Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niech i tak będzie :)

zapytaj o zderzaki i listwy bo lotkę dziś listonosz przyniósł podobno :kox:

jakie listwy??:>[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 18:31_________________________________________________dla Ciebie spytam o zderzak tył :P bo przód i listwy ja wezmę ;P
Opublikowano

;P spoko spytam;>[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 18:36_________________________________________________Tomaszu jakie Ty zimówki w końcu kupiłeś???:>[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 20:18_________________________________________________http://nasza-klasa.pl/profile/28865808/gallery/album/2/4 hehe dobra 15:P

Opublikowano

;P spoko spytam;>[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 18:36_________________________________________________Tomaszu jakie Ty zimówki w końcu kupiłeś???:>[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 20:18_________________________________________________http://nasza-klasa.pl/profile/28865808/gallery/album/2/4 hehe dobra 15:P

fajnie :>

dobra 15 nie jest zła :decayed:

Opublikowano

Ale zamua u Was :tongue4::decayed:

Opublikowano

w b6 15 to wies na takich jezdzic :polew: :polew: :polew: kupuje auto a teraz na opony nie ma :gwizdanie: a tak zapytam na czerwonym juz jezdzisz :kox:

Opublikowano

w b6 15 to wies na takich jezdzic :polew: :polew: :polew: kupuje auto a teraz na opony nie ma :gwizdanie: a tak zapytam na czerwonym juz jezdzisz :kox:

zief zief zief:> wies czy nie wies taki mam kaprys i basta[; i nie ladnie zagladac w portfela:P

Opublikowano

to zmien furmaka na mniejszy i 15 beda sie slicznie prezentowały [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:22_________________________________________________a zreszta miałes przeciez zime w tamtym roku to co z nia zrobiłes

Opublikowano

to zmien furmaka na mniejszy i 15 beda sie slicznie prezentowały [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:22_________________________________________________a zreszta miałes przeciez zime w tamtym roku to co z nia zrobiłes

zima 15 była opony z 2001 roku się zrobiły sliki i jak je zdejmowałem to guma już odpadała więc tra coś kupić [; i mialem rozterke miedzy 16'' a 15'' i wybralem se 15;P
Opublikowano

ragga bo nie mamy Ciebie i Twoich dupów!!

To wpadajta na warsiawskie tam dupów dużo :kox:

Opublikowano

ragga bo nie mamy Ciebie i Twoich dupów!!

To wpadajta na warsiawskie tam dupów dużo :kox:

jestem na Bielanach właśnie :P u dziewczyny [;[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 22:34_________________________________________________odzim a 15 nie są lepsze na zimę?? w sensie lepsza przyczepność ?? bo coś takiego mi sie obiło o uszy
Opublikowano

jestem na Bielanach właśnie :P u dziewczyny [

Daj linka do NK :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

Oziu, kupiłem GoodYear UG7+ czy jakoś tak, 195/65/15, a ło co się rozchodzi? Jeszcze nie kupiłeś opon? :wink4:

Opublikowano

Oziu, kupiłem GoodYear UG7+ czy jakoś tak, 195/65/15, a ło co się rozchodzi? Jeszcze nie kupiłeś opon? :wink4:

ale ale już chce kupić i myśle o nich albo o tych ostatnich co mi wyslales w docu:>
Opublikowano

Nokiany są drogie, ale podobno bardzo dobre. Jeśli będziesz chciał zamówić to dzwoń - im wcześniej tym lepiej. Jak się zacznie zimowy bum to ceny mogą rosnąć.

Opublikowano

lotka jest :kox:

i teraz rebus bo jest w czarnym metaliku a ja mam perłę :kwasny:

Nikt nie zauważy. :decayed:

Opublikowano

e jak patrzyłem to niewiele droższe od pozostałych a jak lepsze to tam oszczędzać parę złotych na bezpieczeństwie... wuju nie martw się ;> Mało masz samochodów z częściami w innym kolorze ??:P lotki nei zauważą ;Pza mała:D