oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 u mnie cieplo i słońce świeci [; i ptaszki ćwierkają;d Chyba jak rozporek rozsuniesz. jak bym tak zrobił to by Ci coś do oka wpadło
tomaszu Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 jak bym tak zrobił to by Ci coś do oka wpadło Jesteśmy oddaleni od siebie o 100 km więc wątpię.
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 jak bym tak zrobił to by Ci coś do oka wpadło Jesteśmy oddaleni od siebie o 100 km więc wątpię. nie znasz mojego zasięgu ani mocy teleportacji :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie znasz mojego zasięgu ani mocy teleportacji :gwizdanie: :gwizdanie: Nie znam i na pewno nie poznam.
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie znasz mojego zasięgu ani mocy teleportacji :gwizdanie: :gwizdanie: Nie znam i na pewno nie poznam. no na pewno nie do Piły :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Oziu, a czym jedziesz do Piły?? audi [; będziesz wąchał moje szpaliny a czom[;??[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 17:34_________________________________________________no albo wezmę swojego starego vagena ;D
Gość Adrian Matracki Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Bierz audika każdy jedzie swoim bo RFS musi sie pokazać
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Bierz audika każdy jedzie swoim bo RFS musi sie pokazać za dużo miejsca na parkingu byśmy zajęli
Gość Adrian Matracki Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wystawiłem swojego audika do konkursu fotograficznego na czerwiec Chce kalendarzyk z moim audikiem wiec sie postarajcie :kox: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czerwiec_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67124.600.html
wuju Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wystawiłem swojego audika do konkursu fotograficznego na czerwiec Chce kalendarzyk z moim audikiem wiec sie postarajcie :kox: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czerwiec_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67124.600.html są jakieś fajne zdjścia z wczoraj? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 prosze zagłosowane ;d sa zdjecia sa ale trzeba na nie cierpliwie poczekac
Gość Michał Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wystawiłem swojego audika do konkursu fotograficznego na czerwiec Chce kalendarzyk z moim audikiem wiec sie postarajcie :kox: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czerwiec_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67124.600.html Adrian, poszło oZiX , napisz mi na PW namiar na tego kolesia od którego brałes "stołki", jakis nick z Allegro lub tel
tomaszu Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 audi [; będziesz wąchał moje szpaliny a czom[;?? Nie będę wąchał, bo specjalnie dla Ciebie wyjadę godzinę później, a jak na autostradzie będziesz siusiał to Cię wyprzedzę i Ci zatrąbię.
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 audi [; będziesz wąchał moje szpaliny a czom[;?? Nie będę wąchał, bo specjalnie dla Ciebie wyjadę godzinę później, a jak na autostradzie będziesz siusiał to Cię wyprzedzę i Ci zatrąbię. ja nie susiam podczas jazdy a jak muszę to w biegu :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja nie susiam podczas jazdy a jak muszę to w biegu :gwizdanie: :gwizdanie: Walisz w pory??
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja nie susiam podczas jazdy a jak muszę to w biegu :gwizdanie: :gwizdanie: Walisz w pory?? nie w nesti bo ma szeroki gwint :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie w nesti bo ma szeroki gwint :gwizdanie: :gwizdanie: Oziu, no to uważaj, żebyś se nie obsikał fotela jak będę na Ciebie trąbił, żebyś zjechał na prawy pas.
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie w nesti bo ma szeroki gwint :gwizdanie: :gwizdanie: Oziu, no to uważaj, żebyś se nie obsikał fotela jak będę na Ciebie trąbił, żebyś zjechał na prawy pas. :polew: :polew: czym chcesz przegnać moje rumaki ;D??
Rekomendowane odpowiedzi