oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 O w mordę!! Tomaszu przepraszam że się wydało Zasługuję na karę :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Ty już dawno na te kare zasłużyłeś. Bierz ten pejcz co zawsze!! Jutro będziesz miał okazję
poziek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 lepiej :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Bedziesz jutro? solo - i nie piję
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 O w mordę!! Tomaszu przepraszam że się wydało Zasługuję na karę :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Ty już dawno na te kare zasłużyłeś. Przestańcie z tymi pejczykami tutaj :naughty: :> :> :> Przyszła ochota na pejczyk??[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 23:03_________________________________________________ Przestańcie z tymi pejczykami tutaj Tutaj zaczęli, jutro u Ciebie skończą Nie martw się!! Ciebie też to nie ominie!!
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nie martw się!! Ciebie też to nie ominie!! Osz kuffa, nie piję
poziek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 MOWY NIE MA, zostaniesz :tongue4 jak będziesz mi grozić prawdziwym pejczykie to pewnie się zląknę :tongue4:
wuju Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 kucze kiler... ale tłuczecie postów po grillu to pewnie 300 moment pyknie :gwizdanie: co wejdę to z 2 nowe strony
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Ozix bierz pejczyki, przydadza się Jak nie to zrobimy z kabla
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 kucze kiler... :polew: Bedziesz jutro? solo - i nie piję No na początku nie pijesz, bo będziesz nas woził po okolicy, ale później to się chyba skusisz na kielona i podłogę w Bryniowej chałupie..
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nie da rady, rusztowanie odstawione Chyba że będą skoki ze schodów
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Chyba że będą skoki ze schodów Chciałeś powiedzieć z drabiny..
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Chciałeś powiedzieć z drabiny.. Jak zwał tak zwał
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Qzwa , spać idziemy!!!!!'już szłam sie lulac w Wy pejczykach....i jak tu iśc spac koniec tematu- co by mnie nic nie omineło - jutro dokończymy teamt pejczyków przy grillu nie prowokuj oZiXa
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Dobra, ja też lecę lulać. Ozix, kolorowych snów. :>
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ja się lać pejczykiem nie dam sie okaże
mcm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 ja się lać pejczykiem nie dam heheheh się zobaczy jak się impreza rozkreci to kto wie... nigdy nie mów nigdy nigdy...
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ja się lać pejczykiem nie dam heheheh się zobaczy jak się impreza rozkreci to kto wie... nigdy nie mów nigdy Zwiążemy i do różowego pokoju
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nie wiem jak Wy, ale ja to już od dawna wiedziałem co się święci i zaopatrzyłem się w te stalowe gacie. Mnie już żaden Ozix nie ruszy.
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Tomaszu ,nie zauwzyłes chyba ze tam całe wyposażenie warsztatowe jest
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Tomaszu ,nie zauwzyłes chyba ze tam całe wyposażenie warsztatowe jest Miejmy nadzieję, że Ozix ma dwie lewe ręce. Chyba że i Was coś bierze...??
Rekomendowane odpowiedzi