moskal Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 ponoć od Gracjana komplecik zabierasz do siebie ...żadne info się nie ukryje Nie biore , masz "nieświeże" info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 no ....ze 30h minęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Roberto jestem jutro o 8.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Roberto jestem jutro o 8.00 Z reklamacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 trytytka puściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zadaj sobie pytanie czy ta trytytka moze puscic??? Wysłane z czarnej d*py... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Roberto jestem jutro o 8.00 Z reklamacją? broń cie Panie Boże, trzeba niebieskiego parcha znowu ciągać ---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- Zadaj sobie pytanie czy ta trytytka moze puscic??? http://img.tapatalk.com/d/14/02/22/yve5y8ev.jpgWysłane z czarnej d*py... najgrubsza jaką miałem na stanie, ale LCD 50 cali można powiesić i sie nie urwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Kudlacz popsul mi fure?? Toc mial tylko wymienic heble Wysłane z czarnej d*py... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 moze jak ją jutro potargamy to cos z niej bedzie, przyjedz rano do Robcia to cos pomożesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Stary, ja do poniedziałku w grodzisku Wysłane z czarnej d*py... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 no trudno bedziemy dzialac sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Stary, ja do poniedziałku w grodziskuWysłane z czarnej d*py... No to w Grodzisku czy w czarnej d*pie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Stary, ja do poniedziałku w grodziskuWysłane z czarnej d*py... No to w Grodzisku czy w czarnej d*pie? jeden h*j :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zadaj sobie pytanie czy ta trytytka moze puscic??? http://img.tapatalk.com/d/14/02/22/yve5y8ev.jpgWysłane z czarnej d*py... wiedziałem że poczekasz na właściwy moment, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zadaj sobie pytanie czy ta trytytka moze puscic??? http://img.tapatalk.com/d/14/02/22/yve5y8ev.jpgWysłane z czarnej d*py... wiedziałem że poczekasz na właściwy moment, ty a ty go nie podpusciłeś zeby te fotke jebnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 to ja tez nie będę gorszy http://zapodaj.net/b47f096347b14.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 przepraszam panowie że przerywam panowie rozmowe, małe pytanie? czy jest mozliwe że w audi 1.9 tdi 90km bedące kiedys automatem, znajdujące sie tyam serwo jest mocniejsze niz w manualu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 przepraszam panowie że przerywam panowie rozmowe, małe pytanie? czy jest mozliwe że w audi 1.9 tdi 90km bedące kiedys automatem, znajdujące sie tyam serwo jest mocniejsze niz w manualu? pytaj nie wstydz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 bo przed kupnem zmienili mi skrzynie na manual, i teraz po zmianie hamulcy mechanik sie ciagle dziwi ze w jego pasku i golwie po zmianie na lepsze hamulce mój nadal lepiej hamuje ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- serwo w automatycznej skrzyni jest mocniejsze? ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- żegnam jutro ciężka praca pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 serwo w automacie i manualu jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi