Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tja... :tongue4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

kurfa zaraz padnę nie dość ze wstałem o 6 to jeszcze nadymałem sie troszkę samochodem po super płasko cienkich polskich drogach :wallbash: i jeszcze jak by tego było mało nie mogłem sie na spota wyrwać :disgust:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 01:23_________________________________________________

Wuju co się z Tobą ostatnio dzieje :shocked:

spoko lala :naughty:

jutro wszytko wróci do normy :gwizdanie: a moze nawet jakiś rekord :kox:

Opublikowano

Witojcie, dziś obudziłem się z lekkim bólem pleców i jak się później okazało miałem odciśnięte wszystkie guziki z pilota.. :D

A jeszcze chcę powiedzieć, że po tym wczorajszym ściskaniu się ze wszystkimi to śniły mi się różne głupoty... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

11 :kox: wszystko wraca do normy :decayed:

Noo, bo już myślałem, że coś Ci dolega. :decayed:

Opublikowano

za kola cos w tym stylu własnie chciałam wziać

coś w tym stylu dam jakby co :wink4:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 11:31_________________________________________________

A jeszcze chcę powiedzieć, że po tym wczorajszym ściskaniu się ze wszystkimi to śniły mi się różne głupoty... :gwizdanie: :decayed:

nie oZiX-uj ... :naughty::wink4:
Opublikowano

11 :kox: wszystko wraca do normy :decayed:

Noo, bo już myślałem, że coś Ci dolega. :decayed:

chyba wszystko dobrze :mysli:

:tongue4:

nie oZiX-uj ... :naughty::wink4:

moze co było i sie zaraził :polew:

Opublikowano

kufa ominęło mnie ściskanie :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 13:53_________________________________________________cyz wy specjalnie organizujecie takie zabawy gdy mnie nie ma??

Opublikowano

witam wszystkich, niewiem czy ktos widział??

Opublikowano

kufa ominęło mnie ściskanie :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 13:53_________________________________________________cyz wy specjalnie organizujecie takie zabawy gdy mnie nie ma??

Spokojnie, na zlocie każdy będzie rozmiękczony, więc może załapiesz się na jakiegoś "niedźwiedzia". :naughty:

Opublikowano

Spokojnie, na zlocie każdy będzie rozmiękczony, więc może załapiesz się na jakiegoś "niedźwiedzia". :naughty:

uważaj zebys ty tym niedźwiedziem nie był :polew:

Opublikowano

uważaj zebys ty tym niedźwiedziem nie był :polew:

:cool1: gorzej jak padnie na Ciebie :gwizdanie:
Opublikowano

:cool1: gorzej jak padnie na Ciebie :gwizdanie:

a widzisz mnie gdzieś na liście :tongue4:

nie i dlatego właśnie mówię że gorzej :gwizdanie:
Opublikowano

nie i dlatego właśnie mówię że gorzej :gwizdanie:

no to jak mnie tam nie bedzie to na mnie nie padnie :cool1:

jak padnie to bedziesz musial przyjechac ide pa];'
Opublikowano

wuju, jestem w kozienicach. Zadzwon do mnie, bo ja nie mam Twojego nru. Albo niech ktos zadzwoni do mnie i mi poda wujowy nr. ;)

Opublikowano

odzim dziś byłem na szarpakach i kontroli amorków i wyszło że to końcówki drążków nic poza tym, a zajrzałem do mojej ściągi serwisowej i okazało się że ostatnio wymieniane były 50 tyś km temu. W poniedziałek wymiana. :)