Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ty Brynia to już lepiej właź do domu, a nie tak marzniesz na tym tarasie A , jeszcze możesz spojrzeć w gwiazdy i powiedziec nam jaka pogoda jutro bedzie
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wcale mi nie jest zimno gorąca dziewczyna [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 23:36_________________________________________________Idę spac, starczy na dzis, z 15 stron ciachnelismy. BRY NOC
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Idziemy w piatek?[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 23:24_________________________________________________w ogóle to zmienie sobie nazwę tego forum na A4-sex-bajera.klub.pl [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 23:26_________________________________________________moja 518 tylko daltego że miałem spotkanie w wannie :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 23:45_________________________________________________Tomaszu ile masz punktów karnych ?? :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witojcie, no właśnie nie wiem czy warto czytać?? Chyba sobie daruję. wuju, byliśmy dziś u Ciebie z Jarkiem... Słuchajta, jedziemy w piątek do tych Kielców?? Oziu, 23. W poniedziałek będę miał znów 17.
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witojcie, no właśnie nie wiem czy warto czytać?? Chyba sobie daruję. wuju, byliśmy dziś u Ciebie z Jarkiem... Słuchajta, jedziemy w piątek do tych Kielców?? Oziu, 23. W poniedziałek będę miał znów 17. o stary bidnie bidnie [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 23:48_________________________________________________nie wiem czemu ale usłyszałem Twój głos jak czytałem Twojego posta tak jak byś mówił w mojej głowie to :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ide na podłogę spać jak jutro dotrę do pracy to chcę mieć co czytać ;* Dobranoc Królowo :notworthy: i całej reszcie też![br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 23:50_________________________________________________ Witojcie, no właśnie nie wiem czy warto czytać?? Chyba sobie daruję. wuju, byliśmy dziś u Ciebie z Jarkiem... Słuchajta, jedziemy w piątek do tych Kielców?? Oziu, 23. W poniedziałek będę miał znów 17. Tomaszu nie czytaj.............nie ma sensu..............znowu to samo :polew: :polew: nieprawda !! bo tym razem Michał jest nad Brynią ja pod a mcm obserwuje :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 nieprawda !! bo tym razem Michał jest nad Brynią ja pod a mcm obserwuje :gwizdanie: Już streściłeś, więc chyba nie muszę czytać. nie wiem czemu ale usłyszałem Twój głos jak czytałem Twojego posta tak jak byś mówił w mojej głowie to :gwizdanie: Dziwnie to zabrzmiało. Aż mnie ciarki przeszły. :>
wuju Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wuju, byliśmy dziś u Ciebie z Jarkiem... trza było dac znać :gwizdanie: spoty radomskie - niekończąca sie opowieść o ... :gwizdanie: RFS- Radomscy Fani ... :polew:
Gość Michał Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Boże widzisz i nie grzmisz!! :kox: Witaj oZiu , nasz Ty wilku forumowy
oZiX Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Boże widzisz i nie grzmisz!! :kox: Witaj oZiu , nasz Ty wilku forumowy załamałem się!! 2 posty do przeczytania!! zasługujecie na lanie![br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 10:17_________________________________________________519 :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 witam A Ty co, spać nie możesz? [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 10:34_________________________________________________cześc Słonko nasze
Gość Michał Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Bry dzien pozdrowienia z Rzeszowa Cos wam marnie idzi poranna poezja Marnie bo Ciebie nie ma z nami, włóczysz się po jakims Rzeszowie
oZiX Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witaj Dobra i Wspaniała Anno :notworthy: :kwiatek: :rose: liczyłem że 7.20 będzie jakiś post od Ciebie a tu d*pa!
oZiX Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Pozdrawiam z Krosna milo ze tesknicie za mna e tam nei mamy czasu na pierdoły :gwizdanie:
wuju Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 witam A Ty co, spać nie możesz? no właśnie sie tak dziś jakoś z ranca zerwałem :gwizdanie: aj nareszcie sobie pośmigałem rowerkiem
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Słuchajta, jadziemy do Kielc czy nie??
Rekomendowane odpowiedzi