mcm Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 ... mogę podjechać do Ciebie to sobie razem posiedzymy.. zaryzykujesz spotkanie z MR. P...
tomaszu Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 zaryzykujesz spotkanie z MR. P... Ajś, no właśnie już sam nie wiem. Ale Łąki Łan są kuszące..
wuju Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 w warszawie nie ma korków teraz pitolicie jak cholera !!! sie trafiaja
mcm Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 zaryzykujesz spotkanie z MR. P... Ajś, no właśnie już sam nie wiem. Ale Łąki Łan są kuszące.. pamiętaj o gaciach
wuju Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 zaryzykujesz spotkanie z MR. P... Ajś, no właśnie już sam nie wiem. Ale Łąki Łan są kuszące.. pamiętaj o gaciach płyta sie zasłoni tylko ze w srodku jest dziurka
oZiX Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 w warszawie nie ma korków teraz pitolicie jak cholera !!! sie trafiaja jak się nie umie jeździć to się stoi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 zaryzykujesz spotkanie z MR. P... Ajś, no właśnie już sam nie wiem. Ale Łąki Łan są kuszące.. pamiętaj o gaciach płyta sie zasłoni tylko ze w srodku jest dziurka Wujek , widzialeś - oglądałeś, mozesz looknąć co to warte :?: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9124128
oZiX Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 mcm Rok produkcji: 2002, Data rejestracji: 09/2003, <-- dziwne trochę [br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 10:51_________________________________________________mcm fajna sztuka !:> Powiedzcie mi czemu ludzie myją silniki??;/
wuju Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 jak się nie umie jeździć to się stoi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: z tym sobie nawet dawałem rade.. gorzej z temperatura Wujek , widzialeś - oglądałeś, mozesz looknąć co to warte :?: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9124128 nie widziałeś mogę się przejechać ale dziwnie tania i xenonik od pasażera był ruszany bo srubeczka jakaś taka świeża [br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 10:53_________________________________________________podgrzewane fotele.. ciekawe czym?
oZiX Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 klymy ni mash?? wuju że śrubka nowa to nic nie znaczy ;> ja jak miałem żarówki u siebie to mi jedna śruba pękła znaczy główka odleciała
wuju Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 klymy ni mash?? wuju że śrubka nowa to nic nie znaczy ;> ja jak miałem żarówki u siebie to mi jedna śruba pękła znaczy główka odleciała mam:P ale czasami musiałem wysiasc z auta no ale warto by na to zwrócić uwagę
oZiX Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 klymy ni mash?? wuju że śrubka nowa to nic nie znaczy ;> ja jak miałem żarówki u siebie to mi jedna śruba pękła znaczy główka odleciała mam:P ale czasami musiałem wysiasc z auta no ale warto by na to zwrócić uwagę i co jak walony to nie brać ??
mcm Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Wujek looknij jak możesz , pisałem do gościa o nr VIN to sobie sprawdzę
wuju Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 i co jak walony to nie brać ?? zależy jak bardzo moja ma przejechany prawy bok i co z tego? zapie**la jak zła podjadę tam moja i powiem ze szukam bliźniaka [br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 11:13_________________________________________________ Wujek looknij jak możesz , pisałem do gościa o nr VIN to sobie sprawdzę i który rocznik po VIN?
tomaszu Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 mam:P ale czasami musiałem wysiasc z auta W Radomiu jest tak samo, a może nawet gorzej, bo się częściej wysiada z auta...
wuju Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 mam:P ale czasami musiałem wysiasc z auta W Radomiu jest tak samo, a może nawet gorzej, bo się częściej wysiada z auta... lato :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 lato :gwizdanie: wuju, tak baj de łej to czy będziesz dziś na spocie?? Bo ja już zapomniałem jak wyglądasz.
oZiX Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 lato :gwizdanie: wuju, tak baj de łej to czy będziesz dziś na spocie?? Bo ja już zapomniałem jak wyglądasz. a pamiętasz jak ja wyglądam??
wuju Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Wujek looknij jak możesz , pisałem do gościa o nr VIN to sobie sprawdzę fury juz nie ma :gwizdanie: ponoć poszła od razu lato :gwizdanie: wuju, tak baj de łej to czy będziesz dziś na spocie?? Bo ja już zapomniałem jak wyglądasz. jeszcze nie wiem jak nie pojadę do kielc to pewnie przyjadę
Rekomendowane odpowiedzi