kudalty66 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 a to mój winter setup [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 21:03_________________________________________________ a mnie właśnie trzeba lotkę s-line'owa pomalować bo mam w metaliku a potrzebuje perły :gwizdanie: ile taka przyjemność 200 plnów;P a masz lakier na to???? mozesz przywiezć na spota, zobacze i sie dogadamy, a najwyżej za tydzień, Ci oddam gotową. stalówki też "bejcujesz" haha, teraz kazdy pobiegnie na zewnatrz zrobic zdjecie,. a tak nawiasem stalówki to w zaleznosci od stanu, mam znajomego co piaskuje i maluje proszkowo wtedy jest git jak orginał, umalowac też mozna nie widze problemu, jaki kolor wybierzesz tak sie zrobi np różowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 po co wam ta zima sniegu nima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 a tak wygląda moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 po co wam ta zima sniegu nima ładnie się pali gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 23:03_________________________________________________a tak przy okazji zobaczcie czego to ludzie nie wyrzuca do rowu http://img265.imageshack.us/img265/1657/image004h.jpg ze 120 kg to na bank ważyła troche słąba jakość zdjęcia ale wiadomo co leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 a masz lakier na to???? możesz przywiezć na spota, zobacze i sie dogadamy, a najwyżej za tydzień, Ci oddam gotową. nie mam :gwizdanie: tak orientacyjnie chciałem sie dowiedziec bo zastanawiam sie czy nie skompletować gratów na wiosnę i dopiero malować wszystko a co do spota to w najbliższym czasie nie dam rady złapałem prace i nie wyrobie z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 a to mój winter setup Ale laleczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 a masz lakier na to???? możesz przywiezć na spota, zobacze i sie dogadamy, a najwyżej za tydzień, Ci oddam gotową. nie mam :gwizdanie: tak orientacyjnie chciałem sie dowiedziec bo zastanawiam sie czy nie skompletować gratów na wiosnę i dopiero malować wszystko a co do spota to w najbliższym czasie nie dam rady złapałem prace i nie wyrobie z czasem z tych 200 na dobre piwo możemy zbic :drunk:nr tel wysyłam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Daylight Winter Setup [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 09:21_________________________________________________ :kox: zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 dziś kupiłem takie zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Daylight Winter Setup [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 09:21_________________________________________________ :kox: zimówki co to takie baloooony :>[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 17:38_________________________________________________ dziś kupiłem takie zimówki jedziesz na jakis offroad???? tylko czym, jakis uaz by sie nadał pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 pink dla mnie:D też chce stalówki ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Daylight Winter Setup Ale miodzio. Ja dziś nie zdążyłem zmienić, ale w piątek to już powinienem przyjechać na ślicznych stalóweczkach. [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 18:52_________________________________________________PS. Ja też chcę takie stalówki jak ma Ken Block. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 po co wam ta zima sniegu nima Nie znasz dnia ani godziny dokładnie na Śląsku i Wielkopolsce maskra zimowa a ja jutro jeszcze za Wrocław jadę ;( dla dobrego kierowcy snieg nie staraszny nawet na silikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 o fak u mnie też pada;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi