mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej :polew: :polew: a ty z czego hahasz ....
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 a to wy juz na Ty przeszliście ???? Nie widziałem go nigdy, więc pozwalam sobie mówić mu po imieniu - tak jak Ty.
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej :polew: :polew: a ty z czego .... z was;) pozdrówcie ode mnie Pana Bo... [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:11_________________________________________________ a to wy juz na Ty przeszliście ???? Nie widziałem go nigdy, więc pozwalam sobie mówić mu po imieniu - tak jak Ty. dziwne żebyś miał oczy na pośladkach :mysli:
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 zaplułem piwem monitor kurfa oZiU :polew:
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ozix, kajdanki czekają na Ciebie, ale nie ma to tamto, wręczanie tylko przy wszystkich na spocie :polew: to może w pile przy całym klubie ?? będę miał na sobie tylko flagę i kajdanki:D
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej :polew: :polew: a ty z czego hahasz .... normalnie mnie rozbrajacie!
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 zaplułem piwem monitor kurfa oZiU :polew: ja nie widzę tu nic smiesznego ale fajnie bo dawno go nei myłeś
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ozix, kajdanki czekają na Ciebie, ale nie ma to tamto, wręczanie tylko przy wszystkich na spocie :polew: to może w pile przy całym klubie ?? będę miał na sobie tylko flagę i kajdanki:D :polew: :polew:to będzie widok do zniesienia tylko po dużej ilości ALKO ...
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej :polew: :polew: a ty z czego hahasz .... normalnie mnie rozbrajacie! Ty mnie na PW też Tomaszu : :vaglogi:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:14_________________________________________________tylko może zamiast VAGA pinkiego
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej Kolega był, mówi, że przez cały czas grał se w Fife na komórce i prowadzący pod koniec go opierdolił za to, że nie słucha. dziwne żebyś miał oczy na pośladkach Oziu, ja już nie mam do Ciebie siły. Ja to nie chcę wiedzieć co Ci się śni po nocach.
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej :polew: :polew: a ty z czego hahasz .... normalnie mnie rozbrajacie! Ty mnie na PW też :tongue4:
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej Kolega był, mówi, że przez cały czas grał se w Fife na komórce i prowadzący pod koniec go opierdolił za to, że nie słucha. dziwne żebyś miał oczy na pośladkach Oziu, ja już nie mam do Ciebie siły. Ja to nie chcę wiedzieć co Ci się śni po nocach. do dziś Ty i czasem Królowa i mc ale od dziś aniołek :evil:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:17_________________________________________________ Ozix, kajdanki czekają na Ciebie, ale nie ma to tamto, wręczanie tylko przy wszystkich na spocie :polew: to może w pile przy całym klubie ?? będę miał na sobie tylko flagę i kajdanki:D Zarąbista koncepcja, rozumiem że wszyscy są ZA :kox: :kox: :kox: chwila chwila ja się nei zgadzam!![br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:17_________________________________________________chyba znalazłem sponsorkę :kox:
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zarąbista koncepcja, rozumiem że wszyscy są ZA :kox: :kox: :kox: Jak nie jak TAK.
aniolek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej Kolega był, mówi, że przez cały czas grał se w Fife na komórce i prowadzący pod koniec go opierdolił za to, że nie słucha. dziwne żebyś miał oczy na pośladkach Oziu, ja już nie mam do Ciebie siły. Ja to nie chcę wiedzieć co Ci się śni po nocach. do dziś Ty i czasem Królowa i mc ale od dziś aniołek :evil:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, koszmary bedziesz mial
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 tomaszu jutro spocik o 15 na suchej Kolega był, mówi, że przez cały czas grał se w Fife na komórce i prowadzący pod koniec go opierdolił za to, że nie słucha. dziwne żebyś miał oczy na pośladkach Oziu, ja już nie mam do Ciebie siły. Ja to nie chcę wiedzieć co Ci się śni po nocach. do dziś Ty i czasem Królowa i mc ale od dziś aniołek :evil:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, koszmary bedziesz mial jak to będziesz Ty z pejczem to chętnie!!
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zarąbista koncepcja, rozumiem że wszyscy są ZA :kox: :kox: :kox: Jak nie jak TAK. oj podpadasz Królowi!! :banan1: kara będzie cielesna i bolesna!
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 koszmary bedziesz mial Nie zaczynaj pogrywać z Oziem, bo zacznie Cię straszyć Pinkim.
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 on uwielbia mieć senne koszmary nie wole fantazje erotyczne z wami :slina: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:22_________________________________________________ koszmary bedziesz mial Nie zaczynaj pogrywać z Oziem, bo zacznie Cię straszyć Pinkim. o nie dla Ewy jest Adam :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 koszmary bedziesz mial Nie zaczynaj pogrywać z Oziem, bo zacznie Cię straszyć Pinkim. Pinki podobno zdechł ... ;(
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 koszmary bedziesz mial Nie zaczynaj pogrywać z Oziem, bo zacznie Cię straszyć Pinkim. Pinki podobno zdechł ... ;( :banan1: ale mam Ciebie:*
Rekomendowane odpowiedzi