oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 qzwa nie nadążm pisać postów na tym chilernym BC Ozix- propozycja obiadu kusząca i do przemyślenia Mnie na spocie w piątek na 100% nie będzie, jadę do Kaski no ja myślę Na taką okazję to jestem w stanie coś po raz pierwszy ugotować tu :gwizdanie: :gwizdanie: i zamienić deskę do prasowania na stół ;D :kox:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:28_________________________________________________ ale macie tempo... skrzynke mi zaje...powiadomieniami teraz?? mówię szkoda że parę tygodni temu Cię nie było jak jednej nocy szczeniliśmy ponad 30 stron [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:29_________________________________________________ qzwa nie nadążm pisać postów na tym chilernym BC Ozix- propozycja obiadu kusząca i do przemyślenia Mnie na spocie w piątek na 100% nie będzie, jadę do Kaski bez króla i królowej to nie spot , jednak się wypisuję
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 ale macie tempo... skrzynke mi zaje...powiadomieniami wyłącz powiadomienia bo nie nadążysz ich kasować
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 aniolku, przyjedz na spota do Radomia - Ozio się ucieszy, bo on lubi dostawać kopy od kobiet. rozwazw ta propozycje :gwizdanie: zła odpowiedź... oj bardzo widze spragniony-tylko kwestia ktorego? :gwizdanie:
kudalty66 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Brynia się chyba zdoiła pifkiem ja kupilem dzis promocyjna warke, 1.5 litra w jednej butelce, i powiem wam ze nie da sie tego pic z gwintu to to w plastyku? tak to to , z gwintu to jakbym cole pil, trzeba uzywac szklanki, kupilem to pierwszy raz, i wiecj sie nie skusze, trzeba wypic cale bo gaz ucieka
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Brynia się chyba zdoiła pifkiem ja kupilem dzis promocyjna warke, 1.5 litra w jednej butelce, i powiem wam ze nie da sie tego pic z gwintu to to w plastyku? tak to to , z gwintu to jakbym cole pil, trzeba uzywac szklanki, kupilem to pierwszy raz, i wiecj sie nie skusze, trzeba wypic cale bo gaz ucieka nie toleruje alkoholu z plastyku yba że wino lapino aniolku, przyjedz na spota do Radomia - Ozio się ucieszy, bo on lubi dostawać kopy od kobiet. rozwazw ta propozycje :gwizdanie: zła odpowiedź... oj bardzo widze spragniony-tylko kwestia ktorego? :gwizdanie: co dasz to wezmę nie jestem wybredny
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 co dasz to wezmę nie jestem wybredny oZiX bierze wszystko (co się rusza i na drzewo nie ucieka) taki już jest
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Brynia się chyba zdoiła pifkiem ja kupilem dzis promocyjna warke, 1.5 litra w jednej butelce, i powiem wam ze nie da sie tego pic z gwintu to to w plastyku? tak to to , z gwintu to jakbym cole pil, trzeba uzywac szklanki, kupilem to pierwszy raz, i wiecj sie nie skusze, trzeba wypic cale bo gaz ucieka nie toleruje alkoholu z plastyku yba że wino lapino aniolku, przyjedz na spota do Radomia - Ozio się ucieszy, bo on lubi dostawać kopy od kobiet. rozwazw ta propozycje :gwizdanie: zła odpowiedź... oj bardzo widze spragniony-tylko kwestia ktorego? :gwizdanie: co dasz to wezmę nie jestem wybredny co dasz to wezmę nie jestem wybredny oZiX bierze wszystko taki już jest nie wiem czy w tej sytuacji smiac sie nalezy czy plakac?
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 co dasz to wezmę nie jestem wybredny oZiX bierze wszystko (co się rusza i na drzewo nie ucieka) taki już jest hmm no i nie śpi ;P Brynia się chyba zdoiła pifkiem ja kupilem dzis promocyjna warke, 1.5 litra w jednej butelce, i powiem wam ze nie da sie tego pic z gwintu to to w plastyku? tak to to , z gwintu to jakbym cole pil, trzeba uzywac szklanki, kupilem to pierwszy raz, i wiecj sie nie skusze, trzeba wypic cale bo gaz ucieka nie toleruje alkoholu z plastyku yba że wino lapino aniolku, przyjedz na spota do Radomia - Ozio się ucieszy, bo on lubi dostawać kopy od kobiet. rozwazw ta propozycje :gwizdanie: zła odpowiedź... oj bardzo widze spragniony-tylko kwestia ktorego? :gwizdanie: co dasz to wezmę nie jestem wybredny co dasz to wezmę nie jestem wybredny oZiX bierze wszystko taki już jest nie wiem czy w tej sytuacji smiac sie nalezy czy plakac? przyłącz się [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 22:36_________________________________________________ nie mogę nic napisać, bo cały czas dochodzą wiadomości i mi odświża i tak caly czas :polew: :polew: qzwa, kiedy mi ten net założą idę zapalić :gwizdanie: :giveheart:
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 idę zapalić :gwizdanie: nie idz-rzucam ogniem
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 oZiU znowu się nakręcasz a bo się zakochałem :gwizdanie: :gwizdanie: idę zapalić :gwizdanie: nie idz-rzucam ogniem tego np nie przyjmę na siebie
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 oZiU znowu się nakręcasz a bo się zakochałem :gwizdanie: :gwizdanie: idę zapalić :gwizdanie: nie idz-rzucam ogniem tego np nie przyjmę na siebie dygasz?
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 OSKA77, witamy na radomskich spotach. :th:
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 oZiU znowu się nakręcasz a bo się zakochałem :gwizdanie: :gwizdanie: idę zapalić :gwizdanie: nie idz-rzucam ogniem tego np nie przyjmę na siebie dygasz? nie ale mam złe doświadczenie z kobietą z ogniem w ręku :gwizdanie: :gwizdanie:
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 oZiU znowu się nakręcasz a bo się zakochałem :gwizdanie: :gwizdanie: idę zapalić :gwizdanie: nie idz-rzucam ogniem tego np nie przyjmę na siebie dygasz? nie ale mam złe doświadczenie z kobietą z ogniem w ręku :gwizdanie: :gwizdanie: o la boga-do tego po przejsciach...
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 oZiU znowu się nakręcasz a bo się zakochałem :gwizdanie: :gwizdanie: idę zapalić :gwizdanie: nie idz-rzucam ogniem tego np nie przyjmę na siebie dygasz? nie ale mam złe doświadczenie z kobietą z ogniem w ręku :gwizdanie: :gwizdanie: o la boga-do tego po przejsciach... no miało się różne epizody w swoim krótkim życiu :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 o la boga-do tego po przejsciach... A gdzie przechodziłaś?? :>
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 o la boga-do tego po przejsciach... A gdzie przechodziłaś?? :> pewnie nie na pasach :polew:
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 A nie, pomyliłem się. Nie nadążam za Wami.
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 A nie, pomyliłem się. Nie nadążam za Wami. to może piwko?? albo budyń ??
Rekomendowane odpowiedzi