Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potomstwo rośnie i zaczyna rozrabiać. Ogólnie to już można się z nim dogadać, chociaż jeszcze nie umie mówić. :wink:

Opublikowano
no nie gadajcie ze tak biało jest:facepalm: ...omg... jak ja nienawidzę zimy:kwasny:

Dorezaj quattro... a pokochasz zimę.

Moja krowa idzie bokiem jak czołg...;)

Audi A4 1.8T Quattro Offroad - YouTube

a jaki by był koszt dorezania Q w mojej skorupce? :decayed:

Opublikowano

Poczytaj , kilka osób już dokładało Q do B6 . Swoją drogą, audi bez Q to nie audi :naughty:

Opublikowano

Jarek, najłatwiej sobie z UK zciągnij z Q przełóż co masz przełozyć a resztę opchniesz i sporo ci zostanie i części i kasy,.

Opublikowano

Yo :hi:

Pany jakis namiar na mechanika samochodowego , nie musi byc dobry , zeby tylko potrafił naciagnąć pasek od alternatora w astrze. Miałem wymieniany w lato altek i cymbał ktory to robił za słabo naciągnął i teraz na zimnym mi przeokrutnie piszczy :kwasny:

Jezdziłem troche po Radomiu ale nie zauwazyłem nigdzie szyldu mechaniora :decayed:

Z góry dziekuje :hi:

Opublikowano

Co powiecie na spota w czwartek? Moskal, Ty będziesz wtedy w Radomiu?

Opublikowano

Moskal , no nie załamuj mnie, Ty taki rezacz nie potrafisz naciągnąć paska? k**wa, świat naprawdę schodzi na psy:grin:

wiem wiem , po prostu Ci się nie chce:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
Yo :hi:

Pany jakis namiar na mechanika samochodowego , nie musi byc dobry , zeby tylko potrafił naciagnąć pasek od alternatora w astrze. Miałem wymieniany w lato altek i cymbał ktory to robił za słabo naciągnął i teraz na zimnym mi przeokrutnie piszczy :kwasny:

Jezdziłem troche po Radomiu ale nie zauwazyłem nigdzie szyldu mechaniora :decayed:

Z góry dziekuje :hi:

jak chcesz na spocie ci to zrobię, chyba że podjedziesz do mnie, dziś , jutro lub w srodę, tel masz w podpisie, reklame też :wink:.

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

paski w takich autach jak w astrze mają naciąg 'manualny' nie ma tam napinacza dlatego z czasem pasek sie rozciąga i piszczy,.

żona w astrze ma jeszcze wąski pasek hehe, jak w 126p, ale to i plus nie może się napinacz spier..ć bo go niema,.:wink:

Opublikowano
Jarek, najłatwiej sobie z UK zciągnij z Q przełóż co masz przełozyć a resztę opchniesz i sporo ci zostanie i części i kasy,.

a propos Q - jak dokładać to zaszaleć na całego , dla ciekawych polecam wątek - http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/torsen-tylna-os-robim-terenufffkie-284268/index33.html#post3957044 :kox::kox::kox:

Opublikowano
Co powiecie na spota w czwartek? Moskal, Ty będziesz wtedy w Radomiu?

będe i jestem chetny

Moskal , no nie załamuj mnie, Ty taki rezacz nie potrafisz naciągnąć paska? k**wa, świat naprawdę schodzi na psy:grin:

Ja rezacz ??? no cos Ty :decayed:

chyba że podjedziesz do mnie, dziś , jutro lub w srodę, tel masz w podpisie, reklame też :wink:.

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

paski w takich autach jak w astrze mają naciąg 'manualny' nie ma tam napinacza dlatego z czasem pasek sie rozciąga i piszczy,.

żona w astrze ma jeszcze wąski pasek hehe, jak w 126p, ale to i plus nie może się napinacz spier..ć bo go niema,.:wink:

Podjade do ciebie moze jutro , z rańca zadzwonie :wink:

Kiedys sie za to brałem i organoleptycznie stwierdziłem ze tam sie chyba alternatorem naciaga ten pasek i dałem sobie spokój zeby czegoś nie zj***ć.

B5 moge rozbierać na luzie , Astra 93r jest dla mnie zbyt rozbudowana technologicznie i sie po prostu boje :naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

może warto nowy pasek dać??? też jest wąski???

Opublikowano
może warto nowy pasek dać??? też jest wąski???

No to zerkniesz najwyzej i jak bedzie trzeba to sie da , dla mnie zaden problem. Tylko ze wymieniany był rok temu , przejechane 20kkm - juz sie zużył ??

BTW Ty masz warsztat czy jak ?? :naughty:

Opublikowano

rózne rzeczy się robi, hehe dam radę, mam warsztat, dzwoń jutro,.

żeby w Radomiu mechanika nie znaleźć , hehe,

Opublikowano

Moze nie tyle co "nie znalazłem" co "nie szukałem"

Pytam o warszsztat bo pewnie niedługo bede miał turbiny do wymiany w S4 i szukam kogos kto by sie podjął :decayed:

Opublikowano

chcesz mi pomagać ???

W S4 b5 jeszcze nie wyjmowałem, chyba ale sie może mylę trzeba motor wyciągać???

Opublikowano
chcesz mi pomagać ??? chyba ale sie może mylę trzeba motor wyciągać???

Taki fachowiec jak Ty da rade bez wyciagania :wink:

BTW zadam Wam zagadke , 2 lata temu jak byłem odbierac ją od lakiernika , po przejażdżce u Raggamana na wsi zwanej Lubartowem gdzies koło odcinki na 3 biegu przy wyprzedzaniu wysypała sie jedna turbina (okazało sie ze ta gorsza do wymiany) , olej poszedł w komin i ogólnie kaplica , zaciągnelismy ją na lince do mechanika (Raggamana znajomego) zeby to ogarnał , załatwiłem drugie turbo ktore przyszło do niego poczta , ogólnie auto stało 2 tygodnie - wymienił turbo , wyczyscił icki i wydech z oleju , ogólnie było troche j**ani i pare razy kląłmi przez telefon :decayed:

Zgadnijcie ile mnie skasował $$$ jak przyjechałem odebrać :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

jeżeli się da to damy rade, kwestia dogadania,. 1.8 T też łatwo nie jest, jak trzecią turbinę wkładałem po fachowcach z Folwarcznej też kląłem jek szewc,.

ile wziął, domyślam się że mało, ????

---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ----------

a tak nawiasem co z tym spotem, w czwartek wracam z pracy o 19.30 więc jak znalazł żeby był,. :decayed:

Opublikowano

Moskal , pamietam że czytałem wątek ale nie pamiętam ile Cię skasował, jakieś śmieszne pieniądze to były, a co najlepsze że koleś ponoć wy***ał tą turbinę bez targania silnika:kox:

Opublikowano

ja w srode w pl wiec spot w czwartek jak najbardziej bo w piątek to poszcze to nawet kebab nie ojebie:grin: