tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 tomaszu nie dam rady dzisiaj z meblami, bo drzwi montuja i musze pilnować Nie przejmaj się, damy radę w środę.
oZiX Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 wróć do nas szybko bo będziemy tęsknić;PP A Tomaszuprzecież ja tylko się tak z Tobą niewinnie i słodko droczę;>
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Ok dzieki, tylko sie zdzwonimy, bo jadę do Krakowa i nie wiem jak szybko wrócę Spoko, w razie czego czwartek też mam wolny.. A Tomaszuprzecież ja tylko się tak z Tobą niewinnie i słodko droczę;> :doh1:
Gość Michał Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Bry All tomaszu nie dam rady dzisiaj z meblami, bo drzwi montuja i musze pilnować BRY Bryńka , bardziej bym się obawiał tego elektryka który dzisiaj ma zawitać, nie wiadomo czym dzisiaj zechce sobie rzucić o podłogę
oZiX Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Bry All tomaszu nie dam rady dzisiaj z meblami, bo drzwi montuja i musze pilnować BRY Bryńka , bardziej bym się obawiał tego elektryka który dzisiaj ma zawitać, nie wiadomo czym dzisiaj zechce sobie rzucić o podłogę Qżwa, ty mi nawet o nim nie przypominaj, bo bez kawy mi się cisnienie podnosi pilnujcie go dzisiaj :notworthy: Jak coś przyjadę z :baseball:
Gość Michał Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Jak coś przyjadę z :baseball: Nie no, chyba tak drastyczne środki nie będa potrzebne
oZiX Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 ja tam preferuję zasadę;: Najpierw kijem potem gadanie;P :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 09:19_________________________________________________ Kijem może być również drażnienie[;[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 09:19_________________________________________________kto szczeli następnego posta będzie na 200 stronie jako 1;D
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 kto szczeli następnego posta będzie na 200 stronie jako 1;D Aż sprawdzę... EDIT:
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Bravo Tomaszu teraz pytanie kiedy nastepna setka padnie :gwizdanie: To wszystko zależy od Gargamela..
Gość Michał Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Bravo Tomaszu teraz pytanie kiedy nastepna setka padnie :gwizdanie: To wszystko zależy od Gargamela.. I od Smerfetki
Wąski Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 tomaszu nie dam rady dzisiaj z meblami, bo drzwi montuja i musze pilnować Nie przejmaj się, damy radę w środę. Ok dzieki, tylko sie zdzwonimy, bo jadę do Krakowa i nie wiem jak szybko wrócę no no
oZiX Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 dziękuje dziękuje dziękuje:D ja chyba jakoś od 63 strony jestem:P może się nie wypowiadałem ale mam wpis w ulubionych 64 strona i 93;P
oZiX Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 tomaszu nie dam rady dzisiaj z meblami, bo drzwi montuja i musze pilnować Nie przejmaj się, damy radę w środę. Ok dzieki, tylko sie zdzwonimy, bo jadę do Krakowa i nie wiem jak szybko wrócę no no no no jak olera :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 09:41_________________________________________________znowu nic nie robię w robocie;/
oZiX Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 TU WIDAĆ KTO NAJBARDZIEJ SPAMUJE Bana mu! Już nic nie napiszę do odwołania!!
Wąski Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 TU WIDAĆ KTO NAJBARDZIEJ SPAMUJE Bana mu! buhahahahaha jestes jeszcze lepszy ode mnie ktoś jest lepszy od Ciebie
oZiX Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 tylko dodam nim zamilknę na wieki że pewnie Bryńce do każdej strony dobija na dzień dobry +1 do all skill za przylepkę I powinniście się wstydzić bo od niedawna jestem a więcej gadam niż wy:PP 310 postów to jest jakieś 20 i pół strony!!
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Wprawdzie Brynia jest najlepsza, ale ON jest jeszcze lepszy.
mcm Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 Widze na fotce, że już Bryńka ma płotek drewniany, w razie czego będzie czym palić jak się węgiel na grilu skończy
odzim Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Widze na fotce, że już Bryńka ma płotek drewniany, w razie czego będzie czym palić jak się węgiel na grilu skończy heh :>
Rekomendowane odpowiedzi