tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 narazie sie szkole w call center Ja na słuchawkach jeden dzień pracowałem i więcej mnie tam nie zobaczyli, ale może Ty będziesz twardy.. :>
oZiX Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 u A w samochodzie koleś przeszyścił rozrusznik i wymienił jakiś pasek w nim(Tak mi powiedziała) i samochód jeździ:P narazie sie szkole w call center Ja na słuchawkach jeden dzień pracowałem i więcej mnie tam nie zobaczyli, ale może Ty będziesz twardy.. :> A wytrzymałą rok w obopie
kudalty66 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Bry wieczór Octavka szła jak szalona na zimówkach :kox: ale 950 km i 5 spotkań jak na jedeń dzień to dla mnie trochę za dużo- padam ....chcę drinka :gwizdanie: witam, mój rekord to Radom-Dunkierka w 13 godzin postoje tylko na tankowanie, także wiem co czujesz, podziwiam wytrwałośc jazda po naszych super drogach, P.S. a jakie spalanie Ci wychodzi w tej octawce????
wuju Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 narazie sie szkole w call center Ja na słuchawkach jeden dzień pracowałem i więcej mnie tam nie zobaczyli, ale może Ty będziesz twardy.. :> A wytrzymałą rok w obopie no nic innego w Kielcach nie ma ciekawego zeby w miarę płacili wiec trza sprobować
odzim Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 a co mu jest astme ma? ps dawno Cie nie widzialem [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 23:39_________________________________________________ja bede kolo 20stej
oZiX Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 M??[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 00:07_________________________________________________a M już wiem:D
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Witojcie, wuju jesteś?? Ja dziś na 18:00 do kina i po kinie przyjeżdżam do was.
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 o randkę masz:D?? Jakbym miał randkę to bym po kinie nie przyjeżdżał do was. :>
mcm Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 M??[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 00:07_________________________________________________a M już wiem:D M (Brynia1) był w zeszły piątek :>
poziek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale wy tu macie tajniackie szyfry, kody i ksywy M? M jak Michaś ? :polew:
Nosfer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale wy tu macie tajniackie szyfry, kody i ksywy Fantazyjne :naughty:
mcm Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Ale wy tu macie tajniackie szyfry, kody i ksywy M? M jak Michaś ? :polew: M jak Matoł ... M jak Miłość ...
poziek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 M jak Matoł ... Matoły wpadają do was na spoty ?
mcm Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 M jak Matoł ... Matoły wpadają do was na spoty ? przecież kiedyś byłeś ... my nie wpadamy my się spotykamy a wpadają okazyjnie goście ...
poziek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 M jak Matoł ... Matoły wpadają do was na spoty ? przecież kiedyś byłeś ... my nie wpadamy my się spotykamy a wpadają okazyjnie goście ... to był spot ? :gwizdanie:
mcm Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 M jak Matoł ... Matoły wpadają do was na spoty ? przecież kiedyś byłeś ... my nie wpadamy my się spotykamy a wpadają okazyjnie goście ... to był spot ? :gwizdanie: u nas zawsze na bogato [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 13:25_________________________________________________B mnie odwiedziła ...
Rekomendowane odpowiedzi