Bielun22 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 dzień dobry Pany Moze i dobry... ale wieczór
tomaszu Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Sie ma. Kiedy spocimy? Zjadłbym kebaba.
Kwinto69 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 jutro możemy na Aqua parku Neptun na saunie z amolem na kamieniach Sie ma. Kiedy spocimy? Zjadłbym kebaba. własnie trawie ostatnio mi bardzo podszedł z Traugutta u Maraheby w nowym lokalu jak sie leci do berzy to jest po lewej https://www.instagram.com/p/BB0MsIkr_Q8/ Miras to jednak zawsze coś sprzeda w komisie
mcm Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 Pany nie mam czasu samemu ogarnąć moto i potrzebuje jakiegoś zaufanego śpeca, gdzie można zostawić moto do drobnych napraw przed sezonem. Czujecie coś w temacie ?
tomaszu Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Pany nie mam czasu samemu ogarnąć moto i potrzebuje jakiegoś zaufanego śpeca, gdzie można zostawić moto do drobnych napraw przed sezonem. Czujecie coś w temacie ? Pogadam z Pucharem - on na pewno będzie wiedział.
mcm Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 Daj cyne do piątku bo w niedzielę wyjeżdżam i chciałbym to podrzucić max w sobotę Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Kwinto69 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 a pany widzieli to https://www.facebook.com/remapperpl/likes REMAPPER.PL Chiptuning http://www.remapper.pl/#!oferta/c17b1
kudalty66 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 siemano MCM ogarnąłęś moto??? a spota to musimy zdziałać, nowy użytkownik mojego klekota też chce zawitać,. ktoś na Bukowinę jedzie???
moskal Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 ktoś na Bukowinę jedzie??? Ja , mam dwa miejsca
boru Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 witam wszystkich jestem szczesliwym nabywca srebrnego avanta od kudalty66 mam male doswiadczenie, wiec sadze, ze w razie problemow moge liczyc na wasza pomoc
mcm Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 MCM ogarnąłęś moto??? nie jeszcze nie, a co masz kogoś, bo chyba się sam wezmę witam wszystkich jestem szczesliwym nabywca srebrnego avanta od kudalty66 mam male doswiadczenie, wiec sadze, ze w razie problemow moge liczyc na wasza pomoc zawsze a do klekota od kudłatego pewnie długo nie bedziesz sie dotykał
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Siemanko Pany witam wszystkich jestem szczesliwym nabywca srebrnego avanta od kudalty66 mam male doswiadczenie, wiec sadze, ze w razie problemow moge liczyc na wasza pomoc Wystarczy, se masz numer do niego.... On ma to autko opanowane co do śrubki PS. Słyszałem, że dajesz, mu na zimno lepiej niż kudłaty po rozgrzaniu
mcm Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 ktoś na Bukowinę jedzie??? a co wybierasz się
boru Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Siemanko Pany witam wszystkich jestem szczesliwym nabywca srebrnego avanta od kudalty66 mam male doswiadczenie, wiec sadze, ze w razie problemow moge liczyc na wasza pomoc Wystarczy, se masz numer do niego.... On ma to autko opanowane co do śrubki PS. Słyszałem, że dajesz, mu na zimno lepiej niż kudłaty po rozgrzaniu skad Cie doszly takie sluchy? na zimno jest oszczedzany ☺
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Wiem wszystko o dłubanych akn'ach w promieniu 330 km
boru Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Wiem wszystko o dłubanych akn'ach w promieniu 330 km na zimno nie, a na rozgrzanym to trzeba, żeby turbo się nie zamulilo ?
Jaworek18 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Podejdzie wydech z a6 c6 pod dokładkę z a4 b7 quatrro?
Rekomendowane odpowiedzi