oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dzieci dzieci dzieci :tongue4: [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:23_________________________________________________forum to nie sekta mozna nalezec sobie i ogladac i uczestniczyc tam gdzie sie chce i czy to warszawce sie podoba czy nie ta ale raczej mówienie za kogoś to zUo [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dzieci dzieci dzieci :tongue4: [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:23_________________________________________________forum to nie sekta mozna nalezec sobie i ogladac i uczestniczyc tam gdzie sie chce i czy to warszawce sie podoba czy nie tak tato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ciebie to nikt nigdy nie widział :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 prawda jest taka że jak ktoś z ełu by przyjechał na spota to przecież nikt by go nie wyganiał o ile okaże wcześniej ważny paszport polsatu nie ma co sie rozwodzić kto z jakiego klubu, miłość do modelu i marki sie liczy a nie kto z kad :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Cze all Brynia kochanie dwa pytanka. Czy jeszcze potrzebujesz czegoś, bo ja mam autko ubezpieczone w PZU? i Jak się czuje Fifik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 wuju pitolenie liczą sie ludzie:D[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:40_________________________________________________Cześć Kaśka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 wuju pitolenie liczą sie ludzie:D oczywistych oczywistości nie muszę chyba pisać [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:42_________________________________________________ Cze all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Mam nadzieję, że Adrianowi nie grozi ban u nas..? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 zagadką :polew: wpadnę za 3 tygodnie Jak będzie śnieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a co wy tam robicie na tych spotach, palicie gumy? Dopóki nie zmarzniemy to podziwiamy jak miszcze palo gumy, a później idziemy do Fregaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 bmw palą gumy, my nie stoimy, gadamy pierdoły, pijemy piwo we Fregacie mcm cipuje fury czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a co wy tam robicie na tych spotach, palicie gumy? Dopóki nie zmarzniemy to podziwiamy jak miszcze palo gumy, a później idziemy do Fregaty. A jak juz jest wypad do Fregaty to potem nie ma kto aut poodprowadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Lokal jak lokal, ale frajerstwo w nim przebywające kolego jak ci sie nie podoba to wypad i niewpad :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 pierd0lisz za***iste 18-ki były ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 pierd0lisz za***iste 18-ki były ostatnio 0statnio :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to Ciebie nie było :evil: :evil: ostatnio jak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 [; no 18 pierwsza klasa:P same babeckzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 pierd0lisz za***iste 18-ki były ostatnio 0statnio :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to Ciebie nie było :evil: :evil: ale mcm z M :evil:ichałem wodzili wzrokiem za kelnerkami :polew: [br] no no, ja bym brał czarną, a Brynia1 wolał blondynkę ciachnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 kolego jak ci sie nie podoba to wypad i niewpad w czym masz problem? mam wyrobione zdanie na temat tego lokalu, jego własciciela i ku.tasów tam stojacych na bramkach... więc nie wyskakuj mi tu z jakimiś głupimi tekstami to ty mi nie wyskakuj bo znam ten lokal i widocznie za słaby jestes zeby tam przychodzic :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 23:04_________________________________________________my tam z rfs niezle sie tam bawilismy PS. i sie nie unoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 eeee koguty ... walki są na warsiawce :naughty: [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 23:05_________________________________________________a Fregata spoko lokal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 my tam z rfs niezle sie tam bawilismy nigdy nie zapomnę mojego pierwszego spota chociaż i tak nic z niego nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi