mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ej a ten Adrian to był ten kolo co miał swoje zdjęcia w avatarze ? jakoś tam matracki ? A co, bananowe wakacje go czekają?? eeeeeeee a za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 eeeeeeee a za co A wiadomo co poziomce odwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ;P to ten co o mało sie nie zabił po drodze;P ten co skakał i ten co spowodował wypadek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 eeeeeeee a za co A wiadomo co poziomce odwali. Poziomka już nie groźny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 to wy mu nie opowiadaliście co i jak ? co on oczu nie ma jak patrzy na tamten club ? przemówcie mu do rozumu na spocie po prostu i johnnego nie połamcie za mocno :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 eeeeeeee a za co A wiadomo co poziomce odwali. Poz chyba już go nei lubi;/ a właśnie Poź ostatnio widziałem Twoje dawne b6;P na trasie do ww[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 23:48_________________________________________________ to wy mu nie opowiadaliście co i jak ? co on oczu nie ma jak patrzy na tamten club ? przemówcie mu do rozumu na spocie po prostu i johnnego nie połamcie za mocno :kox: jego nei widziałem od dawna:P Może on chce zorganizować im spoty i zasłynąć jak twórca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 eeeeeeee a za co A wiadomo co poziomce odwali. Poziomka już nie groźny dokładnie, teraz to ja jestem zwykły VIPek i chooouja mogę :kox: [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 23:49_________________________________________________ jego nei widziałem od dawna:P Może on chce zorganizować im spoty i zasłynąć jak twórca ani się obejrzycie a łepek będzie moderatorem lokalnym czy jak to się u nich nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ani się obejrzycie a łepek będzie moderatorem lokalnym czy jak to się u nich nazywa a niech se będzie ... demokracja jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Poziomka już nie groźny Emerytowani milicjanci są jeszcze gorsi... :> A tak BTW - ja też widziałem na obwodnicy w Radomiu Poziowe B6 i tak jakoś przez chwile mi się pomyślało, że w tym Poźku to jest odrobina człowieczeństwa, bo zrobił fajną furę i nawet dał mi ją poprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 w tym Poźku to jest odrobina człowieczeństwa :naughty: :naughty: jakoś dziwnie życzliwy jesteś :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A tak BTW - ja też widziałem na obwodnicy w Radomiu Poziowe B6 i tak jakoś przez chwile mi się pomyślało, że w tym Poźku to jest odrobina człowieczeństwa, bo zrobił fajną furę i nawet dał mi ją poprowadzić. Chyba coś w tym jest, ale skoro nie ma już tego auta to może powinnam powiedzieć...było :polew: :polew: Co prawda to prawda jeździło na prawdę nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 johnnego nie połamcie za mocno :kox: z tego co wiadomo to chłopaczyna jeszcze w gorsecie lezy lub chodzi to tak strasznie jak przyjedzie to nie bedziemy mu chrztu robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 w tym Poźku to jest odrobina człowieczeństwa :naughty: :naughty: jakoś dziwnie życzliwy jesteś :tongue4: może Evką będzie chciał się karnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 w tym Poźku to jest odrobina człowieczeństwa :naughty: :naughty: jakoś dziwnie życzliwy jesteś :tongue4: Spokojnie, przecież napisałem, że to tylko chwilowa myśl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 johnnego nie połamcie za mocno :kox: z tego co wiadomo to chłopaczyna jeszcze w gorsecie lezy lub chodzi to tak strasznie jak przyjedzie to nie bedziemy mu chrztu robic jeszcze na ełu sobie pójdzie z Adrianem rozkręcać spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ok spadam narka , 1000 sie zbliza i Brynia1 z Lisicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 w tym Poźku to jest odrobina człowieczeństwa :naughty: :naughty: jakoś dziwnie życzliwy jesteś :tongue4: Spokojnie, przecież napisałem, że to tylko chwilowa myśl.. uff to dobrze, bo już zaczynałem się o ciebie martwić :kox: znaczy nadal jesteś moim i wszystkich klubowych mężatek ulubieńcem :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 wszystkich klubowych mężatek ulubieńcem :naughty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 wszystkich klubowych mężatek ulubieńcem :naughty co twoja go nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 uff to dobrze, bo już zaczynałem się o ciebie martwić :kox: znaczy nadal jesteś moim i wszystkich klubowych mężatek ulubieńcem :naughty: :naughty: Hmm, musisz zapytać tych mężatek. EDIT: Jestem też ulubieńcem Asi - ona jest panną. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi