Flyer Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 mcm widzę że dostałes order za wolność słowa szkoda tylko że temat czytania PW nie został do końca wyjasniony - to że mod nie może czytac PW to rozumiem - ale jest jeszcze admin :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jak Malik napisał konkrety to nagle czeski film :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Sadzisz, ze Łukasz jakimis mega hakerskimi sztuczkami lubi czytac obce PW? Naprawde, przestancie. Jestescie doroslymi ludzmi, a tworzycie jakies zenujace afery na forum publicznym - kiedys deklarujac niejednokrotnie - ze zalezy Wam na rozwoju i pielegnacji tej spolecznosci. Zaden moderator nie czyta postow, zaden admin rowniez, nie ma takich mozliwosci z poziomu administracji forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A MOŻLIWOŚCI JEST KILKA !!!!!! i to powinno być publicznie powiedziany, żeby wszyscy byli świadomi Powtarzasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A MOŻLIWOŚCI JEST KILKA !!!!!! Cieńdobry Przepraszam, że tak się wtrącam na obcym terenie..ale czy można wiedziec jakie są te sposoby ? No chociaż z jeden Może byc na PW ( o ile nikt nie przechwyci ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to czy ma mozliwośc to druga sprawa Dla chcacego nic trudnego :kox: Zatem jesli ktos sie boi lub wierzy w to, ze ktos czyta jego PW, niech poprostu ich nie wysyla Oczekujesz, ze ktos bedzie informowal, ze jest jakis kruczek po ktorym mozna dotrzec do tresci pw? [pomijam fakt, ze bez wiedzy informatycznej nikt tego nie zrobi]. Czy jak kupujesz nowe Audi, to sprzedawca ma przed calym spoleczenstwem stanac i powiedziec: "tak, mozna w tym aucie zginac, jest taka mozliwosc!"~? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Michał, daj sobie spokój - to i tak nie dotrze. mam nadzieję że nikt już nikomu nie bedzie wmawiał że nie jest to mozliwe z technicznego punktu widzenia. Nie pamiętam, żeby ktoś Ci takie coś kiedyś wmawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nie czytałem "słynnego linka" i chyba już nie chcę czytać. Dajcie już spokój, niech każdy wraca na swoje podwórka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czy jak kupujesz nowe Audi, to sprzedawca ma przed calym spoleczenstwem stanac i powiedziec: "tak, mozna w tym aucie zginac, jest taka mozliwosc!"~? Może byc na PW ( o ile nikt nie przechwyci ). Nono, bo to teraz stało się popularne Kurna..GG może przepyrac Żona..kartki pocztowe rodzice..PW Admini.. nic tylko trza zaprzęgnąc gołębie pocztowe Nie czytałem "słynnego linka" i chyba już nie chcę czytać. Dajcie już spokój, niech każdy wraca na swoje podwórka... Pierwszy raz zawitałem to już wyganiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nie czytałem "słynnego linka" i chyba już nie chcę czytać. Dajcie już spokój, niech każdy wraca na swoje podwórka... Zgadzam się z Tobą w 99,9%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czy jak kupujesz nowe Audi, to sprzedawca ma przed calym spoleczenstwem stanac i powiedziec: "tak, mozna w tym aucie zginac, jest taka mozliwosc!"~? Może byc na PW ( o ile nikt nie przechwyci ). Nono, bo to teraz stało się popularne Kurna..GG może przepyrac Żona..kartki pocztowe rodzice..PW Admini.. nic tylko trza zaprzęgnąc gołębie pocztowe Nie czytałem "słynnego linka" i chyba już nie chcę czytać. Dajcie już spokój, niech każdy wraca na swoje podwórka... Pierwszy raz zawitałem to już wyganiają kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Pierwszy raz zawitałem to już wyganiają Metafora taka... Mozesz siedziec, bo grzeczny jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mozesz siedziec, bo grzeczny jesteś. ...ale d*p to nie można u Was wrzucac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ...ale d*p to nie można u Was wrzucac ? d*py są w innym wątku, ale trzeba płacić abonament... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A ja chcę kropka na stałe, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zlecenie stałe na kropka sobie załatw 100 zł netto za miesiąc Płatne za 12 miesięcy z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Niech wrócą czasy, kiedy każdy się lubił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A ja chcę kropka na stałe, podoba mi się. tak trochi groźnie wyglądasz z tym kropkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Niech wrócą czasy, kiedy każdy się lubił... Ja Cię lubie ...ale d*p to nie można u Was wrzucac ? d*py są w innym wątku, ale trzeba płacić abonament... Ja Ci dam kartę członkowską i będziesz miał pupcie i cycusie za free :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 nareszcie cos sie dzieje , bo ostatnio nudno bylo , i co wazne zblizamy sie do 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 no dzieje sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja Cię lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi