Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Brydzień ja wczoraj byłem w komisie zobaczyć co jest ciekawego i widziałem nawet galantom B6 za 33.600 z silnikiem 2.4L niestety rocznika nie pamiętam
mcm Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Siemka Skarbie, jak zdrówko? troche lepiej, ale niewiele, biere leki ale to podobno z tydzień się leczy ;(
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Brydzień ja wczoraj byłem w komisie zobaczyć co jest ciekawego i widziałem nawet galantom B6 za 33.600 z silnikiem 2.4L niestety rocznika nie pamiętam już zarejestrowaną czy do opłat ?[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 09:48_________________________________________________525 moje
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Adrian, możemy podjechać dziś sprawdzić Audicę miernikiem grubości lakieru..
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zarejestrowane w kraju... Tomaszu ja tylko tak poglądowo stanąłem i oglądałem co jest ciekawego... Na razie zostaje przy mojej B5 jak do tej pory mnie nie zawiodła a już prawie 13tys nią zrobiłem... na dniach jadę olej zmienić Jadę do sklepu po farbę do zacisków... małe rezanko sie szykuje
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 2.4 w benzynie to chyba rzadkość nie? ee tam, jest tego w ch..j Adrian, ta B6 to srebrny avant moze, ze Szwajcarii? BRY ALL witaj Bryniu
MARCIN607 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 tomasz wypad do kielc odwołany jednak? Niestety nie mogę zebrać tych Radumszczaków. na komis ponieważ dużo ich u was, jak będę to i gazetkę kupię i podzwonię. może coś sięznajdzie ciekawego, ostatnio widziałem 2.7 ale w automacie Co do samochodu - czemu zdecydowałeś się na komis?? [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 12:29_________________________________________________2,4 fajy silnik a gdzie takie cudo?
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 zaspałeś coś :gwizdanie: :gwizdanie: 2.4 w benzynie to chyba rzadkość nie? ee tam, jest tego w ch..j Adrian, ta B6 to srebrny avant moze, ze Szwajcarii? BRY ALL witaj Bryniu siemanko Jak ładnie was nauczyłem żeby Brynie witać z kwiatkami :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 zaspałeś coś :gwizdanie: :gwizdanie: trochi tak :gwizdanie: ale mam nadzieje ze mi królu wybaczysz Kto dziś będzie na spocie? ;(
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kto dziś będzie na spocie? wszyscy [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 12:59_________________________________________________wuju,przybywaj, dzisiaj bedą atrakcje :gwizdanie:
wuju Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 wuju,przybywaj, dzisiaj bedą atrakcje :gwizdanie: tzn
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 wuju,przybywaj, dzisiaj bedą atrakcje :gwizdanie: Hmm, czy ja o czymś nie wiem??
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 2,4 fajy silnik a gdzie takie cudo? a jaki on tam fajny...bierz 1.8TQ lub 1.9 TDIka [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 13:01_________________________________________________ wuju,przybywaj, dzisiaj bedą atrakcje :gwizdanie: Hmm, czy ja o czymś nie wiem?? jak widać nie wiesz...
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 A to dopiero atrakcja. Czy ktoś z Was był kiedyś w parku linowym??
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 a można spota na jutro przełożyć ??:> Jutro możemy zrobić drugiego spota - w Lublinie.
oZiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 a można spota na jutro przełożyć ??:> boisz sie :gwizdanie: nie po prostu nie mam gdzie dziś zrobić wycieraczek i jedyne czego się na tą chwilę boję to to że mnie złapie burza czy coś i będę miał lyppe na maxa ;(
Rekomendowane odpowiedzi