tomaszu Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zakochałem się w Quattro, ale nie w samochodzie. Takie auto póki co jest mi zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zakochałem się w Quattro, ale nie w samochodzie. Takie auto póki co jest mi zbędne. ile chla ?? 15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 15 to chyba przy ciągłym pałowaniu. Przy normalnej jeździe po mieście to około 12, a w trasie 9. Nie sprzedaję ze względu na spalanie, tylko dlatego, że mam inny samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 skora brudna, radio nie ori:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 To auto jest idealne pod swapa , zmienic silnik , środek i jest bajka.Tomek nie szkoda Ci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 skora brudna, radio nie ori:thumbdown: Skórka faktycznie brudna, ale teraz jest zbyt zimno, żeby prać. Radio takie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 to szukaj concerta i montuj,całkiem inaczej będzie deska wyglądała:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 na battalionie pytaj o te radia , na bank ktos ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Zamierzam to auto sprzedać, dlatego doprowadzenie detali do porządku zostawiam nowemu właścicielowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ale widzę że pełen bak oddajesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ale widzę że pełen bak oddajesz:) Jak ktoś przyjedzie dzisiaj to będzie z pełnym bakiem. Na pranie tapicerki też będę musiał opuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek123415 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Serdecznie Zapraszamy na spota w socho Spotykamy się na obi Zapraszamy wszystkich znajomych z grupy VAG czyli (AUDI Seat VW Skoda) mamy nadzieje że przybędziecie Pozdro Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ale widzę że pełen bak oddajesz:) Jak ktoś przyjedzie dzisiaj to będzie z pełnym bakiem. Na pranie tapicerki też będę musiał opuścić. konieczne, chociaż nie wiem czy nie lepiej było by tą skórę wyczyścić wcześniej bo już na fotach nie wygląda to zbyt dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 konieczne, chociaż nie wiem czy nie lepiej było by tą skórę wyczyścić wcześniej bo już na fotach nie wygląda to zbyt dobrze Aż tak się rzuca w oczy? Wiem, że jest brudna, ale nic nie zrobię. Za zimno na pranie. Z resztą - jak się auto teraz nie sprzeda to na wiosnę odpisuję brykę, zmienię sprężyny, koła i silnik na ten od moskala. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Z resztą - jak się auto teraz nie sprzeda to na wiosnę odpisuję brykę, zmienię sprężyny, koła i silnik na ten od moskala. :decayed: czekamy ---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- zrób tak jak na fotce i utnij wszelkie zaczepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://s29.postimg.org/x8qkwouoj/1779119_611400135579947_1544212598_n.jpg zrób tak jak na fotce i utnij wszelkie zaczepki Wygląda interesująco, ale przecież tym się nie da jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 będzie stał i wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 będzie stał i wyglądał Nie stać mnie na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 zobacz , Moskal ma esę a jeździ astrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 zobacz , Moskal ma esę a jeździ astrą Jeśli mam się porównywać do Moskala to ta moja Audica robi właśnie za taką Astrę. A czy widziałeś, żeby Moskal glebował Astrę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi