wuju Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Kurde, wszyscy walą te browary. ja juz prawie 3 tyg. nie ale za to zauważyłem wzrost popytu na wysokooktanowe napoje :gwizdanie: spadam spać po bardzo bardzo dobrym dniu [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 01:56_________________________________________________523 moja
MARCIN607 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam Kolegów jutro zaczynam poszukiwania B6 ao Radomskich komisów :> wiecie może albo znacie jakieś miejsca gdzie można podjechać i nie oglądać tylko szpachli?? tomasz wypad do kielc odwołany jednak? Pozdrawiam
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam Kolegów jutro zaczynam poszukiwania B6 ao Radomskich komisów :> wiecie może albo znacie jakieś miejsca gdzie można podjechać i nie oglądać tylko szpachli?? tomasz wypad do kielc odwołany jednak? Pozdrawiam w komisach bez szpachli ?? w RAdomiu?? niemożliwe
MARCIN607 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 to inaczej-żeby z dwóch niebył zlepiony
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 to inaczej-żeby z dwóch niebył zlepiony no to już trochę lepiej a szukasz avant czy limo [;?[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 07:51_________________________________________________i ile :>?? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 to inaczej-żeby z dwóch niebył zlepiony moja B6 jest do sprzedania- i szapchli nigdy nie widziała :> Bry Skarbeczki moje :> Cześć Śpiąca Królewno :***** :notworthy: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: JA maiłem to napisać moja też do oddania ja biorę od Bryni ona mi dopłaca po czym sprzedaje moje mARCIN607 i wszyscy są happi
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 to inaczej-żeby z dwóch niebył zlepiony moja B6 jest do sprzedania- i szapchli nigdy nie widziała :> Bry Skarbeczki moje :> Cześć Śpiąca Królewno :***** :notworthy: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: JA maiłem to napisać moja też do oddania ja biorę od Bryni ona mi dopłaca po czym sprzedaje moje mARCIN607 i wszyscy są happi koncepcja słuszna, tylko bez dopłaty to byłaby profanacja oddać 1.8 TQ i jeszcze dopłacać do 1.9 TDi :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: witaj Królu Kochany :> TDiki zawsze był droższe Bryńcia ja sie zastanawiam może jakiś leasing Profanacja jest to co się dzieje u nas na forum ostatnio :gwizdanie: \ Królowo KOCHAM!!
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 tomasz wypad do kielc odwołany jednak? Niestety nie mogę zebrać tych Radumszczaków. Co do samochodu - czemu zdecydowałeś się na komis??
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Profanacja jest to co się dzieje u nas na forum ostatnio :gwizdanie: \ Królowo KOCHAM!! ale masz na myśi małą ilośc postów od wczoraj, czy monotematykę panujacą na spotach radomskich od kilku miesięcy??? to piersie
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 to piersie Nie róbta nerwówki, dobrze. Każdy ma też swoje życie..
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 to piersie Nie róbta nerwówki, dobrze. Każdy ma też swoje życie.. Twoja wymówka została odrzucona !
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Twoja wymówka została odrzucona ! No i?
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Twoja wymówka została odrzucona ! No i? No i .............się bierz do pisania :polew: bo jak nie to Królowa Ci wpier papier :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 08:42_________________________________________________Brynia a Ty dziś nie w rozjazdach ??
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 ja wpieprze wam wszystkim. łał aż się przestraszyłem i schowałem pod Twoim stołem
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 nie, na miejscu jestem , po wczorajszym mam jeszcze dość dzisiaj jak to mawia moja koleżanka dostaję ,,płskodupia przy biurku" spoko zajmiemy się tym
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 łał aż się przestraszyłem i schowałem pod Twoim stołem Ty to lubisz zaglądać pod stół jak ja przy nim siedzę..
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 łał aż się przestraszyłem i schowałem pod Twoim stołem Ty to lubisz zaglądać pod stół jak ja przy nim siedzę.. no bo tyle suwenirów można tam znaleźć :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi