oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oziek się chyba utopił w ty wannie. I to razem z komputerem, bo jest wylogowany. spłukać się nie można ??:> w pupkę zaraz dostaniesz bonusa!![; Tomaszu Ty to zwykły giermak jesteś :> więc cicho! Wuju ma rację!! Bryńka dobranoc ;* mcm [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 00:13_________________________________________________ jak by nie było audi i 30 innych marek to pewnie były by na pierwszych 2 miejscach A te wszystkie 30 marek to po to, żeby sobie przedłużyć... :gwizdanie: dlatego Ty masz kompleks niskiego[; bo se kupiłeś wysoki samochód[; kompleks szybkiego do... to sobie kupiłeś "kondona" i do tego ciemna szyba ale tego nie będę komentował :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oziu, Ty paziu. Milcz jak do mnie mówisz.
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oziu, Ty paziu. Milcz jak do mnie mówisz. bo co?? mam się przestraszyć Twojego niskiego małego i szybkiego ? :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Osz w mordę - Twój ostatni tekst powalił mnie na kolana - czuję się zagięty.
oZiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Osz w mordę - Twój ostatni tekst powalił mnie na kolana - czuję się zagięty. zgięty :mysli: to daje dużo do myślenia :mysli:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 00:19_________________________________________________idę czytać instrukcję jak zapiąć [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 00:20_________________________________________________ide pa![br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 00:26_________________________________________________o 8 mam egzamin ;(
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 dlatego Ty masz kompleks niskiego[; bo se kupiłeś wysoki samochód[; Wysoki samochód kupiłem po to, żeby się w nim wygodnie mieścić.. :gwizdanie: kompleks szybkiego do... to sobie kupiłeś "kondona" Kondoma kupiłem dlatego, że nie muszę zwracać na siebie uwagi. i do tego ciemna szyba ale tego nie będę komentował :gwizdanie: Która zasłania jedynie przewożony ładunek.
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...wiesz kto się tłumaczy? łosz qrfa nikogo jeszcze nie'ma/było :kox:
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...wiesz kto się tłumaczy? łosz qrfa nikogo jeszcze nie'ma/było :kox: Wuju co się stało? Wszystko w porządku z Tobą?
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wuju co się stało? Wszystko w porządku z Tobą? :shocked chrześniaka musiałem do przeczkola zawieść
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wuju co się stało? Wszystko w porządku z Tobą? :shocked chrześniaka musiałem do przeczkola zawieść no to Cię urządzili z rana...
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 no to Cię urządzili z rana... nic nie poradzę, jestem w domu to mnie wykorzystują
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bry Dzień Skarby jakos rano wstac nie mogłam :gwizdanie: tak dobrze sie spało? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 :notworthy: :notworthy: Witaj Ania :kwiatek: :kwiatek: :rose: :giveheart: Tomaszu długo o tym myślałeś ;D Wuju czy Ciebie to nie poj* z rana?? :polew: :polew: ja już po 1 egzaminie ale brecht był przed jak koleś ode mnie z roku pobił się z jakimś kolesiem który zajechał mu drogę i zajął miejsce na bezpłatnym parkingu[; lali się równo ale tamten zaczał a miał ze 50-60 lat ;D aż wykładowca wyszedł popatrzeć na to :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bry Dzień Skarby jakos rano wstac nie mogłam :gwizdanie: tak dobrze sie spało? :gwizdanie: bardzo dobrze :rolleyes: też nie mogłem spać ;( w dzisiejszej edycji snów śniły mi się 2 blondynki i ruda brunetka :mysli:
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tomaszu długo o tym myślałeś ;D Bardzo długo. Czuję się zablokowany, bo wszyscy jeździcie Audicami i nie wiem jaką Ci ripostę wymyśleć. Tak czy siak to pojechałeś na ostro. BTW skoro tak się czepiasz mojej Cytryny tzn., że troszke Ci się podoba.
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bry Dzień Skarby jakos rano wstac nie mogłam :gwizdanie: tak dobrze sie spało? :gwizdanie: bardzo dobrze :rolleyes: opowiedz nam o tym
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tomaszu długo o tym myślałeś ;D Bardzo długo. Czuję się zablokowany, bo wszyscy jeździcie Audicami i nie wiem jaką Ci ripostę wymyśleć. Tak czy siak to pojechałeś na ostro. BTW skoro tak się czepiasz mojej Cytryny tzn., że troszke Ci się podoba. Oj Tomaszu przecież tak się tylko drażniłem patykiem :gwizdanie: :gwizdanie: podoba mi się Twoja cytrynka
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 hmmm,to musiało być "fajnie" :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bry Dzień Skarby jakos rano wstac nie mogłam :gwizdanie: tak dobrze sie spało? :gwizdanie: bardzo dobrze :rolleyes: opowiedz nam o tym lepiej nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dajesz dajesz będzie fajnie
Rekomendowane odpowiedzi