kudalty66 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam też mam browar także zdrówka życze wszystkim, niestety w tym tygodniu nie dałem rady przyjechac zeby sie z Wami spotkac, ale napewno wkrótce sie pojawie,
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 a pinki się rozwalił ;/ o kurfa nnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;([br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:05_________________________________________________ likwiduję konto na a4 w takim razie
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witojcie, Ale z Was nierozumne ludzie - pytałem kto mi przywiezie te maślankę i truskawki, a nie zaprosi. Przecież po pijaku się nie jeździ, więc jak miałem do Was pojechać. Ale i tak Was kocham. aniołek, cześć. :> kudłaty, witojcie. :!: Aa, coś ważnego - widziałem dziś w Skaryszewie srebrną B5 sedan z tablicami WRA xxxx z naklejką klubową. Czy ktoś wie coś na temat tej Audiczki?
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 a pinki się rozwalił ;/ o kurfa nnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;([br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:05_________________________________________________ likwiduję konto na a4 w takim razie nie proszę nie bez Ciebie to już nie będzie to samo ;( Ktogo będę tulił po pijaku ?? Wyślę go jutro na gwarancji!![br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:08_________________________________________________ czesc czesc takiz niego anioł jak ze mnie szatan :kox:
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 czesc czesc sie mi kopslo,mialo byc :> :gwizdanie:
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 czesc czesc takiz niego anioł jak ze mnie szatan :kox: oZiU z niej z niej !!!
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 [ takiz niego anioł jak ze mnie szatan :kox: niej....
kudalty66 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 niestety ja nie wiem nic odnosnie tego A4, u mnie też blachy zmieniły sie na WRA XXXXXX.Ale to wciaż ja
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 czesc czesc sie mi kopslo,mialo byc :> :gwizdanie: jasne jasne a ja jestem kobietą :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:10_________________________________________________ [ takiz niego anioł jak ze mnie szatan :kox: niej.... nie jestem rasistą Dla mnie wszyscy są facetami!![br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:11_________________________________________________ czesc czesc takiz niego anioł jak ze mnie szatan :kox: oZiU z niej z niej !!! RU!
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak uraziłem to chylę czoła i wypina pupę
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Miejmy nadzieję, że kolega ze strebrnego sedana zajedzie kiedyś na spota.
kudalty66 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam też mam browar także zdrówka życze wszystkim, niestety w tym tygodniu nie dałem rady przyjechac zeby sie z Wami spotkac, ale napewno wkrótce sie pojawie, i wpadaj wreszcie na spota :> Dzieki przyjade jak bede mial wolny wieczor w piatek, chwilowo naprawde BUSY jestem, zmieniam prace i takie tam, ale dzeki za zaproszenie no to zdrówko
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak uraziłem to chylę czoła i wypina pupę mam Ci zasunac kopa,czy poklepac?przywyklam-na akademii wszystkich jak chlopow traktuja-zboczenie
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 czesc czesc sie mi kopslo,mialo byc :> :gwizdanie: jasne jasne a ja jestem kobietą :gwizdanie: :gwizdanie: to już wiemy [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:13_________________________________________________ jak uraziłem to chylę czoła i wypina pupę mam Ci zasunac kopa,czy poklepac? jedno i drugie ale to pierwsze mocniej :>
Rekomendowane odpowiedzi