskoczyć niż obejść. hmm mi to nie grozi:P Jak jestem w ww to często tak pije i co gruby jestem?! Dobra przemiana materii w połączeniu z wysiłkiem Tomaszka powoduje taką ładną figurę jak mam;)
Rekomendowane odpowiedzi