tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dajeta te linke czy nie? Dajta chociaż linke do wątku na odpowiedniej stronie, bo nie chce mi się szukać.
wuju Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/strefa_grozy_dla_ludzi_o_mocnych_nerwach-t81977.0.html 6 odpowiedz oba linki jeden lepszy od 2
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 O W k**wę. [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:36_________________________________________________Ludzie mają nasrane w głowach, i nie wymieszane. [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:36_________________________________________________Filmik ze słoikiem oglądałem tylko do pęknięcia - dalej nie chciałem. Filmik z "lodami" - jaką kasę te dziewczyny dostają, żeby robić takie rzeczy??
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 O W k**wę. [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:36_________________________________________________Ludzie mają nasrane w głowach, i nie wymieszane. [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:36_________________________________________________Filmik ze słoikiem oglądałem tylko do pęknięcia - dalej nie chciałem. Filmik z "lodami" - jaką kasę te dziewczyny dostają, żeby robić takie rzeczy?? sam tego chciałeś :naughty: myślę że te dziewczyny za to kasy nie dostały!! trzeba było obejrzeć do końca ze słoikiem :gwizdanie: :gwizdanie: ja przy panienkach wytrzymałem za pierwszym razem do 4-5 sekundy... kolega obejrzał od razu całość hardkorowiec :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 trzeba było obejrzeć do końca ze słoikiem :gwizdanie: :gwizdanie: Chyba nie interesuje mnie to aż tak bardzo.
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 trzeba było obejrzeć do końca ze słoikiem :gwizdanie: :gwizdanie: Chyba nie interesuje mnie to aż tak bardzo. ];-> koleś długo nie pożył :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ];-> koleś długo nie pożył :gwizdanie: :gwizdanie: Walnął se w łeb czy się wykrwawił?
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ];-> koleś długo nie pożył :gwizdanie: :gwizdanie: Walnął se w łeb czy się wykrwawił? wykrwawił :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 wykrwawił :gwizdanie: :gwizdanie: Ale rysa na głowie. Dobra, nie wklejamy już takich linków. :> To jest RFS, a nie Strefa grozy. Kto to wymyślił, żeby wkleić te linki!? :bicz3:
wuju Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 wykrwawił :gwizdanie: :gwizdanie: Ale rysa na głowie. Dobra, nie wklejamy już takich linków. :> To jest RFS, a nie Strefa grozy. Kto to wymyślił, żeby wkleić te linki!? :bicz3: sam chciałeś linków nikt nie wklejał.. powiedziałem tyko gdzie sa :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 sam chciałeś Naprawdę?? Ołł. Wuju dostanie baty za info gdzie co jest :bicz3: :bicz3: :bicz3: Tomaszu dostanie baty za namowę do wklejenia :bicz3: :bicz3: i wszyscy dostajecie :banan1: [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 14:33_________________________________________________lecę do domu;P w indeksie mam na razie 4.0 4.0 4.5 jeszcze jedna ocena [; kufa pierwsza strona bez 2 :polew:
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja swój indeks złożyłem do dziekanatu już w piątek.
mcm Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja swój indeks złożyłem do dziekanatu już w piątek. ja swój pierwszy 3 lata temu, a drugi rok temu :>
wuju Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja swój indeks złożyłem do dziekanatu już w piątek. qrfa mi jeszcze 10 wpisów brakuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:12_________________________________________________ Wuju dostanie baty za info gdzie co jest :bicz3: :bicz3: :bicz3: królu wybacz
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ;P ja złożę jak dobrze pójdzie we wrześniu bo muszę bronić inGyniera [;
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ;P ja złożę jak dobrze pójdzie we wrześniu bo muszę bronić inGyniera [; A co to ma do tego? Ja też mam obronę we wrześniu, ale indeks już złożyłem..
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ;P ja złożę jak dobrze pójdzie we wrześniu bo muszę bronić inGyniera [; A co to ma do tego? Ja też mam obronę we wrześniu, ale indeks już złożyłem.. to że mam jeszcze 2 egzaminy 2 jedyne w tej sesji;) i warunkiem uzyskania pozytywnej oceny z przedmiotu projektowego jest obrona pracy której nie mam jeszcze :polew:
mcm Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 ;P ja złożę jak dobrze pójdzie we wrześniu bo muszę bronić inGyniera [; A co to ma do tego? Ja też mam obronę we wrześniu, ale indeks już złożyłem.. to że mam jeszcze 2 egzaminy 2 jedyne w tej sesji;) i warunkiem uzyskania pozytywnej oceny z przedmiotu projektowego jest obrona pracy której nie mam jeszcze :polew: to ty se forum zamknij i się do roboty weź
Rekomendowane odpowiedzi