tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no bierz sie :polew: za pisanie postów, bo nagroda czeka Dobra, to jeszcze przez jakiś czas będę tu zaglądał.
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Królu nie dysponuj tak za bardzo Królową same kajdanki, bez Królowej :polew: Eee, to ide do roboty.
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Królowa w Kajdankach :kox:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 11:48_________________________________________________prędko prędko jedyna taka okazja!! Komu Komu bo idę do pracy Królu nie dysponuj tak za bardzo Królową same kajdanki, bez Królowej :polew: kij jak Królowa nie chce to Król się poświęci Królowa da kajdany Król da ręce kto da więcej ?? (poszukiwany pejcz albo kij :gwizdanie:)
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 stoi http://img189.imageshack.us/img189/9268/pict0001nbh.jpg i w ruchu http://img392.imageshack.us/img392/30/47595587.jpg na koniec dnia kiedy byly robione wyladowałem w krzakch a rower na mnie
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Królu nie dysponuj tak za bardzo Królową same kajdanki, bez Królowej :polew: Eee, to ide do roboty. a Król ??
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 na koniec dnia kiedy byly robione wyladowałem w krzakch a rower na mnie To dopiero perwersja. :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 11:56_________________________________________________ a Król ?? Król mnie nie interesuje. Ale skoro wuju lubi baraszkować w krzakach ze swoim rowerem to może i na króla poleci. :polew:
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 na koniec dnia kiedy byly robione wyladowałem w krzakch a rower na mnie To dopiero perwersja. :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 11:56_________________________________________________ a Król ?? Król mnie nie interesuje. Ale skoro wuju lubi baraszkować w krzakach ze swoim rowerem to może i na króla poleci. :polew: Spotka Cię Chłosta na rynku o 12!! Skuje Cie kajdankami nago do latarni (Kajdanki daje Królowa) i biczowanie za 5PLN bez faktury lub 6.10 z Fakturą ;>
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 wuju, takie zdjęcie żeś dojebutał, że nie ma go jak oglundnąć. Ale rower kox. :th:
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 jak nie, zmniejszały sie przeciez :gwizdanie:
wuju Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no nieźle ten ,,lanos" wymiata koncepcja na zrobienie filmu zarąbista i jaka pracyzja - niesamowite Brynia powinnaś tak robić masz wuju rower :kox: :kox: ale na krzaki to go szkoda tez mi sie podoba juz nie raz lądowałem z nim w krzakach do tej pory nie narzekał :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no nieźle ten ,,lanos" wymiata koncepcja na zrobienie filmu zarąbista i jaka pracyzja - niesamowite tak tylko w paru ujęciach jest inny samochód hehe kox :kox:
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Na następnym spocie robimy gymkhane pod Billą. Ozix, to nie jest life - to jest nakręcony filmik. Tak samo tutaj widać, że kamera na samochodzie jest w róznych miejscach: http://www.youtube.com/watch?v=BkNzkutTiGs
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 dobra Panowie zaraz spadam do Radomia bo ma sprawe do załatwienia i ważne spotkanie Leć i załatwiaj nam nowe zlecenia.
oZiX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 dobra Panowie zaraz spadam do Radomia bo ma sprawe do załatwienia i ważne spotkanie będę wieczorem :> i mam nadzieję że jak się zaloguję to zobacze 5 z przodu w ilisci stron nie;P
Gość Michał Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 heheh, nie wiem czy widzicie ale na tym zdjęciu wuju wisi na lince :polew:
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 jakie nie? mam nie jechać? czy nie będzie 500? Jedź i nie martw się - będzie 5 0 0. Król popłacze i mu przejdzie. Może mu ciśnienie tak skoczy, że dobije do 5 0 0.
Gość Michał Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Brynia, musisz cos dorzucic do tych "pluszaków" :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 heheh, nie wiem czy widzicie ale na tym zdjęciu wuju wisi na lince :polew: :polew:
Gość Michał Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Coś co nas zachęci do pisania...kajdanki to za mało :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi