tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Panowie, dzięki, ale okazało się, że nie było tylko świateł mijania, bo... spaliły się dwie żarówki.. Już naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dwie naraz? Moze jakaś zworka poszła Nie wiem. Ale już jest dobrze. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ale miales szczescie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witajcie właśnie sprzedałem A3 i mam nadzieję że już teraz będę mógł wrócić do A4 [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 17:56_________________________________________________i najważniejsze kupię euro w dobrej cenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 narazie ti nie jest dobra bo jest wiecej niz 4 jak bedzie mniej to bedzie dobra cena za euro , to ja jak golfa kupowalem to 4,07 bylo w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 no wiem wiem że teraz nie jest dobra ale co ja na to poradzę mus to mus:/ nieraz ludzie zjeżdżają wiec wiadomo ja dam mu więcej niż kantor a on mi proste:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Pracujecie jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 narazie ti nie jest dobra bo jest wiecej niz 4 jak bedzie mniej to bedzie dobra cena za euro , to ja jak golfa kupowalem to 4,07 bylo w wakacje Czy Ty zawsze tak musisz cwaniakowac? No i mamy kolejną kochającą się parę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 narazie ti nie jest dobra bo jest wiecej niz 4 jak bedzie mniej to bedzie dobra cena za euro , to ja jak golfa kupowalem to 4,07 bylo w wakacje Czy Ty zawsze tak musisz cwaniakowac? nie podpalaj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 qr** napisałem kolesiowi ze biorę od niego fele a ten debil k**wa mnie olal i je puścił dziś za 1800 za qr** 19 calowe koła bbs ch z oponami :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 21:38_________________________________________________ide sie najebac :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 nie podpalaj ... Trzeba Poziomke na niego nasłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 nie podpalaj ... Trzeba Poziomke na niego nasłać. fakt...człowiek jakis nerwowy jest, albo nie może albo mu żona nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 fakt... człowiek jakis nerwowy jest, albo nie może albo mu żona nie ... Człowiek widmo, a już szarżuje.. :gwizdanie: To nawet wujo, którego jeszcze nikt nigdy nie widział tak się nie zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Śmiszny kolo: http://www.youtube.com/watch?v=7O_HLQQdanQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=7O_HLQQdanQ&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 To nawet wujo, którego jeszcze nikt nigdy nie widział tak się nie zachowuje. :decayed ja zawsze jestem grzeczny, chyba ze mnie ktos wqrwi jak ten od felg.. i sie mu głupio zrobiło i chyba bede miał ja te 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 dostałem bana:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja zawsze jestem grzeczny, No jesteś grzeczny, ale kiedy w końcu przywitasz się na żywo ze wszystkimi? [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 22:21_________________________________________________ dostałem bana:D Na eu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 nie podpalaj ... Ty, no kolesiowi wydaje się że opierd.olił wszystkie rozumy świata, nie widzisz tego? możesz tak uważać, ale po co jakieś j**nięte komentarze (zachowaj je dla siebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ty jonny a co tobie nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 bedzie walka kogutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi