wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 pincet złotych pikny kawalerze :gwizdanie jak dorzuci Q to biere
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 pincet złotych pikny kawalerze :gwizdanie jak dorzuci Q to biere za Q 15tyś!
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 pincet złotych pikny kawalerze :gwizdanie jak dorzuci Q to biere za Q 15tyś! to ja zostaje przy lampach
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 pincet złotych pikny kawalerze :gwizdanie jak dorzuci Q to biere za Q 15tyś! to ja zostaje przy lampach pińcet złotych [;
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 pińcet złotych [; ale to chyba brynia sprzedaje a nie ty? jak dorzucę moje to będzie cos taniej?
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a może przerobimy cytrynę?? No właśnie ja tak myślę co tu dla siebie mogę przygarnąć.
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a może przerobimy cytrynę?? No właśnie ja tak myślę co tu dla siebie mogę przygarnąć. kierownicke pińcet złotych [; ale to chyba brynia sprzedaje a nie ty? jak dorzucę moje to będzie cos taniej? ale ja tu robie interesy w tym królestwie:DBrynia daj nam go na części i nie będziesz sie martwić czy ktoś dba o nia dobrze bo my bedziemy poczęści :polew:
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Brynia daj nam go na części i nie będziesz sie martwić czy ktoś dba o nia dobrze bo my bedziemy poczęści :polew: jak ci sie zatęskni to sobie popatrzysz pogłaskasz sobie lampy i po upalasz Q u mnie kierownice u ozia potrzymasz a resztę sie tam puści po chłopakach [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 17:01_________________________________________________mcm chciał chyba b6 w to weźmie sobie budę przeżuci silnik, graty ze swojego i będzie mial b6 tdi
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja biore łopony, kołpaki, pokrowce i zapachy..
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 tomaszu zgrywałem właśnie zdjęcia z telefonu i znalałem kilka ciekawych z twoim udzielałem i nie tylko wiec kołpaki ja przejmuje albo.. :gwizdanie:
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 mcm chciał chyba b6 w to weźmie sobie budę przeżuci silnik, graty ze swojego i będzie mial b6 tdi niezły pomysł
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 wuju, ale to chociaż pokrowce i zapachy zostaw.
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 wuju, ale to chociaż pokrowce i zapachy zostaw. interesują mnie tylko kołpaki :gwizdanie: reszta twoja
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 interesują mnie tylko kołpaki :gwizdanie: reszta twoja Ok, nie ma problemu. Czarne stalówki rulez.
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 mcm chciał chyba b6 w to weźmie sobie budę przeżuci silnik, graty ze swojego i będzie mial b6 tdi niezły pomysł no to dzwoń do Bryni ze czesci juz rozdysponowane niech nie sprzedaje :>
kudalty66 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 witam wszystkich, nie było mnie dwa dni a tu juz 30 stron postów, niezli jesteście, może mi ktoś streści o czym tak pisaliscie :gwizdanie: a tak nawiasem , obroniłem inżyniera transportu dzisiaj :drinks:
pgorlicki Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja chcialem przywitac kolegow z Radomia i okolic wczoraj dolaczylem do waszego grona, jestem z Szydlowca. Pozdrawiam
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 witamy wpadaj na spota w każdy piątek [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 19:51_________________________________________________gratulacje inż. kudłaty
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 zrób moze listę co jest jeszcze do wzięcia ciemne szybki bym wziął i pozbył sie chromu wokół nich :gwizdanie: Ciemne szybki to by mi się teraz przydały :gwizdanie: Ja chcialem przywitac kolegow z Radomia i okolic wczoraj dolaczylem do waszego grona, jestem z Szydlowca. Pozdrawiam hi zapraszamy do dyskusjii i oczywiście na piątkowe spoty kudłaty66 gratki
kudalty66 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 zrób moze listę co jest jeszcze do wzięcia ciemne szybki bym wziął i pozbył sie chromu wokół nich :gwizdanie: Ciemne szybki to by mi się teraz przydały :gwizdanie: Ja chcialem przywitac kolegow z Radomia i okolic wczoraj dolaczylem do waszego grona, jestem z Szydlowca. Pozdrawiam hi zapraszamy do dyskusjii i oczywiście na piątkowe spoty kudłaty66 gratki wielkie dzieki, teraz moge byc bezrobotnym inżynierem
Rekomendowane odpowiedzi