Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mcm zdrówko :>

trzeba będzie poszukać klubu AA on line :gwizdanie:

nie jest jeszcze tak źle :wink4:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 22:27_________________________________________________jutro jadę rano na zakupy do M1, więc dziś delikatnie :)

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale dziś był mega spot!! :gwizdanie:

byłeś sam :>

Opublikowano

przeciez mialo nie byc spota :closed:

Opublikowano

ja po dzisiejszym dniu ledwo ... :zemdlal:[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 22:36_________________________________________________ale jutro świętujemy 2 urodziny Mikołaja :banan:

Opublikowano

a ja sie mam dobrze;)[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 22:37_________________________________________________i 218 konstytucji czeciego maja[;[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 22:39_________________________________________________Bryńka znowu namierzona ;D

Opublikowano

Ale jak miło, że mnie w Skodzie zauważyłes :decayed:

Tomaszu również widziany, nawet z A jechał :naughty:

No jak dojeżdżałem to już waszą skodę poznałem po kolorze kołach i naklejce chyba:P no ale się spieszyłem po moją A. więc musiałem gnać;) Kiedy walczymy z ogrodzeniem?

Opublikowano

Ogrodzenie przybędzie jutro, czyli możemy zaczynać od wtorku - ale wieczorem

Tomaszu czy jest taka opcja, żeby przewieźć parę mebi ogrodowych w tym tygodniu- jakiś bus by się przydał, czy coś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

no to ja moge byc w czwartek;/ jak mi praca wypali to od jutra;/

Gość Michał
Opublikowano

Bryńka , my jutro o stałej porze bedziemy :wink4:

Opublikowano

Jak to mój Ł mawia, klasę faceta poznaje się po tym jaka jest jego kobieta

DOBRE :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

A mówił to już niektórym warszawiakom ? :polew::tongue4:

Opublikowano

Tomaszu czy jest taka opcja, żeby przewieźć parę mebi ogrodowych w tym tygodniu- jakiś bus by się przydał, czy coś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Pewnie, że jest taka opcja. Mam Trafika, a jak będzie trzeba to pożyczę też Transita, który ma sporą skrzynię ładunkową (3,5m długości). Damy radę. :th:

A w ogóle to witojcie. :hi: Łikend miałem świetny. Byliśmy z paczką znajomych w Kazimierzu, ale nie ważne gdzie - ważne z kim. :wink4: Bryniu, a jak nas widziałaś to wracaliśmy z A. z obiadu od moich rodziców. :)

A mówił to już niektórym warszawiakom ? :polew::tongue4:

Dzielny Poziowcu, jak masz mi/nam coś do zarzucenia to śmiało, nie obrażę się. Krytyka zawsze jest wskazana. Chociaż wątpię, żeby akurat w tym przypadku krytyka miała jakiekolwiek znaczenie... :decayed:

Ozix, bez Ciebie nie byłoby radomskich spotów.. :kox:

Opublikowano

Dzielny Poziowcu, jak masz mi/nam coś do zarzucenia to śmiało, nie obrażę się.

napisałem o niektórych warszawiakach, drogi Tomaszuście :decayed: wiec

a) jeżeli telepatycznie wyczułeś, że chodzi o ciebie to podziwiam :decayed:

B) jeżeli uważasz, że piszac o warszawiakach myślalem o tobie to tez podziwiam :naughty:

Opublikowano

a) jeżeli telepatycznie wyczułeś, że chodzi o ciebie to podziwiam :decayed:

Muszę przyznać, że Twój tekst zrozumiałem dopiero po ponownym przeczytaniu - nie masz za co podziwiać, to zwyczajne niedoczytanie z mojej strony. Chociaż z drugiej strony to jak zadzierasz z kimkolwiek z radomskim spotów, to zadzierasz ze wszystkimi. :cool1::decayed:

B) jeżeli uważasz, że piszac o warszawiakach myślalem o tobie to tez podziwiam :naughty:

Odkąd mieszkam znów w Radomiu to przestałem utożsamiać się z Warszawiakami. Co najwyżej ze spotami warszawskimi, na które czasem przyjeżdżam. Ale nie martw się, na pewno nie z tymi na Torwarze... :tongue4::wink4:

Opublikowano

Ale nie martw się, na pewno nie z tymi na Torwarze... :tongue4::wink4:

kolebka spotów klubowych :cool1: :gwizdanie:

Tomaszście nie wszystko co piszę jest atakiem, ja tam nikogo z radumszczakow nie atakuję :tongue4:

Opublikowano

też chcę być kochanym Chłopakiem:( BRYNIA!!

Jesteś kochanym , bez Ciebie te nasze spty nigdy nie były taki szalone, kazdy to potwierdzi

miło miło ale jakoś nie wierze [; ale dzięki:D

Opublikowano

Tomaszście nie wszystko co piszę jest atakiem, ja tam nikogo z radumszczakow nie atakuję :tongue4:

I tego się trzymajmy. :th:

PS. Pozwalam Ci mówić do siebie po imieniu... :decayed::wink4:

Opublikowano

Poziek - the szydera man :decayed:[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 21:57_________________________________________________

PS. Pozwalam Ci mówić do siebie po imieniu...

dzięki Tomek

do mnie możesz zwracać się tez po imieniu a na imie mi Orgazm :decayed: