mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 czym się trułeś tym się lecz wujek
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Czytałem posty wstecz Tomaszek bronił mnie przed Banem
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 a za co mieli cię zbanować że jesteś na EU, :gwizdanie: nie u nas takie numery
wuju Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 czym się trułeś tym się lecz wujek nie strułem tylko przeziębiłem gardło.. nie potrzebnie lodu dorzucałem :gwizdanie:
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 czym się trułeś tym się lecz wujek nie strułem tylko przeziębiłem gardło.. nie potrzebnie lodu dorzucałem :gwizdanie: bez lodu nie ma picia
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ej a ten Adrian to był ten kolo co miał swoje zdjęcia w avatarze ? jakoś tam matracki ? Poziek juz przed zlotem musiał coś pić że mnie nie pamięta... Co to za forum to Eu jak nawet RFSU tam nie mają o spotach radomskich nie wspomnę
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 ej a ten Adrian to był ten kolo co miał swoje zdjęcia w avatarze ? jakoś tam matracki ? Poziek juz przed zlotem musiał coś pić że mnie nie pamięta... Poziomka to nawet nie wie jak sam wygląda
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 To mu przypomnimy osobnik duszący Brynie to POZIOMKA
wuju Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 bez lodu nie ma picia :naughty kostki sa
oZiX Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 hej ja już się wypiłem:P Tam nie ma chyba nikogo z Radomia A ja chciałem zakręcić wspólne spoty no spoko ale nim zacząłeś gadać w naszym imieniu mogłeś z nami o tym pogadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: (tylko tyle chciałem podsumować ;D)
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 hej ja już się wypiłem:P Tam nie ma chyba nikogo z Radomia A ja chciałem zakręcić wspólne spoty no spoko ale nim zacząłeś gadać w naszym imieniu mogłeś z nami o tym pogadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: (tylko tyle chciałem podsumować ;D) oZiU nie politykuj
tomaszu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 jonny to niech lepiej szybko zdrowieje i wyjdzie z tego domu, bo już mu korba wali... Adrian, wszystko ok. :th:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 hej ja już się wypiłem:P Tam nie ma chyba nikogo z Radomia A ja chciałem zakręcić wspólne spoty no spoko ale nim zacząłeś gadać w naszym imieniu mogłeś z nami o tym pogadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: (tylko tyle chciałem podsumować ;D) Ozix nie raz wpada ktoś nieznajomy sąd wiesz ze nie jest z Eu ? I co miał być coś przeciwko gdyby ktoś od nich wpadł podejrzewam że jak każdym kto wpadnie wypilibyśmy po piwie i na tym by sie skończyło... wielkie mi rzeczy... Tak tomek fura już śmiga więc wszystko wraca na dobrą drogę tylko kasy wpie...liłem w ten remont ale teraz już kasa nie ważna doła miałem jak patrzyłem na ten rozbity samochód
oZiX Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Adrian mnie np troche zdenerwowało że trochę się wypowiadałeś w moim imieniu... ale nie chce mi sie o tym gadac...
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Adrian mnie np troche zdenerwowało że trochę się wypowiadałeś w moim imieniu... ale nie chce mi sie o tym gadac... oZiU nie politykuj
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Adrian mnie np troche zdenerwowało że trochę się wypowiadałeś w moim imieniu... ale nie chce mi sie o tym gadac... Aj tam Oziu to EU nie jest warte naszych sporów
Rekomendowane odpowiedzi