kudalty66 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 witajcie Panowie co do wieczoru, to na chwilę obecną pół na pół, niestety,. z drugiej strony chetnych całe mnóstwo
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 .... jak już tu było napisane....zrób co trzeba i na spota
mcm Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A ja dopiero wstałem i nie mam sił się nigdzie ruszać :-S
kudalty66 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 nie, w pracy jestem, ale nawet jakbym nie był to nie,.
tomaszu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Parę dni mnie nie było i spot mnie ominął.
tomaszu Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Na pewno każdy z Was zauważył, że od kilku dni, szczególnie nad ranem, czuć swąd spalenizny w mieście. Jak się okazuje nie tylko w Radomiu, bo smród czuć też w lubelskim, w okolicach Warszawy i pewnie w wielu innych miejscach. Wiadomo, że w Rykach spaliło się jakieś składowisko opon. Do tego dochodzi fakt, że na Ukrainie jest jakiś wielki pożar w okolicach Czarnobyla. Czy to znaczy, że grozi nam katastrofa ekologiczna? Władze niby twierdzą, że wszystko jest ok, ale czy można im wierzyć? Smród jest okropny - jakby palonego plastiku. Poza tym czy możliwe jest, żeby przyszła do nas chmura po tym wielkim pożarze materiałów wybuchowych w Chinach?
Kali S4 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) U mnie nad Pilicą czyste alpejskie powietrze, cisza,spokój... Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Kali S4
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 U mnie nad Pilicą czyste alpejskie powietrze, cisza,spokój... Dzisiaj u nas też ok, ale wiem, że w Magdalence pod Wawą w lesie też od kilku dni nad ranem było czuć spaleniznę.
Kali S4 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Myślisz że to chińczyki nas podtruwają? czy może Putin?
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Myślisz że to chińczyki nas podtruwają? czy może Putin? Myślę po prostu, że fajnie będzie, jeśli spadnie deszcz. http://www.bialapodlaska.pl/1356-biala-podlaska-pozary-na-ukrainie-i-bialorusi-u-nas-swad-nie-ma-powodow-do-niepokoju http://centrum.fm/przykry-zapach-nad-lublinem-to-efekt-pozarow-na-ukrainie/ http://radom.gazeta.pl/radom/1,48201,18585982,czujesz-swad-w-powietrzu-to-dym-z-pozarow-torfowisk-na-ukrainie.html
kudalty66 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 tomku niestety wszędzie cos sie pali, lasy pola, kombajny i inne usrojstwa, jak lasy to i smieci tam leżące,. deszcze muszą spać umyją to wszystko i ugaszą, na Witosa codziennie cos sie dzieje
Kwinto69 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Deszczu, nawalaj! Dzisiaj w Radomiu popołudniu nawet lunęło nie pamiętam takiej pogody w te wakacje
Rekomendowane odpowiedzi