mcm Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Adrian nie mogłeś zadzwonić ?? Dało by radę polecieć po ciebie. Brynia i Ukcio grili Poziek i krzyniek miło poznać. tomaszu jako grillowy dałeś radę Koval dzięki za wycałowanie samochodu ... oZiX i mokom dla was będzie klubowym regulaminem przewidziana kara. PS. Poziu - wczoraj wydawało mi się że EV-ka ma dziurawy wydech Pozdrowionka dla wszystkich. Oby więcej takich imprez ale na następnej już piję [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 09:01_________________________________________________ Witam Was widzę że impreza się udała dla ciebie też będzie klubowa kara...
krzyniek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 nie ma takiej siły i tu się zdziwisz siła jest i to duża
mcm Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 nie ma takiej siły i tu się zdziwisz siła jest i to duża
Wąski Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 nie ma takiej siły i tu się zdziwisz siła jest i to duża
mcm Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 już my pogadamy z odpowiednimi ludźmi [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 09:22_________________________________________________ mcm poddam się każdej to rozumiem...
krzyniek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 nie ma takiej siły i tu się zdziwisz siła jest i to duża ten się śmieje kto się śmieje ostatni
Wąski Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 nie ma takiej siły i tu się zdziwisz siła jest i to duża ten się śmieje kto się śmieje ostatni macie tyle wojska
krzyniek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 macie tyle wojska wojska ....? my mamy całą armię ale jest u nas taki jeden sierżant myślę że on wystarczy
mcm Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 macie tyle wojska wojska ....? my mamy całą armię ale jest u nas taki jeden sierżant myślę że on wystarczy jeśli mowa o tym zielonym człowieku to on w zupełności wystarczy
Wąski Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 macie tyle wojska wojska ....? my mamy całą armię ale jest u nas taki jeden sierżant myślę że on wystarczy jeśli mowa o tym zielonym człowieku to on w zupełności wystarczy Myślałem że kapitan BOMBA
mcm Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 macie tyle wojska wojska ....? my mamy całą armię ale jest u nas taki jeden sierżant myślę że on wystarczy jeśli mowa o tym zielonym człowieku to on w zupełności wystarczy Myślałem że kapitan BOMBA oj stąpasz po cienkim lodzie ...
mcm Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Kolego piękne lato jest mimo wszystko ...
Wąski Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Kolego piękne lato jest mimo wszystko ... który to ten BOMBA :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Kolego piękne lato jest mimo wszystko ... który to ten BOMBA :gwizdanie: to jest nasz człowiek u was ... teraz domyśl się który to taki :gwizdanie:
mcm Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Dzięki wszystkim za przybycie i super zabawę Tomaszu etat grillowego masz u nas zapewniony na wszystkich imprezach :> Odzim zakład przegrany będzie z kretesem, Ty mój masażysto jedyny :gwizdanie: Poziek Krzyniek kawałek do mnie mieliście, ale daliście radę- dzięki Poziek noc spędzona na kartonach i z polarem pod głową ma swój urok Adrian qzwa !!!!!!!!!!!! opis trasy i telefon był w postach - będzie kara Mokom przynajmniej wie i poddaje się karze Ozix no barkowało Cię, Michał całą noc o Tobie mówił a ja, a ja ... ;( ;( ;(
krzyniek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Dzięki wszystkim za przybycie i super zabawę Tomaszu etat grillowego masz u nas zapewniony na wszystkich imprezach :> Odzim zakład przegrany będzie z kretesem, Ty mój masażysto jedyny :gwizdanie: Poziek Krzyniek kawałek do mnie mieliście, ale daliście radę- dzięki Poziek noc spędzona na kartonach i z polarem pod głową ma swój urok Adrian qzwa !!!!!!!!!!!! opis trasy i telefon był w postach - będzie kara Mokom przynajmniej wie i poddaje się karze Ozix no barkowało Cię, Michał całą noc o Tobie mówił a ja, a ja ... ;( ;( ;( a Ty byłeś w ogóle ..>>????
Rekomendowane odpowiedzi