wuju Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 wuju, jestem w kozienicach. Zadzwon do mnie, bo ja nie mam Twojego nru. Albo niech ktos zadzwoni do mnie i mi poda wujowy nr. qrfa to nie zapisałeś sobie [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 23:52_________________________________________________Adrian gdzie zdjecia?
tomaszu Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 qrfa to nie zapisałeś sobie A podawałeś mi??
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 No już myślałem, że się nikt nie odezwie. :> Bry dzień, niedziela dobra. Zachorowałem na Audi A4/S4 B5 sedan. Co lepiej kupić do zabawy na niedzielę??
oZiX Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 właśnie wstałem [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 11:09_________________________________________________tomaszu kup se dmuchaną lalkę jak chcesz się pobawić :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 tomaszu kup se dmuchaną lalkę jak chcesz się pobawić :gwizdanie: To już mi nie wystarcza.
wuju Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 qrfa to nie zapisałeś sobie A podawałeś mi?? jak Brynie przeprowadzaliśmy to dzwoniłem do ciebie i ty do mnie chyba tez :gwizdanie: trza było zapisac
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 a to tylko na basenie byliscie Byliśmy też w Chinowie - Jarek miał tam dila. A później ustawiliśmy się na parkingu koło stadionu i czekaliśmy, aż ktoś zadzwoni i poda nam Twój nr.
wuju Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 a to tylko na basenie byliscie Byliśmy też w Chinowie - Jarek miał tam dila. A później ustawiliśmy się na parkingu koło stadionu i czekaliśmy, aż ktoś zadzwoni i poda nam Twój nr. no to ja byłem po drugiej stronie stadionu i sonczyłem browarka pod parasolami
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 no to ja byłem po drugiej stronie stadionu i sonczyłem browarka pod parasolami O maaasz. :>
wuju Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 no teraz juz numer masz to jak będziesz to sie odzywaj
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię.
oZiX Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię. Łukaszek :> [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 12:40_________________________________________________mogłeś zadzwonić do mnie to bym CI powiedział [;
wuju Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Patrzyłem, że tam jeżdżą jakieś chłopaczki na rowerach i chciałem się ich zapytać czy może Cię znają, ale nie wiedziałem jak masz na imię. Łukaszek :> jak bys zapytał o wuja to by ci prędzej powiedzieli ale w sumie wątpię, bo ekipa sie rozleciała i zostało nas 3 (z ok. 15) a dwaj pozaostali tez pili :gwizdanie: to pewnie małolaty nie wiedział by o kogo chodzi
Gość Michał Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 siemasz odzim, miłe spotkanko juz w domu?[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 20:35_________________________________________________210 dziś zapiąłem za Jedlińskiem Wracałem a po kolei zapalały mi się na fisie komunikaty- najpierw spalona żarówka, póżńiej płyn do spryskiwaczy a na końcu wacha
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Wracałem a po kolei zapalały mi się na fisie komunikaty- najpierw spalona żarówka, póżńiej płyn do spryskiwaczy a na końcu wacha Wygląda na to, że Twoje auto jeszcze nie przywykło do takich prędkości.
Gość Michał Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 hehe, dobrze że się olej nie zaświecił do kompletu
Rekomendowane odpowiedzi