mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 a ja obok komendy niezłego manewra jebnąłem a za mną jechał radiowóz i już myślałem że dostanę baty ale jechał gość po cywilnemu i odbił na komendę ufff...
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Aa, zapomniałem jeszcze powiedzieć, że jak wyjechałem po tym kursie to mi ciśnienie skoczyło, bo na Warszawskiej chcieli mnie wysuszyć - jechałem 70 /h, ale sobie odpuścili, bo za mną coś wściekłego leciało. mnie wczoraj przy ponad 100 koło volvo wysuszyli :gwizdanie:
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Aa, zapomniałem jeszcze powiedzieć, że jak wyjechałem po tym kursie to mi ciśnienie skoczyło, bo na Warszawskiej chcieli mnie wysuszyć - jechałem 70 /h, ale sobie odpuścili, bo za mną coś wściekłego leciało. mnie wczoraj przy ponad 100 koło volvo wysuszyli :gwizdanie: no to się wujek na kurs szykuj :>
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to się wujek na kurs szykuj :> ale nie zatrzymali nie wiedzieć czemu popatrzył tylko ale za to w nagrodę dziś za parkowanie dostałem
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale za to w nagrodę dziś za parkowanie dostałem Co się odwlecze to nie uciecze, czy jakuś tak.
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale za to w nagrodę dziś za parkowanie dostałem Co się odwlecze to nie uciecze, czy jakuś tak. ale 10x mniej niz bym mial za suszenie :gwizdanie: wiec do przyjęcia
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale za to w nagrodę dziś za parkowanie dostałem Co się odwlecze to nie uciecze, czy jakuś tak. ale 10x mniej niz bym mial za suszenie :gwizdanie: wiec do przyjęcia może za suszenie przyjdzie do domu odpowiedni kwit
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale 10x mniej niz bym mial za suszenie :gwizdanie: wiec do przyjęcia Potraktuj to jako przestrogę, bo jak nie to za kilka dni znów Cię wysuszą i zapłacisz pincet.
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale 10x mniej niz bym mial za suszenie :gwizdanie: wiec do przyjęcia Potraktuj to jako przestrogę, bo jak nie to za kilka dni znów Cię wysuszą i zapłacisz pincet. tak tato nie no musze wyrzeźbić jakieś środki na CB :gwizdanie:
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale 10x mniej niz bym mial za suszenie :gwizdanie: wiec do przyjęcia Potraktuj to jako przestrogę, bo jak nie to za kilka dni znów Cię wysuszą i zapłacisz pincet. tak tato nie no musze wyrzeźbić jakieś środki na CB :gwizdanie: CB to dodatek (dobry) ale to nie wszystko, są momenty że i ono nie pomaga, trzeba ,mieć też oczy dookoła głowy
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 może za suszenie przyjdzie do domu odpowiedni kwit nie strasz :bicz3:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 21:59_________________________________________________ CB to dodatek (dobry) ale to nie wszystko, są momenty że i ono nie pomaga, trzeba ,mieć też oczy dookoła głowy chyba mam skoro przez 3 lata kozienice-kielce bez radia tylko raz wyłapałem 100zł za zdjęcie z przenośnego :gwizdanie: sie kur*y za przystankiem schowały
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Jak jeździcie na Wrocław? W nocy jadę do Wałbrzycha. Oglądam teraz mapę i zastanawiam się czy nie pojechać przez Jędrzejów, Katowice i do A4...
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Radom Piotrków Wieluń Wrocław Najkrótsza droga. :th:
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Radom Piotrków Wieluń Wrocław Najkrótsza droga. :th: i dobra, mój ojciec tamtędy lata na zgorzelec cały czas
kudalty66 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam wszystkich , niestety tylko na chwilke,. zaraz spac i jutro do pracy, pierwszy dzien jakos zlecial :gwizdanie: moze zna ktos dobrego magika do mojego autka najlepiej z VAGiem>>>??? oto problem: http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/b5_akn_glosniejsza_praca_jednej_z_glowic-t83144.0.html;new#new pozdrawiam[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________ Radom Piotrków Wieluń Wrocław Najkrótsza droga. :th: i dobra, mój ojciec tamtędy lata na zgorzelec cały czas a moze RAdom-CZestochowa-Opole-Wrocław????
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 i dobra, mój ojciec tamtędy lata na zgorzelec cały czas Zumi wyznaczyło mi trasę przez Katowice (ze Skaryszewa), ale faktycznie musiałbym nadrobić ~90 km. TIRem też jeździłem na Piotrków.
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 TIRem też jeździłem na Piotrków. TIRem jeździłeś
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Radom Piotrków Wieluń Wrocław Najkrótsza droga. :th: i dobra, mój ojciec tamtędy lata na zgorzelec cały czas a moze RAdom-CZestochowa-Opole-Wrocław???? tak jak mcm mowi
Rekomendowane odpowiedzi