Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wuju, jestem w kozienicach. Zadzwon do mnie, bo ja nie mam Twojego nru. Albo niech ktos zadzwoni do mnie i mi poda wujowy nr. ;)

qrfa to nie zapisałeś sobie :mysli:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 23:52_________________________________________________Adrian gdzie zdjecia? :mysli:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

qrfa to nie zapisałeś sobie :mysli:

A podawałeś mi?? :mysli:

Opublikowano

No już myślałem, że się nikt nie odezwie. :> Bry dzień, niedziela dobra.

Zachorowałem na Audi A4/S4 B5 sedan. Co lepiej kupić do zabawy na niedzielę?? :kox:

Opublikowano

bry :hi:

jadę rozkładać basen :naughty:

Opublikowano
:hi: właśnie wstałem [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 11:09_________________________________________________tomaszu kup se dmuchaną lalkę jak chcesz się pobawić :gwizdanie:
Opublikowano

tomaszu kup se dmuchaną lalkę jak chcesz się pobawić :gwizdanie:

To już mi nie wystarcza. :decayed:

Opublikowano

qrfa to nie zapisałeś sobie :mysli:

A podawałeś mi?? :mysli:

jak Brynie przeprowadzaliśmy to dzwoniłem do ciebie i ty do mnie chyba tez :gwizdanie:

trza było zapisac :tongue4:

Opublikowano

trza było zapisac :tongue4:

No fakt. :doh1:

Opublikowano

a to tylko na basenie byliscie :mysli:

Byliśmy też w Chinowie - Jarek miał tam dila. A później ustawiliśmy się na parkingu koło stadionu i czekaliśmy, aż ktoś zadzwoni i poda nam Twój nr. :D

Opublikowano

a to tylko na basenie byliscie :mysli:

Byliśmy też w Chinowie - Jarek miał tam dila. A później ustawiliśmy się na parkingu koło stadionu i czekaliśmy, aż ktoś zadzwoni i poda nam Twój nr. :D

no to ja byłem po drugiej stronie stadionu i sonczyłem browarka pod parasolami :tongue4:

Opublikowano

no to ja byłem po drugiej stronie stadionu i sonczyłem browarka pod parasolami :tongue4:

O maaasz. :>

Opublikowano

Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię. :decayed:

Opublikowano

Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię. :decayed:

Łukaszek :> :kox:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 12:40_________________________________________________mogłeś zadzwonić do mnie to bym CI powiedział [;
Opublikowano

Łukaszek :> :kox:

jak bys zapytał o wuja to by ci prędzej powiedzieli :tongue4:

ale w sumie wątpię, bo ekipa sie rozleciała i zostało nas 3 (z ok. 15) a dwaj pozaostali tez pili :gwizdanie:

to pewnie małolaty nie wiedział by o kogo chodzi :tongue4:

Opublikowano

siemasz odzim, miłe spotkanko :decayed:

juz w domu?[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 20:35_________________________________________________210 dziś zapiąłem za Jedlińskiem :decayed:

Wracałem a po kolei zapalały mi się na fisie komunikaty- najpierw spalona żarówka, póżńiej płyn do spryskiwaczy a na końcu wacha :decayed:

Opublikowano

Wracałem a po kolei zapalały mi się na fisie komunikaty- najpierw spalona żarówka, póżńiej płyn do spryskiwaczy a na końcu wacha :decayed:

Wygląda na to, że Twoje auto jeszcze nie przywykło do takich prędkości. :wink4:

Opublikowano

hehe, dobrze że się olej nie zaświecił do kompletu :decayed: