oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Oziu też tam jesteś na zdjęciach któryś to Ty nie ma mnie;P mnie tak łatwo nie jest sfotografować [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 12:53_________________________________________________Madasku zobaczymy się dopiero na zlocie mła!
Gość Adrian Matracki Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas szykuj stalowe gacie bo Ozix już sie na ciebie napala
oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas szykuj stalowe gacie bo Ozix już sie na ciebie napala on woli bez już o tym mówiliśmy :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 12:56_________________________________________________[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 12:58_________________________________________________na żywo wyglądało lepiej
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas szykuj stalowe gacie bo Ozix już sie na ciebie napala oj nie tylko on :gwizdanie: :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas szykuj stalowe gacie bo Ozix już sie na ciebie napala on woli bez już o tym mówiliśmy :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 12:56_________________________________________________[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 12:58_________________________________________________na żywo wyglądało lepiej Ozix chłopaki mówili że będziesz rezał swojego audika ale nie myślałem że aż w takim stopniu
oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas szykuj stalowe gacie bo Ozix już sie na ciebie napala oj nie tylko on :gwizdanie: :polew: ustawię się w kolejce Adrian widzisz;) młotek i szpachla poszła w ruch tylko spinki pękły ale taśmę miałem
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox:
oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox: kumata czy trzeba z nią chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :?:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Czego to człowiek nie zrobi żeby mieć oryginalne autko
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox: kumata czy trzeba z nią chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :?: chyba kumata .... ale ciężko będzie mi sprawdzić zważywszy na fakt że z żoną jadę :evil:
oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox: kumata czy trzeba z nią chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :?: chyba kumata .... ale ciężko będzie mi sprawdzić zważywszy na fakt że z żoną jadę :evil: Madas przecie ustaliliśmy że dajemy naszym po piątaku i do marketu je wysłać trzeba :gwizdanie:a my wtedy hyc do recepcji i :sexinbed:
wuju Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox: kumata czy trzeba z nią chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :?: powiesz ze jesteś królem to bez chodzenia dostaniesz
mcm Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox: kumata czy trzeba z nią chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :?: chyba kumata .... ale ciężko będzie mi sprawdzić zważywszy na fakt że z żoną jadę :evil: Madas przecie ustaliliśmy że dajemy naszym po piątaku i do marketu je wysłać trzeba :gwizdanie:a my wtedy hyc do recepcji i :sexinbed: tja i później nas wypierdoolą z tej Geowity
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Madas przecie ustaliliśmy że dajemy naszym po piątaku i do marketu je wysłać trzeba :gwizdanie: a my wtedy hyc do recepcji i :sexinbed: oż w mordę zapomniałem na śmierć racja racja ..... :kox: :kox:
oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox: kumata czy trzeba z nią chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :?: powiesz ze jesteś królem to bez chodzenia dostaniesz ciekawe czy z wami to też tak zadziała :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 13:11_________________________________________________ Madas przecie ustaliliśmy że dajemy naszym po piątaku i do marketu je wysłać trzeba :gwizdanie: a my wtedy hyc do recepcji i :sexinbed: oż w mordę zapomniałem na śmierć racja racja ..... :kox: :kox: spokojna Twoja zmarszczona [; ja pamiętam
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Oziu czemu Ty na klubowym nic nie piszesz
mcm Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 Oziu czemu Ty na klubowym nic nie piszesz lepiej żeby nie zaczynał spamer jeden
oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Oziu czemu Ty na klubowym nic nie piszesz bo nie wiem co gdzie i jak:D piszę pracę inżynierską znaczy projekt więc wolę nie wgłębiać się w forum fajna pani kierownik jest w Geowicie Piła :kox: kumata czy trzeba z nią chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: :?: chyba kumata .... ale ciężko będzie mi sprawdzić zważywszy na fakt że z żoną jadę :evil: Madas przecie ustaliliśmy że dajemy naszym po piątaku i do marketu je wysłać trzeba :gwizdanie:a my wtedy hyc do recepcji i :sexinbed: tia a mój Ł i Przemas Kaśki jadą z Waszymi dziewczynami :gwizdanie: nie ma problema niech dziewczyny mają co z życia!!
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Oziu czemu Ty na klubowym nic nie piszesz lepiej żeby nie zaczynał spamer jeden a niech się wyżyje ...chłopak młody jeszcze jest
oZiX Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Oziu czemu Ty na klubowym nic nie piszesz lepiej żeby nie zaczynał spamer jeden a niech się wyżyje ...chłopak młody jeszcze jest a mogę na kim chcę ??[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 13:18_________________________________________________Madas a pamiętasz o biczowaniu??
Rekomendowane odpowiedzi