wuju Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nie wiem jak Wy, ale ja to już od dawna wiedziałem co się święci i zaopatrzyłem się w te stalowe gacie. Mnie już żaden Ozix nie ruszy. kucze kiler, a ja myślałem zeby przyjechać i sie z wami poznać ale mi nie doszły
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Qzwa , spać idziemy!!!!!'już szłam sie lulac w Wy pejczykach....i jak tu iśc spac koniec tematu- co by mnie nic nie omineło - jutro dokończymy teamt pejczyków przy grillu nie prowokuj oZiXa ta dokończymy w autopsji:P Dobra, ja też lecę lulać. Ozix, kolorowych snów. :> o Tobie zawsze :gwizdanie: ja się lać pejczykiem nie dam heheheh się zobaczy jak się impreza rozkreci to kto wie... nigdy nie mów nigdy Zwiążemy i do różowego pokoju Ja ja ja!! ja chce do różowego pokoju!! Nie wiem jak Wy, ale ja to już od dawna wiedziałem co się święci i zaopatrzyłem się w te stalowe gacie. Mnie już żaden Ozix nie ruszy. ostatnio na przecenach kupiłem kątówkę/szlifierkę więc nie pękaj :polew:
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nie wiem jak Wy, ale ja to już od dawna wiedziałem co się święci i zaopatrzyłem się w te stalowe gacie. Mnie już żaden Ozix nie ruszy. kucze kiler, a ja myślałem zeby przyjechać i sie z wami poznać ale mi nie doszły to masz pecha:P Pierwszy do odstrzału!!:PP KONIEC!! BO KOBIETA MI SIĘ BULWERSUJE!!
mcm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Nie wiem jak Wy, ale ja to już od dawna wiedziałem co się święci i zaopatrzyłem się w te stalowe gacie. Mnie już żaden Ozix nie ruszy.
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nie wiem jak Wy, ale ja to już od dawna wiedziałem co się święci i zaopatrzyłem się w te stalowe gacie. Mnie już żaden Ozix nie ruszy. kucze kiler, a ja myślałem zeby przyjechać i sie z wami poznać ale mi nie doszły widzicie, nowego kolegę wystraszylismy przejdzie mu albo się przyzwyczai;>
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 kucze kiler, a ja myślałem zeby przyjechać i sie z wami poznać ale mi nie doszły kucze kiler, dajesz. Ozix jest nieśmiały więc będzie atakował tych, których już zna.
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 przejdzie mu albo się przyzwyczai Może nawet polubi
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 dobra , serio idę spać mój Ł poszedł juz godzinę temu i powiedział że podziwia nasz kretynizm :polew: Ja mu dam kretynizm!! Albo lepiej niech Ozix mu da..
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 dobra , serio idę spać mój Ł poszedł juz godzinę temu i powiedział że podziwia nasz kretynizm :polew: Ja mu dam kretynizm!! Albo lepiej niech Ozix mu da.. Noo, przejmie chałupę z kobitą i pozamiatane
mcm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 kurfa oZiX nas chyba jutro wszystkich załatwi Taki jest napalony
mcm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 do jutra do 18 muszę wymyślic jakieś fest zabezpieczenie
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 kurfa oZiX nas chyba jutro wszystkich załatwi Taki jest napalony O w k**wę :polew: :polew: Ide spać, bo już nie wyrabiam z brechtu..
mcm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 ja nie idę [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 23:46_________________________________________________już mam ... czapkę niewidkę założę i mnie nie zobaczy
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Mnie też jakoś nie ciągnie ja nie idę [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 23:46_________________________________________________już mam ... czapkę niewidkę założę i mnie nie zobaczy za to Ty bedziesz mógł atakować
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 chyba wole sie przyzwyczaić niz polubić dobre podejście, aczkolwiek [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 23:41_________________________________________________ dobra , serio idę spać mój Ł poszedł juz godzinę temu i powiedział że podziwia nasz kretynizm :polew: Ja mu dam kretynizm!! Albo lepiej niech Ozix mu da.. Noo, przejmie chałupę z kobitą i pozamiatane i z kredytem :polew: :polew: :polew: :polew: OKEJ!! BIORĘ MEGA SUPER EKSTRA PAKIET Brynia + kredyt:> Jakoś to będzie;) przygotuje umowe i jutro dam do podpisania B i Ł BRY NOC!
mcm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Mnie też jakoś nie ciągnie miałem coś napisać ale się powstrzymałem ... Mnie też jakoś nie ciągnie ja nie idę [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 23:46_________________________________________________już mam ... czapkę niewidkę założę i mnie nie zobaczy za to Ty bedziesz mógł atakować nie mam zamiaru
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 chyba wole sie przyzwyczaić niz polubić dobre podejście, aczkolwiek [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 23:41_________________________________________________ dobra , serio idę spać mój Ł poszedł juz godzinę temu i powiedział że podziwia nasz kretynizm :polew: Ja mu dam kretynizm!! Albo lepiej niech Ozix mu da.. Noo, przejmie chałupę z kobitą i pozamiatane i z kredytem :polew: :polew: :polew: :polew: OKEJ!! BIORĘ MEGA SUPER EKSTRA PAKIET Brynia + kredyt:> Jakoś to będzie;) przygotuje umowe i jutro dam do podpisania B i Ł BRY NOC! Męska decyzja
mcm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 no nie mogę z Wami czyli pierdzielimy dalej ozix jak znam mojego Ł to jeszcze audi i psa dorzuci no w końcu jesteśmy RFS :>
Rekomendowane odpowiedzi