Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam paru kumpli sędziów ,wiec zawsze jest mozliwość

Dobrze mieć takich kumpli. :wink:

Opublikowano
i co płaczesz -dobrze - bedziesz mial przy robocie sklep spozywczy

Odzim my wolimy kasznke z targu:wink:

już powoli robi się w Radomiu główną rozrywką i miejscem spotkań niedzielnych market:wtf: następne w kolejce real na żółkiewskiego i lidl na mieszka

Opublikowano

i dobrze,ludzie robotę będą mieli,ponoć w Radomiu bezrobocie już 22% :facepalm:

Opublikowano

ta zwolnili w cerfurze reala przeniosą a tam oszołom czy coś podobnego

dla fanów 4 x 4 Co byście powiedzieli na takie mosty w Polsce? - Joe Monster

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

zapomniałem jeszcze o kauflandzie patrzyłem na tablice to maja poślizg już ponad miesiac:wink:

Opublikowano

Kwinto, jest popyt, więc i jest podaż. Nie rozumiem w czym problem. Biedronki w całym kraju się otwierają, bo ludzie chcą tam robić zakupy. Takie prawo rynku.:wink:

Opublikowano

tak jest,tak się przypierdalają do tych biedronek:decayed:

Opublikowano

Szkoda tylko, że Biedronka nie jest polska.

Opublikowano

no szkoda, ale dobrze że Polaków zatrudniają:wink:

Opublikowano

W sumie to jesteśmy obywatelami UE, więc pieniądze niby wyprowadzone za granice, okrężną drogą, ale trafiają też do nas. :wink:

Opublikowano

taa,jeszcze jesteśmy:cool:

Opublikowano
taa,jeszcze jesteśmy:cool:

Sugerujesz, że możemy nie być? Chyba nie ma podstaw, żeby nas wykluczyć z kręgu. Nawet Grecję reanimują. :wink:

Opublikowano

patrząc na naszą gospodarkę to nie wróży niczego dobrego:kwasny: , tylko czekać kiedy ludzie wyjdą na ulicę jak w Bułgarii

Opublikowano
patrząc na naszą gospodarkę to nie wróży niczego dobrego:kwasny: , tylko czekać kiedy ludzie wyjdą na ulicę jak w Bułgarii

W czerwcu, 1976 r. ludzie wyszli... I dobrze się do dla nich nie skończyło. :kwasny:

Opublikowano

W czerwcu, 1976 r. ludzie wyszli... I dobrze się do dla nich nie skończyło. :kwasny:

a dla Ciebie,patrząc na przestrzeni lat?
Opublikowano

Do tego dojdzie...coś czuję

Opublikowano

nie wyjdą bo niby kto -ja sie nie wybieram i nie słyszalem zeby inni ,no moze tzw prawdziwi polacy -to Ci co wiedza ze był w zamach w smolensku -ale cale szczescie jest ich nie tak wielu jak by sie mogło zdawać -trzeba pracować i nie dawac sie i tyle a nie chaos tworzyc.Mi to pasuje ze bedzie biedronka lepiej niż była droga billa bill i jak tam zwał ,nawet nie wiecie jak ludzie placza ze nie ma na michalowie duzego marketu czekają z utesknieniem kiedy tam cos otworza i nie wazne jak to sie bedzie nazywac ,a ze bedzie jeszcze lidl i kaufland i dobrze niech bedzie ijeszcze i 20 markeów bedzie praca i wiekszy wybór dla konsumenta a za tym i ceny musza byc konkurencyjne

Opublikowano

normalna sprawa ,niech otwieraja,jestem jak najbardziej za ale żeby pracować to musi być ta praca,a rozejrzyj się wokół, coraz więcej jest ludzi bez pracy,wróciliśmy podobno wg.ekspertów od rynku pracy do roku 97 pod względem bezrobocia więc nie jest tak kolorowo,jest już zielona wyspa,ale taka:

greenislands.jpg

Opublikowano

bo w radomiu zawsze było krucho z robota od tego 97 roku ,czesc w warszwie znalazła czesc wyjechala ale juz zdazyla wrócic a zakladów cały czas ubywa ile moze ludzi prowadzic swoja dzialalnosc tylko ,musza byc jakies zaklady zeby tak duze miasto miało prace

Opublikowano
a dla Ciebie,patrząc na przestrzeni lat?

Miałem na myśli, że dla miasta Radomia nie skończyło się to dobrze. Do dziś jest kojarzony z zamachami czerwcowymi i wielu uważa, że do dziś jest karany przez rząd.