oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 zief[; ale zamulać :> wszędzie tylko czytam o czytaniu PW:P no żesz q... mać to czy czyta to jedno i to jest mniej ważne to czy ma mozliwośc to druga sprawa A MOŻLIWOŚCI JEST KILKA !!!!!! i to powinno być publicznie powiedziany, żeby wszyscy byli świadomi Brynia każdy z minimalną wiedzą informatyczną powinien być tego świadom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Brynia, za ile zł zrobisz mi metryczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Brynia, za ile zł zrobisz mi metryczkę? To jakiś szyfr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Brynia, za ile zł zrobisz mi metryczkę? To jakiś szyfr ? :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 To jakiś szyfr ? Nie. Metryczka to metryczka.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 a ja zmienie nicka na lisica :kox: Sugeruję coś innego tylko tak się zastanawiam co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja to bym koledze sugerował zmiane nicka.... :gwizdanie: nie rozumiem komu i na jakiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja to bym koledze sugerował zmiane nicka.... :gwizdanie: hehehe[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:24_________________________________________________ Ja to bym koledze sugerował zmiane nicka.... :gwizdanie: nie rozumiem komu i na jakiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 koledze adminowi...ale ch.j tam,nie ma co grzebać w tym gównie miło widzę tutaj mocne wpływy lisiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 poziek nie takie mocne spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 koledze adminowi...ale ch.j tam,nie ma co grzebać w tym gównie miło widzę tutaj mocne wpływy lisiczki no wszyscy jesteśmy pod pantoflem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 no wszyscy jesteśmy pod pantoflem beze mnie [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:39_________________________________________________a lisiczka bedzie jak 1000 padnie bo wtedy pojawi sie brynia1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 koledze adminowi...ale ch.j tam,nie ma co grzebać w tym gównie miło widzę tutaj mocne wpływy lisiczki no wszyscy jesteśmy pod pantoflem ;/ oj tam, ciebie bym o to nie posądzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 koledze adminowi...ale ch.j tam,nie ma co grzebać w tym gównie miło widzę tutaj mocne wpływy lisiczki no wszyscy jesteśmy pod pantoflem ;/ oj tam, ciebie bym o to nie posądzał no co Ty;) ja to najbardziej ze wszystkich jestem pod pantoflem [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:47_________________________________________________ale nie powiem nie można iść na jakieś Panie ładne;e :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ale nie powiem nie można iść na jakieś Panie ładne;e :polew: :polew: będzie niedługo wyjście klubowe do Sogo w Wawie - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 kiedy? ku.rwa , niech mi zdejmują gips i jadę na pyrdka ci gips założyli ? wy to w tym Radumiu tacy bezpruderyjni jesteście widzę :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 spoko, da się zrobić' ale czy ma być na paramertach podstawowych czy rozszerzonych i do jakiej tematyki badania? Ma być na rano, więc chyba jednak posiedzę sam... Pije ktoś.. wódkę?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zlecenie stałe na kropka sobie załatw 100 zł netto za miesiąc Płatne za 12 miesięcy z góry podaj nr konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ale nie powiem nie można iść na jakieś Panie ładne;e :polew: :polew: będzie niedługo wyjście klubowe do Sogo w Wawie - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 na pw wysłam podstawow ezaożenia do mertyczki, ale podaj mi tematykę badania Daj maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi