Kali S4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Super, ze dziewczyny sie wybily. Oby mialy dobrze skonstruowane umowy, tzn. zeby ich wynagrodzenie roslo proporcjonalnie do popularnosci. No i zeby nie zapomnialy o rodzinnym Radomiu. czyli co, One już nie są w Radomiu?
odzim Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 czyli co, One już nie są w Radomiu? no nie - Ola i Ilona teraz urzędują w Gdyni z tego co Wiem
Kwinto69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 ale ma być koncert w G2 to może przyjadą...
tomaszu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 czyli co, One już nie są w Radomiu? Media podają, że z Liszewskim poznały się w Gdyni, więc chyba tam są.
Kali S4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 ciekawe czemu wyemigrowały z Radomia? czyli co,to są wasze koleżanki? babeczki przednie:slina: ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- a czym One w ogóle się zajmują?
Kwinto69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 widzieli to http://a4-klub.pl/sprzedam-22/elm-327-bluetooth-diagnostyka-android-258209/
tomaszu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 ciekawe czemu wyemigrowały z Radomia? czyli co,to są wasze koleżanki? babeczki przednie:slina:---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- a czym One w ogóle się zajmują? Były kelnerkami we Fregacie. Ale Fregatę rozebrali, więc wyemigrowały do Gdyni szukać wrażeń.
Kali S4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 czyli wyjechały z chlebem.. nic już nie piszę bo zaraz na mnie naskoczysz że wytykam niedoskonałości miasta:wink: ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ---------- widzieli to http://a4-klub.pl/sprzedam-22/elm-327-bluetooth-diagnostyka-android-258209/ własnie ogladałem,fajny gadżet, ciekawe jakie marki obskakuje?
tomaszu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 czyli wyjechały z chlebem.. Tak, bo w Radomiu stopa bezrobocia wynosi ~22%, a w Gdyni tylko ~6%. Poza tym Gdynia jest zdecydowanie bardziej atrakcyjna turystycznie, a wiec i więcej lokali i pracy dla kelnerek. Jeśli ja kiedykolwiek miałbym się gdzieś przeprowadzać to właśnie do Trójmiasta.
mokom69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mokom to prezencje ma. A mnie to w sumie mogliby na woznego wziac. ciekawe z której strony :grin: ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- a imprezę w g2 pamiętam
odzim Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mokom to prezencje ma. A mnie to w sumie mogliby na woznego wziac. ciekawe z której strony :grin: ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- a imprezę w g2 pamiętam ta pewnie schlaliście sie jak zawsze i nic nie pamietacie heheheheh
Kwinto69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 naprawiaj w naszym pięknym mieście stołki grzane? bo przypuszczam że w tym połączeniu szeregowym coś się spitoliło:kwasny: ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- na śniegu czuję sie jak bym trochę latał <br /><br />
Kali S4 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Uwaga! ITD zagłusza łączność na kanałach używanych przez CB? - Teksty - Poboczem.pl j**ańcy:facepalm:
mokom69 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mokom to prezencje ma. A mnie to w sumie mogliby na woznego wziac. ciekawe z której strony :grin: ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- a imprezę w g2 pamiętam ta pewnie schlaliście sie jak zawsze i nic nie pamietacie heheheheh hehe coś w tym jest, ale nie zapomnę jak raz z tomaszem po całonocnym piciu pojechaliśmy na Józefów zbadać mu serce :grin:
tomaszu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 hehe coś w tym jest, ale nie zapomnę jak raz z tomaszem po całonocnym piciu pojechaliśmy na Józefów zbadać mu serce :grin: Człowieku, nie wiem czy pamiętasz, ale ja wtedy w G2 miałem na sobie Holtera. Nosi się go przez 24h, służy do pomiaru pracy serca, a wygląda mniej więcej tak: mokom, nie wiem czy pamiętasz, ale tej samej nocy wylądowaliśmy na XV-leciu u niejakiej Eweliny i jej koleżanki. Ja miałem branie na tego Holtera. W międzyczasie było też jakieś ognisko, na które nie mogliśmy znaleźć mięsa, więc kupiliśmy Berlinki na BP. A najlepsze było, jak rano, prosto od tych dziewczyn pojechaliśmy do szpitala na zdjęcie Holtera... Pielęgniarka, się zastanawiała co ja robiłem nad ranem, bo wykresy jakieś dziwne się zapisały.
mokom69 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 A no dokładnie to był holter zanim pojechaliśmy do szpitala to jeszcze zdążyłeś zbajerować kasjerkę w mcdonaldzie zresztą pielęgniarkę też bajerowałeś
tomaszu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 A no dokładnie to był holter zanim pojechaliśmy do szpitala to jeszcze zdążyłeś zbajerować kasjerkę w mcdonaldzie zresztą pielęgniarkę też bajerowałeś Co? Makdonalda to nie kojarzę. :eusathink:A pielęgniarka była fajna. Na koniec mnie fajnie smyrnęła po klatce.
Kali S4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a Ty nie załapałes o co jej chodziło,ehhh:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi