oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:21_________________________________________________ fajniusi ten psina, tylko mu pinki zeby cos nie zrobil jednego już zjadł
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 jutro sie zapowiada jakis fajny spot To zostaw masowanie gołych lasek i wpadaj
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 jutro sie zapowiada jakis fajny spot To zostaw masowanie gołych lasek i wpadaj masowanie czy spot?? Chyba bym pomasował :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:22_________________________________________________ Ozix pies :kox: misio cudowny- dziekuję Michałku- jak ja Cię dawno nie widziałam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to Ty się ostatnio dziwiłaś jak mówiłem że mam pieska ??
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto Skąd ja kurfa mam wiedzieć czy ty kupiłeś felgi czy nie, skoro na spoty nie przyjeżdżasz. bo z 5 razy Ci już mówiłem ??[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ a skąd ty masz obrączkę na palcu :?: + za spostrzegawczość :polew: ale na pytanie nie odpowiedziałeś :?:
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 bo z 5 razy Ci już mówiłem ?? Tobie to już się pier**lą sny z rzeczywistością.
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 PRzecie felgi kupiłem już w kwietniu ;D ale przymierzam się do 17/18 :Dno yba że opierdole auto Skąd ja kurfa mam wiedzieć czy ty kupiłeś felgi czy nie, skoro na spoty nie przyjeżdżasz. bo z 5 razy Ci już mówiłem ??[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________ a skąd ty masz obrączkę na palcu :?: + za spostrzegawczość :polew: ale na pytanie nie odpowiedziałeś :?: a co mam CI odpowiedzieć ?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:23_________________________________________________ bo z 5 razy Ci już mówiłem ?? Tobie to już się pier**lą sny z rzeczywistością. popierdolić to my się możemy, a nie moje sny :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Przyznaj sie że masz chłopaka
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 popierdolić to my się możemy, a nie moje sny :gwizdanie: :gwizdanie: Kuźwa, mam wrażenie, że się cofamy w czasie, bo Oź znów zaczyna.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pinki mu za sponsorował
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Przyznaj sie że masz chłopaka goń się! Pinki mu za sponsorował goń się po raz kolejny może wziął ślub z P... :polew: jak weźmiesz rozwód to z Tobą mogę :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 jak weźmiesz rozwód to z Tobą mogę :gwizdanie: :gwizdanie: pomyślimy ...
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tomaszu o co Tu chodzi?? :gwizdanie: :gwizdanie: a to tak dla was:D
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tomaszu o co Tu chodzi?? :gwizdanie: :gwizdanie: Chodzi o to, że jak idziesz na randkę z mcmem to masz dwie paczki prezerwatyw i jeszcze prezent w postaci czyścika dla mcma.
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tomaszu o co Tu chodzi?? :gwizdanie: :gwizdanie: Chodzi o to, że jak idziesz na randkę z mcmem to masz dwie paczki prezerwatyw i jeszcze prezent w postaci czyścika dla mcma. ale na parze ?? :shocked:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:32_________________________________________________jadę na chwile do Łomianek a jak wrócę to może pokaże wam ozia lekarza :naughty:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Przyznaj sie że masz chłopaka goń się! Pinki mu za sponsorował goń się po raz kolejny może wziął ślub z P... :polew: jak weźmiesz rozwód to z Tobą mogę :gwizdanie: :gwizdanie: Ozix powtarzasz się to oznaka poważnego niedopieszczenia Pinkiego :polew:
Gość Michał Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Michałku- jak ja Cię dawno nie widziałam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hi tez się za Tobą stęskniłem
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Przyznaj sie że masz chłopaka goń się! Pinki mu za sponsorował goń się po raz kolejny może wziął ślub z P... :polew: jak weźmiesz rozwód to z Tobą mogę :gwizdanie: :gwizdanie: Ozix powtarzasz się to oznaka poważnego niedopieszczenia Pinkiego :polew: spoko wadze Ci go gdzieś to się dopieści sam :mysli:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:34_________________________________________________ Michałku- jak ja Cię dawno nie widziałam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hi tez się za Tobą stęskniłem wolisz se nabijać posty w technicznym niż nam tu na forum ?? :bicz3: :bicz3: :bicz3: albo nei bo to przyjemność ... :>
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tomaszu o co Tu chodzi?? :gwizdanie: :gwizdanie: Chodzi o to, że jak idziesz na randkę z mcmem to masz dwie paczki prezerwatyw i jeszcze prezent w postaci czyścika dla mcma. nie zapędzajmy się tak jeszcze nigdzie z oZiem nie byłem
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ode mnie trzymaj go z daleka h.. wie gdzie go wkładałeś
Rekomendowane odpowiedzi